Hotel Transylvania: Scary Tale Adventures, een spannende game

Drac en Mavis zijn niet meer uit ons huis weg te denken. Opmerkingen als Bla bla bla en Dat was ik niet, worden hier regelmatig gebruikt. Geen idee waar ik het nu over heb? Hotel Transylvania is een succesvolle filmreeks van Sony Picture Animations. Er zijn al 4 films en er is ook een tv-serie van. Het gaat over graaf Drac en zijn dochter Mavis en vele andere griezels. Het heeft veel humor en zit boordevol toffe avonturen en dance-offs. En nu dus een vampitastische game: Hotel Transylvania: Scary Tale Adventures.

spel switch

Hotel Transylvania: Scary Tale Adventures

Neem de controle over Drac en Mavis en vertrek op avontuur door unieke griezelige werelden waar je kippenvel van krijgt, waaronder Roodkapje, De nieuwe kleren van de keizer en Ali Baba en de veertig rovers. Trotseer angstaanjagende tegenstanders en duivelse puzzels, baan je een weg en gebruik je speciale vaardigheden om door deze spook-taculaire werelden te sprinten, glijden en springen. Je ontmoet zelfs iconische personages uit Hotel Transylvania zoals Johnny, Murray, Wayne en nog veel meer. Zij zullen je helpen de spannende opdrachten tot een goed einde te brengen en pittige uitdagingen aan te gaan, naast de schattenjacht om te ontdekken. Er staat zoveel op het spel en Drac en Mavis rekenen op jou om hen te redden in Hotel Transylvania: Scary Tale Adventures.

Belangrijkste kenmerken

Spook-taculaire verhalen

Klassieke sprookjes in een nieuw spookachtige jasje! Word Roodkapje Mavis en pas op voor Grote Boze Wolf Wayne. Verzamel waardevolle objecten voor de Dievenkoning en dring de Grot vol schatten binnen. Los puzzels op om de tempelruïne te ontgrendelen en de nieuwe kleren van Keizer Blobby te vinden!

Ontdek nieuwe plekken

Verken unieke werelden en voltooi pittige uitdagingen zoals het vinden van Griffin, de Onzichtbare Man. Vind verborgen verzamelobjecten, vervloekte medaillons en munten in overvloed om uit te geven in de winkel van Murray. Ontdek alle geheimen van elk verhaal en ontgrendel lekkernijen die lekkerder zijn dan een schreeuwende kaasbagel!

Beheers je krachten

Verwerf nieuwe krachtige vampiervaardigheden door de wezens te verslaan die in elk hoofdstuk rondspoken en laat de gemene eindbazen zien wie de baas is! Geef Drac en Mavis superkracht, immobilisatiekrachten, een supersprong en meer.

Game time

Mijn oudste dochter, en ook mijn jongste, zijn echt fan van de films. Ik als ouder ben heel blij met deze films want ook voor mij kijkt het leuk. Ik ben groot horror en thrillerliefhebber en dit is een erg leuke stap in die wereld met klassieke griezels. Het is voornamelijk vol met humor en soms ook aangenaam griezelen. Ook zit er een mooie laag aan emoties en gevoelens in. Alles komt perfect samen in unieke en toffe verhalen. Deze game Hotel Transylvania: Scary Tale Adventures werd dan ook onder luid gejuich ontvangen.

Mijn dochter is net 8 jaar en redelijk gevoelig. Deze game is aanbevolen voor 7 jaar en ouder. De taal is Engels gesproken en Nederlands getypt. De gameplay is niet lastig en goed te doen voor haar. Soms uitdagend maar wel haalbaar. Wel zit er een bepaald vechtelement in met griezels en dat vind ze wel echt heel spannend. De eerste paar keer durfde ze dit ook echt niet te spelen en moest ik als reddende mama helpen. Wat ik niet erg vond. Maar vandaag hadden we een speciaal moment. Vanaf de bank riep ze opeens: Ik doe het mama, ik doe het! Ik durf het en ik versla ze! Helemaal trots en weer een stukje stoerder geworden. Heel leuk om te zien.

vechten

Hotel Transylvania: Scary Tale Adventures de spelervaring

Het spel Hotel Transylvania: Scary Tale Adventures is mooi gemaakt. Het heeft meteen dezelfde sfeer als de film. Mijn dochter herkent de omgeving en de karakters. Als Drac speelt ze eerst de levels in de sfeer van Ali Baba. Je krijgt bepaalde moves mee. Als je bijvoorbeeld springt en dan op A drukt, verander je in een vleermuis en vlieg je nog een stuk door. Dit vindt ze heel tof. Soms kan het flink uitdagend zijn om de weg te vinden, maar het is nooit te moeilijk. Ook vind ik het als volwassene leuk om bij te springen.

Soms loopt het spel niet helemaal smooth. Dan kan Drac maar een bepaalde kant op of zit er een bepaalde glitch in. Op het moment even irritant, vooral voor mij als volwassene hoor. Mijn dochter heeft hier geen last van. Die is helemaal in de ban van Hotel Transylvania: Scary Tale Adventures. Ook vind ik het jammer dat de gesproken tekst niet in het Nederlands is. Maar wederom is dit niet storend.

Overzicht Hotel Transylvania: Scary Tale Adventures

  • Vanaf 7 jaar aangeraden
  • Outright games
  • Actie en puzzelen
  • Engels gesproken, Nederlands geschreven
  • Beschikbaar voor: Nintendo Switch, Playstation, Xbox en pc

We hebben deze game nog niet uitgespeeld, het is best wel uitgebreid. We vermaken ons goed hiermee. Het is vermakelijk en af en toe uitdagend. De combinatie van puzzelen en vechten is erg leuk. Het is een leuke aanvulling op de franchise. Mijn dochter is helemaal fan ervan en ik help als mama graag soms mee.

logo

Kijk ook deze blogs

PEG 3

PEG 7

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.