Skip to Content

Safari Box van Aquabeads – een uitgebreide set

Aquabeads, een kleine maand geleden kon je al lezen dat mijn dochter hier behoorlijk verslaafd aan is geraakt. Net zoals de dochters van Kelly het ook heel erg leuk vinden om mee te spelen! Nu heeft mijn dochter veel van haar gemaakte kunstwerken weggegeven, maar er bleef nog genoeg over om mee te spelen. Maar de gemaakte dieren bleven niet staan.. De redding kwam met de Safari Box van Aquabeads!

Safari Box

Aquabeads wat zijn dat?

Misschien lees je nu voor het eerst over Aquabeads en heb je geen idee waar ik het over heb. Aquabeads zijn kleine harde balletjes die door toevoegen van water aan elkaar blijven plakken. Sommige merken verkopen ze onder de term waterparels, alleen vind ik die term meer passen bij zachte balletjes die zich opzuigen met water. De verschillende nepmerken zijn ook bij Ali te koop, maar de kwaliteit hiervan is duidelijk minder zoals je al kon lezen in de blog van Kelly.

Safari Box

In de Safari Box van Aquabeads zitten weer heel veel kralen om mee aan de slag te gaan. 3000 om precies te zien en daar kun je heel veel dieren meemaken onder andere! De kleuren zitten allemaal netjes per kleur verpakt en voordat je echt aan de slag kan gaan is het handig als je de kleuren eerst even netjes in de deksel stopt. Dat werkt het fijnste!
Tevens is het een hele handige bewaarbox voor alle gemaakte dieren en voor je reserve kralen en ander gereedschap.

Boven op de doos zitten 2 Flip Trays. Je raadt het al om je gemaakte werkje mee te flippen. Dat zal ik even verder uitleggen.

Flip Tray:

Als jouw kind net als mijn dochter een grootverbruiker is met de aquabeads dan wordt er aan de lopende band wat gemaakt.

Kijk hier de videoinstructie

  1. Leg je patroonvel onder het legbord
  2. Leg je parels op de juiste plek
  3. Sproei met water
  4. Pak het blauwe omklapbordje( FLIPTRAY) en Flip je creatie over op het blauwe bordje, zodat je creatie daar verder kan drogen en hup je kan je legbord weer direct opnieuw gebruiken om nieuwe creaties te maken.

Grote voordeel van deze FLIPTRAY is dus dat je niet meer hoeft te wachten tot alles droog is om weer verder te kunnen spelen.

De Flip Tray zit niet in de Refill sets maar wel in de complete sets zoals de Safari Box. Gelukkig kun je hem ook los bestellen! Net zoals een handige Parelschraper! Perfect voor als je kind soms nog iets met te weinig geduld zijn creatie van het bord af wil halen.

Safari Box

Als je net als wij al een complete set hebt dan kun je ze ook met elkaar uitwisselen. Dit werkt vooral fijn als je met meerdere kinderen tegelijk aan het knutselen bent. Zo heeft ieder zijn eigen werkblad en zit je elkaar niet in de weg.

Parelstandaarden in de Safari Box

safari box

Wat de Safari Box zo enorm leuk maakt is dat er 10 parelstandaarden inzitten. Hiermee kan je diertje echt staan! Op het bijgeleverde speelveld kan je safari avontuur beginnen met je gemaakte creaties! Niet alleen plezier tijdens het maken, maar daarna ook mee te spelen. Je moet natuurlijk wel even wachten tot je werkjes goed droog zijn.

De parelstandaarden zijn helaas niet los te koop en zitten voorzover ik kan zien alleen in de Safari Box. Dus een mooie set om mee te beginnen en daarna om uitbreidingen te vragen voor het verjaardagsfeestje, schoencadeau onder de kerstboom of andere gelegenheden.

Safari Box vol met ontwerpen

In de Safari Box zitten maar liefst 30 ontwerpen als voorbeeld om je eigen dieren en bloemen te maken. Maar op de website van Aquabeads vind je nog veel meer gratis patronen waaronder hele leuke voor de herfst of stoere dino’s!

Mijn Tip: Begin met de Safari Box zodat je die leuke parelstandaards hebt. Breid dan uit met een complete set voor een extra Flip Tray en dan uitbreiden met een paar kleine Refillsets! Zowel leuk voor jongens als voor meiden en ideaal met de herfstvakantie voor de boeg om binnen lekker te knutselen aan tafel en daarna zoet te gaan spelen!

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.