Herbruikbare raamstickers het hele jaar door

Toen ik nog gastouder was had ik het hele jaar door mijn vensterbank gezellig met van alles en nog wat. Meestal in het thema van het seizoen, zoals bladeren of zand met schelpen op de ramen geplakt. Maar ook met herbruikbare raamstickers met feestdagen als Pasen, Kerst of Sinterklaas.

herbruikbare raamstickers

Herbruikbare raamstickers

Maar nu ik al weer 2 jaar geen gastouder meer ben, ben ik wel een beetje uitgekeken op de drukgekleurde herbruikbare raamstickers. Steeds meer krijg ik de behoefte om op te ruimen en dingen te vernieuwen voor iets dat rustiger is. Ja mensen die mij goed kunnen zullen raar opkijken, maar het is echt zo. Beetje bij beetje word ik kritischer en wil ik meer praktische en duurzame dingen in huis.

De strakke raamstraatjes van Sweetest Design helpen mij daar bij. Omdat wij ook nog raamfolie op ons raam hebben kon ik de huisjes niet al te groot uitkiezen, maar het middel pakket ben ik erg blij mee!

In een pakket herbruikbare raamstickers zitten hoge herenhuizen. Een veel voor een winters landschap, een fel voor een herfst landschap, een fel voor Halloween, een fel voor Sinterklaas, waarbij zowel Sint als de Pieten zwartgekleurd zijn ;-), en twee vellen voor een Kerst landschap.

herbruikbare raamstickers

Een gezellige vensterbank

Ons huis staat op een looproute van kinderen die met school bij een andere school gaan gymmen en is een druk bewandelde straat. Zo leuk altijd om de kinderen naar het raam te zien wijzen en alles aanwijzen wat ze zien en benoemen.

Kerst producten met naam

Ben je op zoek naar de leukste kerst producten? Dan ben je bij Sweetest Design aan het juiste adres. Daar vind je niet alleen herbruikbare raamstickers. Want ze verkoopt nog veel meer leuke kerst producten die je met naam kunt ontwerpen. Denk aan shirts, adventskaarsen, cadeauzakken en mokken. Dat geldt overigens ook voor Sinterklaas en gewone items. Er is een baby, heren, vrouwen en kinder collectie en de keuze is reuze!

Winactie herbruikbare raamstickers

Wil jij ook zo’n gezellig raamstraatje van Sweetest Design? Ik mag een een kleine set herbruikbare raamstickers weggeven. huisjes set A, 2x B en C, dit zijn in totaal 7 huizen, herfst, bomen en Kerst set 1.

Gefeliciteerd Marissa!

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

13 reacties

  1. WOH Wat ontzettend leuk is dit, het zou het raam ook mooi opfleuren en in kerstsferen brengen. Het geeft zo nog meer gezelligheid en sfeer in en om het huis met deze leuke kerststickers voor het raam. Ik doe er maar wat graag voor mee!!!

  2. Leuk! Ook hier vaak stickers op het raam met de thema’s waar we over werken in de opvang. Dit setje zou goed van pas komen.

  3. erg leuk. ik doe graag mee. mijn keukenraam (achter en onder het aanrecht) is net een etalage, waar ik vaak iets origineels voor verzin

  4. Leuk, omdat ze het hele jaar door het raam opfleuren. En extra leuk, omdat je er ook nog een kerstsfeertje aan kunt geven. Ik doe graag mee! We kunnen wel wat gezelligheid gebruiken in deze tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.