DC’s Justice League: Cosmic Chaos, een toffe game!

Bundel je krachten tegen de chaos in DC’s Justice League: Cosmic Chaos, een nieuwe open wereld actie-avonturenspel met DC-superhelden dat sinds maart 2023 verkrijgbaar is. Outright Games maakt onder licentie van Warner Bros. deze toffe game die heel veel van je favoriete DC superhelden bevat. Vecht mee met de Justice League op de PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.

Synopsis van DC’s Justice League: Cosmic Chaos

Speel als je favoriete superhelden Batman, Superman of Wonder Woman in DC’s Justice League: Cosmic Chaos. Neem het op tegen Mr. Mxyzptlk, de oplichter uit de vijfde dimensie. Deze is al gearriveerd om chaos te veroorzaken. Hij is één van de machtigste Super-Villain. Zijn vermogen is het om ruimte en tijd te manipuleren. Daarnaast houdt hij ook erg van kattenkwaad. Mr. Mxyzptlk heeft Starro the Conqueror opgeroepen om de Justice League bezig te houden terwijl hij de nieuwe zelfbenoemde burgemeester van Happy Harbor wordt.

Starro the Conqueror is geen nieuwe naam. Deze schurk is al eens onder handen genomen door de Justice League in The Brave and the Bold nr. 28 in 1960. Starro the Conqueror is een geestverruimende alien. En in DC’s Justice League: Cosmic Chaos richt hij een ravage aan in de stad. Spelers krijgen missies vol actie te verwerken en moeten hordes vijanden verslaan met de unieke vaardigheden van elke superheld. Denk aan Supermans Heat Vision en Super Breath tot Wonder Womans Truth’s Pull, om de vrede te herstellen. Vlieg, lasso en flip door Happy Harbor om puzzels te voltooien en outfits en speciale upgrades vrij te spelen om de DC Super Heroes aan te passen in de kleurrijke open wereld. Spelers kunnen ook samenwerken met de andere Justice League-leden Green Lantern, Cyborg, The Flash en Aquaman, die in de game een gastenrol hebben.

Speel je liever samen of alleen?

DC’s Justice League: Cosmic Chaos komt met een optie om solo maar ook om samen te spelen! Liefhebbers kunnen samen met vrienden en familie genieten tijdens de 2-player couch co-op en gezamenlijk spannende en hilarische gameplay meemaken.

Beth Goss, CEO van Outright Games zei: “De samenwerking met DC en Warner Bros. Interactive Entertainment om DC’s Justice League: Cosmic Chaos tot leven te brengen heeft het portfolio van Outright Games een boost gegeven. Fans houden van het perfecte team, de Justice League, en daarom zijn we enthousiast om Mr. Mxyzptlk in het verhaal van deze game op te nemen. Mr. Mxyzptlk zorgt voor een leuk verhaal voor de spelers, omdat hij graag onheil en chaos brengt in Happy Harbor. We wilden een avontuur creëren dat de karaktereigenschappen van onze superschurken benadrukt, de spelers iconische superkrachten laat ervaren en tegelijkertijd een leuke ervaring creëert voor een jonger publiek om kennis te maken met het Justice League-universum.”

DC’s Justice League: Cosmic Chaos is vanaf 10 maart 2023 verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.

Is DC’s Justice League: Cosmic Chaos leuk?

Nu komt de grote vraag natuurlijk… Is DC’s Justice League: Cosmic Chaos leuk? Althans vinden wij deze game leuk, wij hebben immers deze game te recensie aangevraagd. We zijn gaan testen als gezin. Twee volwassenen, man en vrouw, en twee dochters van 4 en 9 jaar. Het is fijn dat de game direct al start met de keuze van moeilijkheidsgraad. Zo sluit het bij een ieder van ons aan. Mijn oudste dochter vindt het fijner om bijvoorbeeld meer verhaal te hebben dan te vechten. Terwijl mijn jongste het liefste alleen maar zou vechten, mits het niet te eng is.

Het spel heeft een toffe stijl met mooie graphics en een goede soundtrack, waardoor het plezierig is om naar te kijken en te luisteren. Dat valt direct al op. Zowel de volwassenen als de kinderen vinden dit. Er zijn verschillende speelbare personages, alle favoriete helden en schurken, met elk hun eigen vaardigheden, veel verschillende missies en uitdagingen, waardoor de gameplay interessant blijft. Er is keuze en herkenbaarheid in DC’s Justice League: Cosmic Chaos. Het spel is gemakkelijk te spelen en te begrijpen, waardoor het geschikt is voor spelers van alle niveaus. En daarnaast heeft de game een multiplayer-modus die het mogelijk maakt om samen te spelen en missies te voltooien. Wat het weer tot een toffe gezinsgame ook maakt voor ons.

Zijn er ook nadelen?

Voor ons zijn er niet echt veel nadelen eigenlijk. De game speelt lekker en is divers. Wel zou de gameplay op den duur wat eentonig kunnen worden, zeker voor volwassenen. Dit omdat de missies niet genoeg variatie bieden om de speler geïnteresseerd te houden. Maar misschien hebben we nog niet genoeg speeltijd gehad om meer diversiteit te ontdekken. Tot nu toe wordt deze game door mijn negenjarige dochter toegeëigend. Regelmatig hoor ik kreten vanachter de Switch komen zoals: “Jaaaa mama ik kan vliegen whoohooo. Ik kom eraan schurken”. Voor haar is het echt een perfecte game. Met actie, maar niet te eng en bloederig. En in een wereld waarbij ze toffe missies heeft als superheld en waar je leuke dingen kan verzamelen voor je poppetje.

Leuk extraatje voor de Switch game

Deze game* is dus verkrijgbaar voor verschillende devices maar de Switch game heeft een tof extraatje. Deze bevat namelijk een exclusief item: De Nintendo Switch-versie bevat 1 willekeurige sleutelhanger (er zijn vier verschillende designs) die een van de Justice League-helden representeert. Wij hebben Batman gekregen!

Overzicht van de game:

  • In DC’s Justice League: Cosmic Chaos voltooi je missies boordevol actie, meedogenloze gevechten en spannende uitdagingen op jouw manier en op jouw niveau!
  • Gebruik de superhelden om puzzels op te lossen, vijanden te verslaan en coole outfits en speciale upgrades te ontgrendelen.
  • Speel samen met je familie of vrienden in de coöpmodus voor 2 spelers en verken Happy Harbor, de thuisbasis van de Justice League.
  • Word de held van Happy Harbor: gebruik ontgrendelbare elementaire aanvallen plus iconische acties en pantser, waaronder Supermans Heat Vision, Wonder Womans Truth’s Pull en de ontploffende Batarangs van Batman.
  • Ga op heroïsche nevenmissies: zoek in Happy Harbor naar aanwijzingen die leiden naar schurken, premies en geheime locaties
  • Verzamel en upgrade: ontgrendel speciale kostuums en Artifacts of Justice, 30 krachtige aanvals- en verdedigingsitems waaronder de boog van Green Arrow en de mantel van Raven.
  • Genre: Actie | Avontuur | Open wereld | Vecht
  • Aanbevolen vanaf 7 jaar
  • Verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.
  • Geschreven taal is in het beginscherm NL daarna is gesproken tekst Engels

Meer fan van dieren? Check dan eens deze game:

Lees ook deze blogs met PEG 7 games

Met wie wil jij DC’s Justice League: Cosmic Chaos spelen?

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.