Skip to Content

Herbruikbare raamstickers het hele jaar door

Toen ik nog gastouder was had ik het hele jaar door mijn vensterbank gezellig met van alles en nog wat. Meestal in het thema van het seizoen, zoals bladeren of zand met schelpen op de ramen geplakt. Maar ook met herbruikbare raamstickers met feestdagen als Pasen, Kerst of Sinterklaas.

herbruikbare raamstickers

Herbruikbare raamstickers

Maar nu ik al weer 2 jaar geen gastouder meer ben, ben ik wel een beetje uitgekeken op de drukgekleurde herbruikbare raamstickers. Steeds meer krijg ik de behoefte om op te ruimen en dingen te vernieuwen voor iets dat rustiger is. Ja mensen die mij goed kunnen zullen raar opkijken, maar het is echt zo. Beetje bij beetje word ik kritischer en wil ik meer praktische en duurzame dingen in huis.

De strakke raamstraatjes van Sweetest Design helpen mij daar bij. Omdat wij ook nog raamfolie op ons raam hebben kon ik de huisjes niet al te groot uitkiezen, maar het middel pakket ben ik erg blij mee!

In een pakket herbruikbare raamstickers zitten hoge herenhuizen. Een veel voor een winters landschap, een fel voor een herfst landschap, een fel voor Halloween, een fel voor Sinterklaas, waarbij zowel Sint als de Pieten zwartgekleurd zijn ;-), en twee vellen voor een Kerst landschap.

herbruikbare raamstickers

Een gezellige vensterbank

Ons huis staat op een looproute van kinderen die met school bij een andere school gaan gymmen en is een druk bewandelde straat. Zo leuk altijd om de kinderen naar het raam te zien wijzen en alles aanwijzen wat ze zien en benoemen.

Kerst producten met naam

Ben je op zoek naar de leukste kerst producten? Dan ben je bij Sweetest Design aan het juiste adres. Daar vind je niet alleen herbruikbare raamstickers. Want ze verkoopt nog veel meer leuke kerst producten die je met naam kunt ontwerpen. Denk aan shirts, adventskaarsen, cadeauzakken en mokken. Dat geldt overigens ook voor Sinterklaas en gewone items. Er is een baby, heren, vrouwen en kinder collectie en de keuze is reuze!

Winactie herbruikbare raamstickers

Wil jij ook zo’n gezellig raamstraatje van Sweetest Design? Ik mag een een kleine set herbruikbare raamstickers weggeven. huisjes set A, 2x B en C, dit zijn in totaal 7 huizen, herfst, bomen en Kerst set 1.

Gefeliciteerd Marissa!

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jolijn

Friday 18th of December 2020

Leuk! Ik maak graag kans voor in de klas (: Ik heb alle extra stappen gedaan.

Marissa

Tuesday 15th of December 2020

Wat leuk! Ik doe graag mee.

Marieke

Sunday 13th of December 2020

Jaaa super leuk voor bij ons op school.

Lee-Ann

Sunday 13th of December 2020

Erg leuk, ik doe graag mee

anja

Sunday 13th of December 2020

erg leuk voor op mijn werk in de gehandicapten zorg

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.