mediakit mamascrapelle

Mediakit MamaScrapelle

Welkom op MamaScrapelle! Deze creatieve mamablog staat vol met leuke blogs die door mijzelf en door een vast team van gastbloggers worden geschreven. Dagelijks verschijnen er gemiddeld 2 blogs online voor iedereen die in aanraking komt met kinderen van 0 – 12 jaar.

Onderwerpen MamaScrapelle

Er zijn kinderboeken voor kinderen van 0 – 12 jaar, speelgoed, uitstapjes naar de film, musea, speeltuinen, pretparken en ga zo maar door. Daarnaast komen er ook steeds meer fashion en lifestyle blogs online.

Lweethetwel heeft een vaste rubriek op de zaterdag waar we lezen over mindfulness, gezond eten en gezond leven.

Gastbloggers van MamaScrapelle

De gastbloggers stellen zich hier voor. Ik ben Ellen Snuverink oprichtster en beheerder van MamaScrapelle. De afgelopen 5 jaren was ik werkzaam als gastouder in eigen huis. Dit jaar ben ik begonnen als kleuterjuf op een basisschool in Den Haag centrum. Ik volg het zij-instroom traject aan de Hogeschool Leiden. Door de druk van werken en leren ben ik erg blij dat ik een vast team van bloggers heb die namens MamaScrapelle naar persevents kunnen gaan en hierover kunnen schrijven.

Mijn dochter en ik vinden het altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Soms mag papa ook mee op uitstapjes en dat vinden we erg gezellig 😉

Doelgroep MamaScrapelle

De doelgroep van MamaScrapelle zijn met name moeders, leerkrachten en pedagogisch medewerkers tussen de 20 en 60 jaar. Speelgoed, boeken, uitstapjes, fashion, lifestyle. Alles voor het gezin met kinderen van 0 – 12 jaar, maar ook voor professionals die met kinderen werken.

Samen met mijn team van gastbloggers kunnen wij producten en belevingen reviewen van baby tot middelbare school leeftijd.

De cijfers van MamaScrapelle:

Unieke bezoekers per maand:                                 10.000

Twitter MamaScrapelle 582 volgers

Facebook MamaScrapelle 1134 volgers

Instagram MamaScrapelle 1066 volgers

Pinterest MamaScrapelle 255 volgers 84.3k maandelijkse bezoeken

Bloglovin MamaScrapelle 180 volgers

PA: 37 DA: 25

bijgewerkt op 25-01-2020

Productpromotie / Barterdeals:

Regelmatig schrijven wij een review over producten die we ontvangen. Merendeel van deze samenwerkingen is gebaseerd op een barterdeal. Wij mogen het product hierbij houden waar de review over geschreven wordt. Winacties horen hier natuurlijk ook bij.

Ligt de waarde van een barterdeal onder de 20 euro dan maak ik er een Instagram/Facebookpost van of een gecombineerde blog met andere kleine artikelen. (Uitzondering hierop zijn boeken. )

Via een productpromotie schrijven wij unieke content en ervaring over jullie website/ dienst/ product. Wij testen het uitvoerig en laten indien van toepassing ook de kinderen uitvoerig testen. Op deze manier komen er unieke beelden en een unieke ervaring die worden verwoord in een blog met link naar de website. De review wordt ook geplaatst op facebook instagram twitter en pinterest.

Blogger uitstapjes en evenementen

Wij worden graag uitgenodigd om bij perspresentaties en persevenementen te komen. Op deze manier kunnen wij door de ogen van ouders, kinderen en professionals, park, voorstelling of activiteiten ervaren en hier over schrijven. Door de belevenis komen er weer unieke foto’s en ervaringen om te delen met de volgers.

Afhankelijk van de activiteit kunnen dit 1 of meerdere blogs worden met verwijzing naar de bestemming. Tijdens de activiteit worden er live foto’s gedeeld op Instagram, Facebook en Twitter. Pinterest volgt later.

Sponsored story

Het is ook mogelijk dat jouw organisatie een compleet artikel aanlevert. Hierin mag natuurlijk een alinea gebruikt worden om over de organisatie te vertellen en is er ruimte voor een link naar de website. Wel vragen wij om unieke content zodat wij niet hetzelfde verhaal op andere blogs ook voorbij zien komen. Ik controleer altijd de tekst en in overleg kan ik wat aanpassingen doen.

Beeldmateriaal wordt door de organisatie zelf aangeleverd.

Tarieven:

 • Promotie (zonder barterdeal): 150,- ex. btw
 • Sponsored Story: 150,- ex. btw (hierbij levert u zelf een tekst aan die ik redigeer)
 • Tarief in combinatie met winactie: in overleg.
  Noot: bij winacties wordt de prijs verstuurd door de adverteerder.
 • Smartlink in oude post of combipost: vanaf 75 euro ex. btw

Voorwaarden

De standaard condities voor samenwerking

 • Er wordt alleen unieke content geplaatst .
 • De artikelen bevatten minimaal 300 woorden, gemiddeld zijn het ruim 800 of meer woorden.
 • De afbeeldingen zijn gemaakt door MamaScrapelle of geleverd door bedrijf.
 • In een artikel wordt de samenwerkende partij genoemd bij naam en wordt er minimaal een link opgenomen. Meer gaat in overleg.
 • De artikelen blijven onbeperkt op de blog staan.
 • De betaling dient binnen een maand na publicatie overgemaakt te zijn op het doorgegeven rekeningnummer. Zo niet kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden en overgegaan worden tot verwijdering van het artikel.
 • In een gesponsorde post wordt er overeenkomstig de Reclamecode Social media een melding gemaakt onderaan het artikel. Dit is in de vorm van een afbeelding.
mediakit

Wilt u iets toe sturen?

MamaScrapelle
Adriaan Pauwstraat 35
2613 CX Delft

ellen@mamascrapelle.nl

* * Let op ik bied geen garantie dat producten en artikelen vernoemd worden op mijn website. Wilt u zekerheid? Neem dan eerst contact met mij op. **