Mediakit MamaScrapelle

Welkom op MamaScrapelle! MamaScrapelle is in 2013 geleden begonnen als creatieve mamablog en inmiddels uitgegroeid tot een serieuze lifestyle blog vol inspiratie voor ouders EN professionals van kinderen 0 – 18 jaar. Van speelgoed, dagjes weg en vakanties, tot opvoedtips, dingen over school en lekkere gezonde recepten, maar ook de rubriek lifestyle wordt steeds voller!

In het blogteam hebben we foodbloggers, leerkrachten en pedagogisch medewerkers een personal coach en een orthopedagoog. We zijn van vele markten thuis en plaatsen gemiddeld 2 keer per dag inspiratie om het leven leuker te maken!

Onderwerpen MamaScrapelle

Er zijn artikelen over lifestyle, speelgoed, uitstapjes naar de film, musea, speeltuinen, pretparken en ga zo maar door. Ook zijn er creatieve boeken en kookboeken en andere creatieve blogs. De leesboeken zijn sinds juli 2020 verhuist naar een aparte blog www.stoerleesvoer.nl waar we 26k unieke maandelijkse bezoekers hebben.

Kijk hier voor ons jaaroverzicht 2021

Wie is MamaScrapelle?

Ik ben Ellen Snuverink oprichtster en beheerder van MamaScrapelle. Tot 2019 was ik werkzaam als gastouder in eigen huis. Tegenwoordig sta ik 3 dagen per week voor de klas in de middenbouw en bovenbouw. Ik heb dus veel ervaring over jonge kinderen! In de overige tijd ben ik taxichauffeur voor het gezin, ga ik naar de sportschool en ontdek ik graag nieuwe dingen voor de blog.

Mijn dochter van 10 jaar en ik vinden het altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Soms mag papa ook mee op uitstapjes en dat vinden we erg gezellig 😉 Thuis hebben wij twee huistijgers en heel veel vissen.

MamaScrapelle komt van mama zijn, Scrapbooking en Ellepell zoals ik vroeger werd genoemd ;-). Scrapbooking was vroeger mijn hobby, de spullen liggen in de opslag tot ik er weer tijd voor heb.

Vaste bloggers

De gastbloggers stellen zich hier uitgebreid voor.

Selena is moeder van 2 meiden en woont in Tilburg en komt uit Den Haag. Selena heeft een voorkeur voor natuurlijk, duurzaam en groen. En is een bewuste mama, soms bewust wel voor iets kiezen en soms juist niet. Ze was werkzaam als pedagogisch professional. Ze blogt ook op haar eigen blog Good Mood Mama.

Kelly is moeder van een twee meiden van 11 jaar en 9 jaar en woont in Den Bosch. Kelly werkt in het basisonderwijs en staat in de kleuterklas. Daarnaast heeft ze samen met haar man een bedrijf  Mini & More, een webshop in outlet merkkleding.

Lianne is moeder van 3 jongens en is orthopedagoog . Zij heeft veel ervaring met hooggevoeligheid.

Linda is moeder van 3 begaafde kinderen. Ze is orthopedagoog en directeur op een kleinschalige basisschool waar ze heel veel aandacht aan lezen besteden.

Jolien is werkzaam als Pedagogisch Medewerker op een kinderdagverblijf en heeft een dochter uit 2016

Kimberley is werkzaam in het onderwijs in de bovenbouw en werkt in het weekend bij de waterscouting.

Anouk werkt in de zorg en gaat graag op pad met haar 11 jarige zoon Mels.

Jasmijn heeft ervaring met het werken met kinderen, maar is vanwege een chronische ziekte thuis met haar twee boefjes van katten en zeven prachtige kippen.

Noëlle is moeder van 2 zoons en dol op boeken lezen. Daarnaast is ze dol op koken/bakken, wandelen, puzzelen, scrapbooking en haken.

Elles is moeder van een zoon van 14 en een dochter van 10 jaar en woont in Delft. Ze hebben 2 katten. Elles is personal coach en schrijft veel over gezonde voeding en gezonde levenstijl in een druk leven als moeder.

Doelgroep MamaScrapelle

De doelgroep van MamaScrapelle zijn met name ouders, grootouders, leerkrachten en pedagogisch medewerkers tussen de 20 en 60 jaar. Speelgoed, Mindfulness, kinderfeestjes, ouderschap, uitstapjes, fashion, lifestyle en lekkere recepten. Alles voor het gezin met kinderen van 0 – 18 jaar, maar ook voor professionals die met kinderen werken. Of gewoon omdat je op zoek bent naar tips in en om het huis.

Samen met mijn team van gastbloggers kunnen wij producten en belevingen reviewen van baby tot middelbare school leeftijd.

De cijfers van MamaScrapelle:

Unieke bezoekers per maand: 50K – 70K

Twitter MamaScrapelle 600 volgers

Facebook MamaScrapelle 1500 volgers

Instagram 2170 volgers

Pinterest MamaScrapelle 1,1k volgers 618k maandelijkse bezoeken

PA: 43 DA: 34 TF: 16 CF: 38 DR: 52

bijgewerkt op juli 2023

Productpromotie / Barterdeals:

Regelmatig schrijven wij een review over producten die we ontvangen. Veel van deze samenwerkingen is gebaseerd op een barterdeal. Wij mogen het product hierbij houden waar de review over geschreven wordt. Winacties horen hier natuurlijk ook bij. De waarde van een barterdeal gaat altijd in overleg.

Via een productpromotie schrijven wij unieke content en ervaring over jullie website/ dienst/ product. Wij testen het uitvoerig en laten indien van toepassing ook de kinderen uitvoerig testen. Op deze manier komen er unieke beelden en een unieke ervaring die worden verwoord in een blog met link naar de website. De review wordt ook geplaatst op facebook instagram twitter en pinterest.

Bepaalde producten geven wij extra aandacht in verzamelblogs als de verlanglijstjes.

Ook is het mogelijk dat wij een artikel schrijven voor een website waarbij wij 2 do follow linkjes opnemen naar het domein. 2 anchor wensen mogen indien gewenst worden doorgegeven en anders zoeken wij zelf geschikte mogelijkheden. Het artikel bevat ongeveer 1000 woorden.

Blogger uitstapjes en evenementen

Wij worden graag uitgenodigd om bij perspresentaties en persevenementen te komen. Op deze manier kunnen wij door de ogen van ouders, kinderen en professionals, park, voorstelling of activiteiten ervaren en hier over schrijven. Door de belevenis komen er weer unieke foto’s en ervaringen om te delen met de volgers.

Afhankelijk van de activiteit kunnen dit 1 of meerdere blogs worden met verwijzing naar de bestemming. Tijdens de activiteit worden er live foto’s gedeeld op Instagram, Facebook en Twitter. Pinterest volgt later.

Sponsored story

Het is ook mogelijk dat uw bedrijf een compleet artikel aanlevert. Hierin mag natuurlijk een alinea gebruikt worden om over de organisatie te vertellen en is er ruimte voor een link naar de website. Wel vragen wij om unieke content zodat wij niet hetzelfde verhaal op andere blogs ook voorbij zien komen, daar krijgen we namelijk beiden strafpunten van google van en dat schiet niet op. Ik controleer altijd de tekst en in overleg kan ik wat aanpassingen doen.

Beeldmateriaal wordt door de organisatie zelf aangeleverd.

Tarieven:

 • Promotie (zonder barterdeal): artikel van ongeveer 1000 woorden
 • Sponsored Story: hierbij levert u zelf een tekst van ongeveer 1000 woorden aan die ik redigeer
 • Smartlink in oude post of combipost, mogelijk indien er nog geen sprake is van een samenwerking
 • Een oude blog opnieuw delen op social media met klikbare link in stories

Tarieven zijn in overleg. Neem contact op voor de voorwaarden ellen@mamascrapelle.nl

Voorwaarden

De standaard condities voor samenwerking

 • Er wordt alleen unieke content geplaatst .
 • De artikelen bevatten minimaal 900 woorden, gemiddeld zijn het ruim 1200 of meer woorden.
 • De afbeeldingen zijn gemaakt door MamaScrapelle of rechtenvrij geleverd door het bedrijf. Indien dit niet mogelijk is maken wij gebruik van gratis stockfoto’s.
 • In een artikel komen 2 do follow linkjes naar 1 domein en minstens 1 interne link naar MamaScrapelle
 • De artikelen blijven minstens 2 jaar op de blog staan ( in de regel is dit voor altijd)
 • De betaling dient binnen een maand na publicatie overgemaakt te zijn op het doorgegeven rekeningnummer. Zo niet kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden en overgegaan worden tot verwijdering van het artikel.
 • In een gesponsorde post wordt er overeenkomstig de Reclamecode Social media een melding gemaakt onderaan het artikel. Dit is in de vorm van een afbeelding met als alt txt footer.
 • Casino, 18+ doen wij niet aan mee.
 • Betaling is alleen mogelijk via bankoverschrijving

Wilt u iets toe sturen?

MamaScrapelle

Ellen Snuverink
Adriaan Pauwstraat 35
2613 CX Delft

ellen@mamascrapelle.nl

* * Let op ik bied geen garantie dat producten en artikelen vernoemd worden op mijn website. Wilt u zekerheid? Neem dan eerst contact met mij op. **

Delen is enorm lief