Paw Patrol Mighty Pups save Adventure Bay. Een videospel voor kinderen

Paw Patrol; de leukste groep met hondjes die je kent van tv en Netflix. Paw Patrol is niets te dol. Geen klus is te groot, geen pup is te klein. Samen met alle pups ga ik op avontuur in het nieuwe videospel Paw Patrol Mighty Pups save Adventure Bay van Outright games ; lezen jullie mee?

Geen klus is te groot, geen pup is te klein. Duik mee in de wereld van Paw Patrol in de nieuwe game Paw Patrol Mighty Pups save Adventure Bay

Paw Patrol Mighty Pups

De hondjes van Paw Patrol zijn terug met een videospel genaamd Paw Patrol Mighty Pups save Adventure Bay. Een hele mond vol maar wat een tof spel! Waarom? Dat ga ik jullie vertellen.
Ten eerste zijn de pups van Paw Patrol te leuk; ieder pup heeft een eigen specialiteit en komen deze in het spel goed naar voren. Je kunt met iedere pup spelen en zijn of haar specialiteiten gebruiken om opdrachten te voltooien. Laat ik jullie even voorstellen aan de pups;
Marshall, Rubble, Chase, Rocky, Zuma, Everest en Skye. Samen met hun ‘baasje’ Ryder beleven ze veel avonturen en redden ze alles en iedereen.

Geen klus is te groot, geen pup is te klein. Duik mee in de wereld van Paw Patrol in de nieuwe game Paw Patrol Mighty Pups save Adventure Bay
De pups van Paw Patrol

Ten tweede; alles ziet er net zo uit als op tv. Dat vind ik altijd erg belangrijk als een tv serie wordt omgezet naar een videospelletje. Het geeft meteen hetzelfde gevoel als het kijken naar de serie en dat is goed.

Als derde; kinderen (en volwassenen) zijn gek op videospelletjes! Mijn meisje van nu 2 jaar oud is gek op Paw Patrol en heeft al een heleboel dingen ervan; 2 puzzels, een boek, sokken. Er is ontzettend veel op de markt en een videospel maakt het wel af.

Missies in het spel

Het spel bestaat uit verschillende missies die voltooid moeten worden. Er is namelijk een meteoor neergestort in Adventure Bay en daardoor hebben de pups allemaal superkrachten gekregen. Dat is och niet erg zou je denken? De superkrachten zijn natuurlijk niet erg, maar de meteoor heeft een heleboel vernield en dat is natuurlijk niet de bedoeling. De pups doen er alles aan om de stad weer netjes te krijgen en hebben mijn hulp daarbij nodig. Laat ik maar beginnen!

Opstarten, karakters en meer bij Paw Patrol Mighty Pups

Het opstarten gaat heel makkelijk en het spel begint met een animatie van de meteoor die neerstort in Adventure Bay. Meteen daarna komen Rubble en Rocky in beeld en begin ik aan het avontuur. Ik bestuur met de console Rocky en begin te lopen. De setting is heel leuk; we zijn op het strand en meteen zie ik allemaal hondenkoekjes die ik moet pakken. Na een paar seconden komt de besturing in beeld; fijn om even goed te zien hoe de besturing werkt. De andere pup, Rubble, loopt ook mee als ik Rocky bestuur; wat leuk!

Stap voor stap word ik meegenomen in de missie en kom ik verder in het spel. Met pop ups krijg ik steeds extra informatie zoals het zoeken naar medailles, hondenkoekjes en materialen/gereedschap. Het is dus heel duidelijk wat ik moet doen en wat het einddoel is; zoveel mogelijk hondenkoekjes verzamelen en de materialen/gereedschap om de missie te volbrengen.

Wanneer ik een missie heb volbracht, wordt dit afgesloten met een animatie en het overzicht van het aantal hondenkoekjes dat ik heb verdiend. Deze worden in een koker gestort; totaal moet ik 7250 koekjes verzamelen om het spel uit te spelen. Ik heb dus nog uren speelplezier te gaan met Paw Patrol Migthy Pups!

Extra’s in het spel

Zoals ik hierboven al aangaf, heb je aan dit spel uren speelplezier. Wanneer je een missie voltooid hebt, unlock je een nieuw karakter en kan je deze weer gebruiken tijdens de volgende missie. Zo speel je dus alle pups ‘vrij’ gedurende het spel en krijg je ook neven figuren erbij, zoals Tracker en de kip van de burgemeester; Chickaletta.

Maar er zijn ook extra’s zoals kleine spelletjes. Één van deze spelletjes heet de Pup pup boogie; dansen op muziek en je pup besturen zodat je de pasjes het beste doet en dus de meeste punten haalt. Zo ‘dwaal’ je even af van de missies; een leuke afleiding als je het mij vraagt!

Wat vind ik van Paw Patrol Migthy Pups save Adventure Bay?

Mijn eindoordeel van dit spel is heel positief! De pups zijn geweldig, het verhaal is goed en de besturing is makkelijk. Er is veel informatie gedurende het spel en dat maakt dat je echt in het verhaal zit tijdens het spelen. De animaties zijn mooi getekend en daardoor net zoals op tv en de verschillende landschappen/situaties waar je in terechtkomt zien er levensecht uit.

De adviesleeftijd staat op 3 jaar voor dit spel. Ik persoonlijk vind dit wat laag. Mijn dochter is nu 2 jaar en heeft lekker meegekeken terwijl ik het spel mocht testen. Het meekijken alleen al was een feest. Ik denk niet dat het voor een driejarige te doen is om dit spel goed te spelen. Je moet op veel dingen letten, zoals verschillende knoppen voor de besturing, materialen verzamelen en ook nog hondenkoekjes voor de punten. Daarentegen is het voor ieder kind natuurlijk anders; wie weet kan jouw 3 jarige dreumes/peuter wel goed uit de poten met dit spel. Pret gegarandeerd; tof spel voor iedere Paw Patrol liefhebber!

Ik heb Paw Patrol Migthy Pups save Adventure Bay mogen testen op de PS4. Hij is nu ook verkrijgbaar voor de Xbox One. Meer informatie over het spel vind je hier.

Paw Patrol Nintendo Switch

We hebben al meer toffe games mogen recenseren:

Kijk hier voor nog meer gave games:

PEG 3

PEG 7

Footer4 nieuw

Chantal
Delen is enorm lief

Chantal

Hoi ik ben Chantal, getrouwd en moeder van een prachtige dochter genaamd Nora. Ik ben werkzaam in het basisonderwijs en het lezen van een boek staat altijd standaard op het dagprogramma. Lezen is ook mijn ontspanning aan het einde van een lange dag. Samen met mijn gezin ben ik graag actief bezig en knutsel ik graag met mijn dochter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.