Skip to Content

cadeau meisje 7 jaar – een lijst met speelgoed en kado tips voor 7 jarige meiden

Er gebeurd een hoop als je dochter zeven jaar wordt. Ze zit misschien al in groep 3 of 4 leert lezen en schrijven en de eerste rekensommen worden gemaakt. Ze is geen kleuter meer maar wordt al een grote dame met veel wensen en veel ontwikkelingen, maar wat geef je nu als cadeau aan een meisje van 7 jaar. Daarom is deze verlanglijst voor 7 jarig meisje ook zo uitgebreid. Veel inspiratieplezier gewenst! Wist je dat we ook een verlanglijst voor zeven jarige jongens hebben?

Let op! Maakt u gebruik van een ad-blocker? In deze blog maak ik veel gebruik van handige doorlink plaatjes!

AVI leesboeken als cadeau meisje 7 jaar

Boeken cadeau meisje 7 jaar - een lijst met speelgoed en kado tips voor 7 jarige meiden. Een origineel cadeautje voor zeven jarige dochter.

Voor een kind in groep 3/4 is lezen soms een feest en soms een uitdaging. Vraag van te voren goed op welk AVI niveau de jarige leest om teleurstelling te voorkomen. Zo leest dochterlief op AVI E4 / M5 niveau ( dat is eind groep 4 midden groep 5) Dus zet vooral wat AVI boeken op het verlanglijst voor 7 jarig meisje of jongen met de titel er al bij! Op onze blog StoerLeesVoer staan genoeg leuke voorbeelden als tip, maar hieronder een kleine selectie. En een paar voorleesboeken, want die momentjes blijven ook fijn en knus.

Als je kind al Minecraft speelt is het groot ideeën boek een leuke tip als cadeau voor je dochter van 7 jaar

De boeken van Dolfje Weerwolfje zijn een grote hit. Net zoals de boeken van Isabella Maan*, Heksje Lilly*, Evi en Eenhoorn* en zo nog een paar series.

Spelletjes voor op het verlanglijstje voor 7 jarig meisje

spelletjes cadeau meisje 7 jaar - een lijst met speelgoed en kado tips voor 7 jarige meiden. Een origineel cadeautje voor zeven jarige dochter.

Hoe ouder kinderen worden, hoe leuker ze het vinden om spelletjes te spelen. De concentratieboog is langer, ze kunnen beter tegen hun verlies, ze genieten van de aandacht en de gezelligheid, en ze worden slim genoeg om bepaalde speltactieken te bedenken die werken. De perfecte leeftijd dus om spelletjes op het verlanglijstje te zetten!

Smartgames als cadeau meisje 7 jaar

Lees hier blogs over Smartgames , Colour Catch, IQ Twins en IQ Puzzler Pro
Smart Games Cats & Boxes
Kijk hier voor de uitgebreide review van Froggit

Ken je de Happy Cubes nog van vroeger?

Hier vind je de review van kaartspellen in een nieuw jasje

Doolhof van Ravensburger een klassieker!

Vlotte Geesten en Uno

Het huisspook heeft in de kelder van de burcht een oud fotoapparaat gevonden. Daarbij heeft hij alles op de gevoelige plaat gezet wat hij bij het rondspoken graag laat verdwijnen… en ook zichzelf natuurlijk. Helaas maakt de betoverde camera veel foto’s in de verkeerde kleur. Soms is de groene fles wit, dan weer blauw. Als hij de foto’s bekijkt, raakt hij zo in de war dat hij niet meer weet wat hij moet wegtoveren. Kun jij hem helpen en het juiste voorwerp noemen of zelfs voor hem laten verdwijnen?

Het kaartspel UNO lijkt sprekend op het kaartspel Pesten. Nu hebben de kaarten alleen cijfers van 0 tot 9 en zijn er speciale (pest)kaarten. De speler die als eerste zijn kaarten wegspeelt wint het spel.

Lees hier over Vlotte Geesten en Uno

  • Griezelen doe je met Spookslot!
  • Lekker vals spelen met valse motten!
  • Onthou jij welke kaarten je hebt? Gokken maar met dit leuke spel Beverbende. En ja die extra scorelijsten ga je nodig hebben, want het is verslavend leuk!

Triominos en Rummikub op verlanglijstje 7 jarig meisje

De spellen Triominos en Rummikub zijn er al zo lang, maar nog steeds worden ze erg veel gespeeld hier in huis. Mijn dochter speelt gezellig mee sinds ze 7 is dus deze mogen niet ontbreken op het verlanglijstje voor 7 jarig meisje.

Kijk hier voor een uitgebreide blog van TriOminos en Rummikub

Spellen waarbij je snelheid nodig hebt

Hier in huis zijn we echt verslaafd aan Lynx. Nou ja bijna allemaal, want als je niet snel genoeg bent steeds dan is het niet zo leuk. Zoek zo snel mogelijk de 3 voorwerpen op je kaartjes. Wie heeft als eerste in rondes van 3 kaarten 25 kaarten gevonden? Kijk niet gek op als je 4 beurten later opeens iets ziet wat je in de eerste ronde niet zag. Mag ook op het verlanglijstje voor 7 jarig meisje!

Spelletje voor de fantasie

Mijn dochter haar favoriet: Story Cubes Rory’s Story Cubes is een visuele verhalengenerator die de fantasie van jong en oud prikkelt. Een niet-competitief spel voor één of meerdere spelers. De Rory’s Story Cubes zijn onder andere te gebruiken als verhaaltjes voor het slapengaan, verhalen voor onderweg, praten en luisteren, creatieve inspiratie en als ijsbrekers. In verschillende varianten te koop voor jongens en meisjes voor jong en oud. Erg leuk als cadeau meisje 7 jaar!

Educatieve spellen als cadeau meisje 7 jaar

Er zijn verschillende versies van kwartet, versies voor beginnende lezers, maar ook kwartet met plaatjes. Een leuk gezelschapsspel wat ook ideaal is om mee te nemen op reis. Op deze leeftijd leren kinderen vaak op hun beurt wachten en om te gaan met winnen en verliezen. Kwartet is een ideaal cadeau voor meisjes van 7 jaar.

L.O.L. Surprise en andere dolls op de verlanglijst voor 7 jarig meisje

cadeau meisje 7 jaar - een lijst met speelgoed en kado tips voor 7 jarige meiden. Een origineel cadeautje voor zeven jarige dochter.

“Nee mama ik speel niet met poppen. Ik wil L.O.L. Surprise ballen voor mijn verjaardag! Of die nieuwe Na Na Na!” “Maar dat zijn toch ook poppen?” “Nee dat is heel anders mama, dat snap je toch wel?! Zucht” Ja zo gaan de gesprekken hier in huis. Het ene moment speelt ze met de #Snapstar en het andere moment met de L.O.L. En dan weer met de NaNaNa Surprise. De glamper wil ze super super graag hebben, en alle soorten L.O.L. Surprise ballen die er zijn!

Lees ook deze blogs

Verlanglijstje LOL Surprise

“Weet je wat zo leuk is mama? Dan blijf je uitpakken! En je kan de L.O.L. ook steeds weer in hun verpakking doen en weer uitpakken!” Wil je echt alles vinden van LOL kijk dan ons op speciale thema verlanglijstje!

En dan hebben we nog de vele accessoires van L.O.L. Surprise als cadeau meisje 7 jaar

Kijkt jouw kind Gabby’s poppenhuis? Er is nu zelfs een echt poppenhuis om mee te spelen met verschillende uitbreidingen. Interactief en echt leuk aldus de dochters van Selena! Lees hier hun review!

Wist je dat er ook weer nieuwe Furby’s zijn geboren?

Creatief speelgoed als cadeau meisje 7 jaar

creatief speelgoed cadeau meisje 7 jaar - een lijst met speelgoed en kado tips voor 7 jarige meiden. Een origineel cadeautje voor zeven jarige dochter.

Creatief speelgoed is altijd leuk om op een verlanglijst voor 7 jarig meisje te zetten. En ook om te krijgen dus!

Met 7 jaar gaat het niveau van creativiteit flink omhoog. Niet meer saai stickers plakken, of met klei spelen. Het wordt allemaal wat uitdagender! Denk ook eens aan borduren *, breien *, of punniken *. Maar ook met een xoomy* plaatjes overtekenen is erg leuk!

En misschien durft jouw 7 jarige dochter wel de uitdaging van schilderen op nummers aan? Of wil ze een prachtige sieradencollectie maken. De keuze is reuze als cadeau meisje 7 jaar!

Van Aquabeads zijn er al verschillende blogs online gekomen. Dat is niet gek, want we zijn hier dol op Aquabeads en ook bij Kelly thuis wordt er flink mee geknutseld! Lees hier over de Safari Box en in deze blog over de Sterrenparels van Aquabeads

Sieraden maken als cadeau meisje 7 jaar

sieraden maken van hars

Creatieve boeken als cadeau meisje 7 jaar

creatieve boeken verlanglijst meiden

Creatieve boeken voor op de verlanglijst 7 jarig meisje zijn altijd leuk om te vragen en te geven. Ideaal om mee te nemen op vakantie ook!

Muzikaal speelgoed op verlanglijst voor 7 jarig meisje

cadeau meisje 7 jaar - een lijst met speelgoed en kado tips voor 7 jarige meiden. Een origineel cadeautje voor zeven jarige dochter.

Met de kerst heeft dochterlief haar eigen radio/ cd speler gekregen. Daar moeten meer cd’s bij natuurlijk op haar verlanglijst voor 7 jarige! Regelmatig luistert ze gezellig muziek met haar vriendinnen op haar kamer. Heerlijk hoef ik het beneden niet te horen.

Wekkers voor kinderen

Lego en Playmobil als cadeau meisje 7 jaar

Lego en Playmobil voor meiden

Is de 7 jarige geen barbie / l.o.l. / #snapstar fan dan houdt ze misschien wel van Lego of Playmobil? Hier in huis hebben we alles moet ik bekennen. Maar we wisselen wel vaak af. Een jaar duurt lang! De meeste meiden houden van Lego Friends of Lego Disney. Van playmobil is de country en magic versie favoriet. Het leuke van deze series is dat je het helemaal kunt uitbreiden met kleinere sets. Zo heb je wat voor het kinderfeestje, maar ook wat voor de familieverjaardag als opa en oma een wat duurder cadeau meisje 7 jaar geven bijvoorbeeld.

Een andere uitdaging is bouwen met de steentjes van LaQ. Je leest meer over LaQ in deze blog.

Wiltopia is de eerste PLAYMOBIL-productlijn die is gemaakt van gemiddeld meer dan 80% gerecycled materiaal. Afgedankt plastic afval krijgt een nieuw leven en dient als materiaalbron voor deze bijzondere speelwereld. Dit spaart hulpbronnen en vooral het milieu.

De Wiltopia-webapp biedt extra audio- en videocontent en neemt kinderen mee naar de leefomgeving van de dieren. Scan eenvoudig de QR-code op de dierenkenniskaart en de gedetailleerde dieren- en plantenwereld komt bij je thuis. Gebruik de coole AR-functie om een ​​selfie te maken met de lamantijn. Ontdek vermakelijke kennisoverdracht met plezier en leereffect.

Buitenspeelgoed op verlanglijst voor 7 jarig meisje

buitenspeelgoed cadeau meisje 7 jaar - een lijst met speelgoed en kado tips voor 7 jarige meiden. Een origineel cadeautje voor zeven jarige dochter.

7 jaar betekent ook steeds meer vrijheid met het buitenspelen. Zeker in wijken waar bijna geen auto’s zijn mogen kinderen steeds vaker alleen buiten spelen. Kan jij ondertussen mooi het avondeten maken, een wasje draaien of aandacht geven aan de kleinere kinderen thuis. Of misschien help je wel een ouder kind met huiswerk. 7 jaar is top! Vaak hebben ze nog geen huiswerk, en ze zijn oud genoeg om alleen buiten te spelen. Wat een leuke leeftijd!

Op het verlanglijstje voor 7 jarige vind je dan wellicht ook een grotere step, space scooter, skateboard, rolschaatsen, inline skates, voetbal, hoelahoepel en ga zo maar door.

Kikkerhop buitenspelen als een kikker!

Oorbellen en haaraccessoires als cadeau meisje 7 jaar

cadeau meisje 7 jaar - een lijst met speelgoed en kado tips voor 7 jarige meiden. Een origineel cadeautje voor zeven jarige dochter.

De meeste kinderen hebben hun zwemabc gehaald of zijn bezig met de laatste baantjes. Dochterlief kreeg voor haar A diploma oorbellen en voor haar C diploma vroeg ze andere oorbellen, die wat groter zijn. Inmiddels wisselt ze regelmatig. Dan weer eens met een hangertje en dan weer een knopje. Helaas verliest ze ook wel eens een oorbel. Voor ons dus nog geen gouden oorbellen op het verlanglijst voor 7 jarig dochter.

Daarnaast is ze ook nog altijd dol op het krijgen van diademen en haarclipjes. Genoeg keuze wat geef jij cadeau aan een meisje van 7 jaar?

Lees hier de uitbreide review van NaNaNa Surprise nagellak

Schrijfspullen als cadeau meisje 7 jaar

schrijfspullen zeven jaar

Maar wat ze het aller aller allerliefste wil? Een vulpen net zoals mama!

Gamen op de verlanglijst van 7 jarig meisje

Games cadeau meisje 7 jaar - een lijst met speelgoed en kado tips voor 7 jarige meiden. Een origineel cadeautje voor zeven jarige dochter.

Onze dochter kreeg voor haar zevende verjaardag een Nintendo Switch. Dat vonden wij als ouders een mooie leeftijd om haar kennis te laten maken met de wereld van het gamen. Wel met strikte afspraken uiteraard en hij is nog niet aangesloten op het internet. Ze kreeg er ook wat spellen bij, en inmiddels heeft zij zo haar favorieten. Hier op MamaScrapelle verschijnen er regelmatig nieuwe reviews over Nintendo games. Ze kunnen nu PEG 3 en PEG 7 spelen dus altijd keuze voor een cadeau meisje 7 jaar!

PEG 3

PEG 7

Diversen

Waarschijnlijk staat op het verlanglijst voor 7 jarig meisje een horloge. Veel kinderen leren in groep 3/4 klokkijken. Dochterlief heeft al klokken in haar kamer en een horloge dus op zoek naar wat anders.

Dit zijn natuurlijke dure cadeautjes soms hierboven in de lijst dus geld vragen is ook altijd leuk! Lees deze blogs voor leuke vouwtips met geld! Of vouw een vlinder of bloem!

Op zoek naar meer verlanglijstjes?

Vond je deze lijst nuttig pin je dan onderstaande foto?

cadeau meisje 7 jaar - een lijst met speelgoed en kado tips voor 7 jarige meiden. Een origineel cadeautje voor zeven jarige dochter.
Footer1
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.