Mediakit MamaScrapelle

Welkom op MamaScrapelle!

MamaScrapelle is 6 jaar geleden begonnen als creatieve mamablog en inmiddels uitgegroeid tot een serieuze lifestyle blog vol inspiratie voor ouders EN professionals van kinderen 0 – 12 jaar.

Van speelgoed, dagjes weg, tot opvoedtips, dingen over school en lekkere gezonde recepten.

In het blogteam hebben we foodbloggers, leerkrachten en pedagogisch medewerkers een personal coach en een orthopedagoog. We zijn van vele markten thuis en plaatsen gemiddeld 2 keer per dag inspiratie om het leven leuker te maken!

Onderwerpen MamaScrapelle

Er zijn artikelen over lifestyle, speelgoed, uitstapjes naar de film, musea, speeltuinen, pretparken en ga zo maar door. Ook zijn er creatieve boeken en kookboeken en andere creatieve blogs. De leesboeken zijn sinds juli 2020 verhuist naar een aparte blog www.stoerleesvoer.nl waar we 10k unieke maandelijkse bezoekers hebben.

Wie is MamaScrapelle?

Ik ben Ellen Snuverink oprichtster en beheerder van MamaScrapelle. Tot 2019 was ik werkzaam als gastouder in eigen huis. September 2019 ben ik begonnen als juf. Ik werk 4 dagen in de week. Ik volg het zij-instroom traject aan de Hogeschool Leiden. Door de druk van werken en leren ben ik erg blij dat ik een vast team van bloggers heb die mij helpen om zo divers mogelijke blogs te kunnen schrijven voor onze volgers.

Mijn dochter van 8 jaar en ik vinden het altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Soms mag papa ook mee op uitstapjes en dat vinden we erg gezellig 😉 Thuis hebben wij twee huistijgers en heel veel vissen.

MamaScrapelle komt van mama zijn, Scrapbooking en Ellepell zoals ik vroeger werd genoemd ;-). Scrapbooking was vroeger mijn hobby, de spullen liggen in de opslag tot ik er weer tijd voor heb.

Vaste bloggers

De gastbloggers stellen zich hier uitgebreid voor.

Tanja is moeder van 2 dochters van 6 en 9 jaar en woont in Delft. Tanja is historicus en heeft een eigen roman geschreven. Over toneel en geschiedenis boeken schrijven zijn haar favoriete blogs.

Elles is moeder van een zoon van 12 en een dochter van 8 jaar en woont in Delft. Ze hebben 2 katten. Elles is personal coach en schrijft veel over gezonde voeding en gezonde levenstijl in een druk leven als moeder schrijft.

Esther woont in de Lier en heeft een dochter van 11 jaar. Ze heeft een eigen beddenspeciaalzaak. Esther gaat graag op reis en blogt hier over.

Selena is moeder van 2 meiden en woont in Tilburg en komt uit Den Haag. Selena heeft een voorkeur voor natuurlijk, duurzaam en groen. En is een bewuste mama, soms bewust wel voor iets kiezen en soms juist niet. Ze werkt als pedagogisch professional. Ze blogt ook op haar eigen blog Good Mood Mama.

Kelly is moeder van een twee meiden van 9 jaar en 7 jaar en woont in Den Bosch. Kelly werkt in het basisonderwijs en staat in de kleuterklas. Daarnaast heeft ze samen met haar man een bedrijf  Mini & More, een webshop in outlet merkkleding.

Joyce is moeder van een zoon van 7 en een dochter van 4 jaar en woont in Voorburg. Joyce werkt ook in het basisonderwijs. Haar zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Ze hebben thuis een konijn.

Chantal is moeder van een meisje van 2 jaar, creatief en werkt op een BSO.

Lianne is moeder van 3 jongens en is orthopedagoog . Zij heeft veel ervaring met hooggevoeligheid.

Anouk werkt in de zorg en gaat graag op pad met haar 11 jarige zoon Mels.

Doelgroep MamaScrapelle

De doelgroep van MamaScrapelle zijn met name ouders, grootouders, leerkrachten en pedagogisch medewerkers tussen de 20 en 60 jaar. Speelgoed, Mindfulness, uitstapjes, fashion, lifestyle en lekkere recepten. Alles voor het gezin met kinderen van 0 – 12 jaar, maar ook voor professionals die met kinderen werken.

Samen met mijn team van gastbloggers kunnen wij producten en belevingen reviewen van baby tot middelbare school leeftijd.

De cijfers van MamaScrapelle:

Unieke bezoekers per maand: 45k

Twitter MamaScrapelle 582 volgers

Facebook MamaScrapelle 1390 volgers

Instagram MamaScrapelle 1715 volgers

Pinterest MamaScrapelle 650 volgers 502k maandelijkse bezoeken

Bloglovin MamaScrapelle 269 volgers

PA: 44 DA: 37

bijgewerkt op september 2021

Cijfers 2 maanden:

Productpromotie / Barterdeals:

Regelmatig schrijven wij een review over producten die we ontvangen. Merendeel van deze samenwerkingen is gebaseerd op een barterdeal. Wij mogen het product hierbij houden waar de review over geschreven wordt. Winacties horen hier natuurlijk ook bij.

Via een productpromotie schrijven wij unieke content en ervaring over jullie website/ dienst/ product. Wij testen het uitvoerig en laten indien van toepassing ook de kinderen uitvoerig testen. Op deze manier komen er unieke beelden en een unieke ervaring die worden verwoord in een blog met link naar de website. De review wordt ook geplaatst op facebook instagram twitter en pinterest.

Bepaalde producten geven wij extra aandacht in verzamelblogs als de verlanglijstjes.

Blogger uitstapjes en evenementen

Wij worden graag uitgenodigd om bij perspresentaties en persevenementen te komen. Op deze manier kunnen wij door de ogen van ouders, kinderen en professionals, park, voorstelling of activiteiten ervaren en hier over schrijven. Door de belevenis komen er weer unieke foto’s en ervaringen om te delen met de volgers.

Afhankelijk van de activiteit kunnen dit 1 of meerdere blogs worden met verwijzing naar de bestemming. Tijdens de activiteit worden er live foto’s gedeeld op Instagram, Facebook en Twitter. Pinterest volgt later.

Sponsored story

Het is ook mogelijk dat jouw organisatie een compleet artikel aanlevert. Hierin mag natuurlijk een alinea gebruikt worden om over de organisatie te vertellen en is er ruimte voor een link naar de website. Wel vragen wij om unieke content zodat wij niet hetzelfde verhaal op andere blogs ook voorbij zien komen. Ik controleer altijd de tekst en in overleg kan ik wat aanpassingen doen.

Beeldmateriaal wordt door de organisatie zelf aangeleverd.

Tarieven:

 • Promotie (zonder barterdeal): 150,- ex. btw
 • Sponsored Story: 125,- ex. btw (hierbij levert u zelf een tekst aan die ik redigeer)
 • Tarief in combinatie met winactie: in overleg.
  Noot: bij winacties wordt de prijs verstuurd door de adverteerder.
 • Smartlink in oude post of combipost: vanaf 75 euro ex. btw

Voorwaarden

De standaard condities voor samenwerking

 • Er wordt alleen unieke content geplaatst .
 • De artikelen bevatten minimaal 500 woorden, gemiddeld zijn het ruim 1000 of meer woorden.
 • De afbeeldingen zijn gemaakt door MamaScrapelle of rechtenvrij geleverd door het bedrijf. Indien dit niet mogelijk is maken wij gebruik van gratis stockfoto’s.
 • In een artikel wordt de samenwerkende partij genoemd bij naam en wordt er minimaal een link opgenomen. Meer gaat in overleg.
 • De artikelen blijven onbeperkt op de blog staan.
 • De betaling dient binnen een maand na publicatie overgemaakt te zijn op het doorgegeven rekeningnummer. Zo niet kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden en overgegaan worden tot verwijdering van het artikel.
 • In een gesponsorde post wordt er overeenkomstig de Reclamecode Social media een melding gemaakt onderaan het artikel. Dit is in de vorm van een afbeelding.

Wilt u iets toe sturen?

MamaScrapelle
Adriaan Pauwstraat 35
2613 CX Delft

ellen@mamascrapelle.nl

* * Let op ik bied geen garantie dat producten en artikelen vernoemd worden op mijn website. Wilt u zekerheid? Neem dan eerst contact met mij op. **

Delen is enorm lief