In en rondom het huis – van verbouwen tot de tuin en het huishouden

Sinds MamaScrapelle begon in 2015 zijn er honderden artikelen verschenen in de categorie In en rondom het huis. Een verzamelblog met alle artikelen daarin was ik ooit begonnen, maar lijkt haast onbegonnen werk. Er valt zoveel te schrijven over het huishouden, over de tuin en een moestuin, over verbouwen en natuurlijk over interieur. Op deze pagina kun je naar makkelijk doorklikken naar de grootste categorieën.

Tuin

Met de zomer voor de deur is iedereen druk in en om het huis bezig. Vrolijke voorjaarsbloeiers als tulpen staan in de tuin, maar ook op een vaas in de woonkamer. Je tuin gezellig inrichten en zomerklaar maken is een vraagstuk waar velen zich al mee bezig houden.

Lees hier nog veel meer artikelen over tuin

Huishouden

Van een 1-persoons huishouden als je op kamers zit, naar een 2-persoons huishouden als je gaat samenwonen, naar een meer-persoons huiskamer als je kinderen krijgt. Soms komen daar ook nog huisdieren bij kijken. In en rondom het huis moet er van alles opgeruimd worden. Duurzame tips, schoonmaakmiddelen en huishoudtips.

Lees hier nog veel meer artikelen over huishouden

Verbouwen – in en rondom het huis

Wil jij je huis verduurzamen met zonnepanelen of een groen sedumdak? Of wil je intern verbouwen met een nieuwe badkamer? Er komt een hoop bij kijken bij het verbouwen in en rondom het huis!

Lees hier nog veel meer artikelen over verbouwen

Interieur

Een nieuwe bank* nodig? Van babykamer naar peuterkamer en verder? Wil je de nieuwste interieurtrends weten of ben je op zoek naar nieuwe gordijnen of een vloer? We hebben vele tips voor je!

Lees hier nog veel meer artikelen over interieur

Bloemen en planten in en rondom het huis

Of je nu op zoek bent naar luchtverfrissende kamerplanten of naar mooie bloemen om cadeau te geven. In en rondom het huis groeit er van alles. Bloemen en planten zijn divers en altijd leuk om als kleinigheidje mee te geven voor de gastvrouw of gastheer als je op visite gaat!

Lees hier nog veel meer artikelen over bloemen en planten

in en rondom het huis

Delen is enorm lief