Verlanglijst voor 6 jarig meisje

Onze jongste dochter werd pas 6 jaar. Voor Sinterklaas had ze een flinke verlanglijst gemaakt, maar dit keer vond ze het wel een stuk moeilijker om wat te bedenken. Logisch, want we hebben Sint en Kerst pas net achter de rug. Toch wist ze nog wat leuke dingen te verzinnen. In deze blogs tips voor een verlanglijst voor 6 jarig meisje

verlanglijst voor 6 jarig meisje

Knutselspullen op verlanglijst voor 6 jarig meisje

Als er iets is waar hier in huis veel mee gespeeld wordt, zijn dat wel knutselspullen! Elke verjaardag vragen mijn meiden knutselspullen (en nog meer knutselspullen…)
Ook dit keer stond er weer veel leuks om te knutselen op haar verlanglijst.

Aquabeads

Aquabeads zijn bij mijn meiden echt favoriet. Met strijkkralen maken ze ook veel leuks, maar Aquabeads zijn natuurlijk heel gemakkelijk in het gebruik. Omdat we hier al meerdere sets van hebben, heeft mijn dochter om een grote doos met navulling gevraagd.

Stiften

Bij elke verjaardag vragen mijn meiden om stiften. Ze kleuren veel, en daarom is nieuwe aanvulling vaak wel handig! Mijn jongste dochter heeft nu speciaal om de stiften van Crayola gevraagd. Deze hebben ze al een keer eerder gehad, en ze hebben echt heel veel mooie kleuren én gaan ook nog eens lang mee!

Knutselsets verlanglijst voor 6 jarig meisje

Waar heel veel meisjes van deze leeftijd ook heel gelukkig van worden, zijn kant en klare knutselsetjes. Een verlanglijst voor 6 jarig meisje is compleet met setjes om bijvoorbeeld bruisballen of zeepjes te maken. Producten van SES en Crayola zijn altijd goed!

Pixelart

De BiOBUDDi Pixel en Create sets! Ook hiermee kun je heerlijk creatief bezig zijn. Ellen schreef al eerder een blog over dit merk van Nederlandse bodem. Maar wij hadden hier nog nooit van gehoord en waren hier dan ook erg benieuwd naar!

Kijk hier voor de uitgebreide review van Pixelset van Biobuddi

Strijken maar op de verlanglijst voor 5 jarig meisje

Strijkkralen vervelen nooit! 5 jaar is de leeftijd dat kinderen niet meer zomaar alles op de grond spelen en de concentratieboog hebben om hun strijkkralen werkje echt af te krijgen. Dus twijfel niet en zet dit op het verlanglijstje voor 5 jarig meisje! Ze zijn er met glitters, glow in the dark en grote voorraadsets.

Spullen voor in bad

Sommige cadeaus zijn ook heel fijn om te krijgen, omdat je weet dat ze ook weer op gaan. 😊
Zo heeft mijn dochter sinds kort ontdekt dat het ook heel leuk is om dingen te vragen voor in bad: badbruisballen, knetterbadzout, douchemousse en badparels.

L.O.L. surprise

Zoals heel veel meisjes vindt mijn dochter alles van L.O.L. surprise ook erg leuk! De verlanglijst voor 6 jarig meisje staat dan ook vol met deze kleine poppetjes. Een tijd geleden heeft ze de grote L.O.L. surprise glamper gehad, maar ze had nog niet zo heel veel poppetjes van L.O.L. Nu heeft ze dit dus op haar lijstje gezet!

Lees hier meer over de nieuwe lijn LOL Surprise Remix

Alles over de OMG Fashion Dolls vind je hier

Lees hier meer over de 2-1 glamper

Wist je dat er ook LOL Boys en TinyToys zijn

LOL heeft ook poppen met hairvibes

Voor echte echte fans kan dit poppenhuis niet ontbreken

En dan hebben we nog de vele accessoires van L.O.L. Surprise voor op het verlanglijstje van 6 jarig meisje:

Slijm op verlanglijst voor 6 jarig meisje

Slijm is alles op deze leeftijd! Er bestaan veel boeken met tips om zelf slijm te maken, maar er is ook super leuk speelgoed waar je met slijm mee kan spelen! Klik op de foto voor de blog.

Llama drinkt slijm eenhoornvoer
pop pops pets van yulu
Rainbow Surprise Make-up Poopsie Slime Surprise L.O.L. Surprise MGA Entertainment verlanglijst voor 6 jarig meisje
Rainbow Surprise Fantasy Friends Poopsie Slime Surprise L.O.L. Surprise MGA Entertainment
Het ultieme slijmboek verlanglijst voor 6 jarig meisje

Furreal Friends

verlanglijst voor 6 jarig meisje furreal friends

Zo’n lopend hondje of poesje, dat was wat mijn dochter graag zou willen! Nu kwamen we laatst een superleuke lopende kat tegen van Furreal Friends: de Furreal Walkalots. Dit diertje keek ons met zulke lieve oogjes aan, dat we zeker wisten dat dit een perfect cadeautje zou zijn!

Ty Beanie Boo knuffels

verlanglijst voor 6 jarig meisje ty beanie boo

Geen verlanglijst voor 6 jarig meisje is compleet zonder een Ty Beanie Boo knuffel. Inmiddels heeft onze dochter een aardige verzameling van deze knuffels met de leuke glitterogen. In verschillende soorten én maten! Een paar tips:

Playmobil

Wat een tof speelgoed is Playmobil eigenlijk. Bij ons thuis begint het nu leuk te worden om hiermee te spelen. Omdat er zoveel mee gespeeld wordt hebben we besloten om 1 groot item te zetten op het verlanglijstje voor 6 jarig meisje. Omdat opbergen lastig is en het toch wel prominent in de woonkamer komt te staan, hebben we besloten om voor het prachtige herenhuis groot te gaan. Samen met familie en vrienden hebben we dit gegeven met toevoegingen voor de inrichting. Er zijn veel setjes te koop en je kan zelfs extra verdiepingen erbij kopen. Een geslaagd cadeau!

Boeken op verlanglijst voor 6 jarig meisje

krabbel en nies verlanglijst voor 6 jarig meisje

Lezen doen we hier in huis elke dag. Een heerlijk momentje voor het slapen gaan, maar vaak ook even tussendoor. Mijn jongste dochter had daarom ook om boeken gevraagd. Dit jaar kreeg ze 2 voorleesboeken van ‘Krabbel & Nies’. Deze boeken zijn geschreven door Pieter Feller, bekend van de boeken van Kolletje. Mijn dochters hebben altijd erg genoten van de boeken van Kolletje, maar we merken dat de jongste er nu wat te oud voor wordt. Ik heb veel goede dingen gehoord over de boeken van Krabbel en Nies, en daarom hebben we meteen beide delen voor haar gekocht!

Cultureel cadeau

Wat altijd leuk is om te vragen is een belevenis cadeau. Vraag maar eens aan ooms en tantes of ze met je 6 jarige naar de bioscoop gaan, naar een pretpark of een museum. Ben jij lekker een (mid)dag vrij en je kind vermaakt zich prima!

lampje theatervoorstelling maas theater en dans maaspodium annet
Kikker en het Avontuur

Theatervoorstelling Caro

Dit laatste cadeau vond mijn dochter het allerleukst: we hebben voor het gezin kaartjes gekocht voor de theatervoorstelling Caro in het Eftelingtheater! We komen graag in de Efteling en vinden het ook erg leuk om een ervaring cadeau te geven. We gaan binnenkort dus samen naar deze voorstelling!

Voldoende inspiratie verlanglijst voor 6 jarig meisje

cadeautjes verlanglijst voor 6 jarig meisje

Waar mijn dochter eerst niets wist te verzinnen, kwam ze uiteindelijk toch met een flinke verlanglijst voor 6 jarig meisje. Ze heeft uiteindelijk natuurlijk niet alles van haar lijstje gehad, maar met deze verlanglijst krijg je misschien wel een idee van leuke cadeautjes voor een 6 jarig meisje!

Kelly
Delen is enorm lief

Kelly

Ik ben Kelly, getrouwd en moeder van twee dochters van 6 en 8 jaar. Ik werk 3 dagen per week als kleuterjuf. Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Natuurlijk ben ik als juf gek op kinderboeken. Als gezin doen we het liefst zoveel mogelijk leuke dingen met elkaar: spelletjes, knutselen, uitstapjes en weekendjes weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.