Skip to Content

Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway

Mindscape en GameMill Entertainment maakten samen: Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway de snelle racegame boordevol actie. Hij is verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch. En wij speelden hem op de Switch! Lees mee met de review en meer informatie over het spel!

Nickelodeon Kart Racers 3

Nickelodeon Kart Racers 3

Geef gas! Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway is het grootste deel in de serie tot nu toe, met een cast van 40 iconische personages uit Nickelodeon’s wijde wereld aan fan-favorite series, evenals 36 bizarre tracks met nieuwe waterscootersecties, enorme aanpassingsopties en meer.

Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway biedt verschillende gamemodi: singleplayer, lokale split-screen en online multiplayer. Drift, slide en boost naar de finish op tientallen tracks geïnspireerd door klassieke Nickelodeon televisieseries, zoals SpongeBob SquarePants, Teenage Mutant Ninja Turtles, Avatar: The Last Airbender en meer.

Ik vind het supertof om zoveel bekende televisieseries te zien. De klassieke ken ik, en de modernere kent mijn dochter. Zo vullen we elkaar mooi aan.

In Game Kenmerken

  • Legendarische personages – Kies uit 40 favoriete racers uit de wijde wereld van Nickelodeon’s vele geliefde shows;
  • Voice-overs – Beleef de competitie als nooit tevoren met verschillende Engelse voice-overs, een grote primeur voor de serie;
  • Intense tracks – Ontdek slijmerige alternatieve paden op 36 nieuwe en klassieke banen;
  • Nieuwe kart-uitdagingen – Verander een kart of motor in een waterscooter om over geheel nieuw terrein te racen;
  • Enorme aanpassingsopties – Koppel Raphael aan de Reptar-mobiel, verander de kleur van de wagen en onderdelen, en kies uit meer dan 90 crewleden met unieke vaardigheden om een voorsprong de competitie te krijgen;
  • Speel samen – Daag vrienden uit in de lokale split-screen modus voor vier spelers en online multiplayer modus voor maximaal 12 spelers;
  • Gamemodus Arena – Neem het rechtstreeks op tegen andere racers in het speltype arena vol chaos.

Ervaring van Nickelodeon Kart Racers 3

Ok als je jarenlang al gewend bent om te racen volgens Mario dan moet je wel even wennen, want de besturing is iets anders. De keren dat ik achterstevoren aan het rijden was kan ik al niet meer tellen, en ook de extra’s om dingen naar je tegenstanders te werpen mislukken doordat ik op verkeerde knoppen druk. Maar oefening baart kunst en mijn vierde race ging al stukken beter dan de eerste keer.

Het is verfrissend om eens andere racecircuits te rijden met andere poppetjes dan Super Mario en Peach ;-). Ik vind het super leuk dat je met Nickelodeon Kart Racers 3 zoveel dingen kan aanpassen aan de voertuigen en je kart of motor, supersnel omvormt tot watervoertuig. Je hebt keuze uit superveel personages zoals ik al zei en dat vind ik erg leuk.

Cups en thema’s

In Nickelodeon Kart Racers 3 heb je 10 cups met elk 4 banen. En die kun je net zoals bij Mario Kart op verschillende niveaus rijden. Daarbij heb je verschillende thema’s in de banen die weer passen bij de personages waar je mee rijdt. Ken je de riolen nog van vroeger uit het Teenage Mutant Ninja Turtles tijdperk? .

Haal de munten binnen om upgrades voor je voertuigen binnen te halen, of nieuwe karakters! (totaal 40). Maar karakters zijn duur, dus daar zal je wel heel veel voor moeten racen. Helaas begaf mijn Switch Lite het tijdens het uittesten van Nickelodeon Kart Racers 3 dus zolang hij bij de reparatieafdeling ligt zal ik nog even geduld moeten hebben.

Wat ik in elk geval tot nu toe heb gezien en ervaren bevalt ons thuis goed!

garfield op nummer 1

PEG 3 games

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.