In en om het huis – een verzamelblog op MamaScrapelle

Op MamaScrapelle schrijven wij heel vaak over lifestyle. En dan met name alles over in en om het huis. In dit artikel kun je snel doorklikken naar voor jou interessante artikelen waar je de nodige inspiratie vandaan kunt halen.

In en om het huis een verzamelblog

Alles voor in en om het huis

Interieur

Heb jij een basisinrichting waar je met accessoires aan de slag gaat? Inspiratie nodig of weten welke woondtrends actueel zijn?

gashaard in en om het huis

Verwarming en isolatie

Met de gasprijzen die de pan uit rijzen is het belangrijk om je woning goed te isoleren en na te denken over hoe je het warm wil houden deze winter.

Veiligheid – een veilige tip in en om het huis

Heb jij al op elke etage een rookmelder in huis?

Huis verkopen of verbouwen

Misschien wil jij je huis gaan verkopen of ben je toe aan een grote verbouwing.

raambekleding in en om het huis

Raambedekking

Er zijn tegenwoordig zoveel soorten raambedekking. Lees mee hoe jij het beste kunt verduisteren.

Schoonmaken:

De een houdt van schoonmaken en wat elke grootmoeders tip, de ander huurt het liefste een interieurverzorgster in. Wie weet helpen deze artikelen je om in en om je huis schoon te maken!

sfeervolle slaapkamerinrichting

Slaapkamer een sfeervolle lijst in en om het huis

De slaapkamer is de ruimte waar we het meeste tijd in doorbrengen in diepe ontspanning ( als je een goede nachtrust hebt dan). Van kinderkamer tot volwassen kamer alles komt voorbij in deze categorie in en om het huis!

Vloer

Wat voor vloer heb jij? Heb je vloerbedekking, laminaat of nog een ander soort vloer? Toe aan wat nieuws voor je woning?

Badkamer

Of je nu een kleine of een grote badkamer hebt. Je zult altijd wel wat te wensen hebben in deze kamer in huis.

in en om het huis

Keuken

Kijk vooral ook bij onze recepten en kookboeken blogs om het lekkerste eten te bereiden in de keuken!

Verlichting:

Voor mij persoonlijk de lastigste categorie in deze blog met tips voor in en om het huis, want als er iets is wat ik moeilijk vind om te kopen is het wel verlichting. Ik hoop dan ook dat je met onderstaande artikelen geïnspireerd raakt!

Tuin alles in en om het huis

in en om het huis
Foto door Jordan Whitt op Unsplash

Tuin de laatste tip voor in en om het huis

Vakantie houden in je tuin, klussen in je tuin. En je tuin kindvriendelijk maken. Het komt allemaal voorbij in onderstaande blogs. Van moestuin tot speeltoestel, van inspanning tot ontspanning!

Ik hoop dat je wat aan deze tips in en om het huis hebt gehad! Lekker doorklikken en verder lezen dus! En mocht je nog iets missen, laat het weten dan gaan we graag aan de slag om een nieuw artikel te schrijven.

Footer1
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.