mediakit mamascrapelle

Mediakit MamaScrapelle

Als creatieve gastouder werk ik vaak met thema’s waar ik veel voor uitwerk. Zo staat mijn Pinterest vol met ideeën en al mijn creatieve uitbarstingen deel ik ook graag op het www waardoor ik ben gaan bloggen. Met een ongezouten mening en veel enthousiasme schrijf, lees, test en knutsel ik.

Daarnaast ben ik dol op kinderboeken voorlezen en vooral bij de thema’s gebruik ik dit veel. Vanuit mijn werk en passie ligt de nadruk op mijn blog dus op kinderboeken en DIY thema projecten. Regelmatig komen er ook blogs met speelgoed en ontwikkelingsmateriaal langs. Maar ook fashion, lifestyle, uitstapjes en meer.

Niet alle blogs op MamaScrapelle worden door mijzelf geschreven. Ik heb een vast team gastbloggers die met net zoveel enthousiasme hun ervaringen delen.

De doelgroep van MamaScrapelle zijn met name moeders, leerkrachten en pedagogisch medewerkers tussen de 20 en 60 jaar. Speelgoed, boeken, uitstapjes, fashion, lifestyle. Alles voor het gezin met jonge kinderen!

Samen met mijn team van gastbloggers kunnen wij producten en belevingen reviewen van baby tot middelbare school leeftijd.

De cijfers van MamaScrapelle:

Unieke bezoekers per maand:                                 10000


pa/da: 37/ 24

bijgewerkt op 8-5-2018

Productpromotie / Barterdeals:

Regelmatig schrijf ik een review over producten die ik ontvang. Merendeel van deze samenwerkingen is gebaseerd op een barterdeal. Ik mag het product hierbij houden waar ik de review over schrijf. Winacties horen hier natuurlijk ook bij.

Ligt de waarde van een barterdeal onder de 20 euro dan maak ik er een Instagram/Facebookpost van of een gecombineerde blog met andere kleine artikelen. (Uitzondering hierop zijn boeken. )

Via een productpromotie schrijf ik unieke content en ervaring over jullie website/ dienst/ product. Ik test het uitvoerig en laat indien van toepassing ook de kinderen uitvoerig testen. Op deze manier komen er unieke beelden en een unieke ervaring die ik verwoord in een blog met link naar de website. De review wordt ook geplaatst op facebook en twitter.

Blogger uitstapjes en evenementen

Ik werk 3 dagen in de week, maar op mijn vrije dagen ( woensdag en vrijdag) en in het weekend vind ik het altijd leuk om uitstapjes te maken met mijn gezin/ dochterlief. Op deze manier kan ik door de ogen van een creatieve enthousiaste mama een park, voorstelling of activiteiten ervaren en hier over schrijven. Door de belevenis komen er weer unieke foto’s en ervaringen om te delen met de volgers.

Afhankelijk van de activiteit kunnen dit 1 of meerdere blogs worden met verwijzing naar de bestemming. Tijdens de activiteit worden er live foto’s gedeeld op Instagram, Facebook en Twitter.

Sponsored story

Het is ook mogelijk dat jouw organisatie een compleet artikel aanlevert. Hierin mag natuurlijk een alinea gebruikt worden om over de organisatie te vertellen en is er ruimte voor een link naar de website. Wel vragen wij om unieke content zodat wij niet hetzelfde verhaal op andere blogs ook voorbij zien komen. Ik controleer altijd de tekst en in overleg kan ik wat aanpassingen doen.

Beeldmateriaal wordt door de organisatie zelf aangeleverd.

Tarieven:

 • Promotie (zonder barterdeal): 150,- ex. btw
 • Sponsored Story: 150,- ex. btw (hierbij levert u zelf een tekst aan die ik redigeer)
 • Tarief in combinatie met winactie: in overleg.
  Noot: bij winacties wordt de prijs verstuurd door de adverteerder.
 • Smartlink in oude post of combipost: vanaf 75 euro ex. btw

Voorwaarden

De standaard condities voor samenwerking

 • Er wordt alleen unieke content geplaatst .
 • De artikelen bevatten minimaal 300 woorden, gemiddeld zijn het ruim 800 of meer woorden.
 • De afbeeldingen zijn gemaakt door MamaScrapelle of geleverd door bedrijf.
 • In een artikel wordt de samenwerkende partij genoemd bij naam en wordt er minimaal een link opgenomen. Meer gaat in overleg.
 • De artikelen blijven onbeperkt op de blog staan.
 • De betaling dient binnen een maand na publicatie overgemaakt te zijn op het doorgegeven rekeningnummer. Zo niet kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden en overgegaan worden tot verwijdering van het artikel.
 • In een gesponsorde post wordt er overeenkomstig de Reclamecode Social media een melding gemaakt onderaan het artikel. Dit is in de vorm van een afbeelding.
mediakit

Wilt u iets toe sturen?

MamaScrapelle
Adriaan Pauwstraat 35
2613 CX Delft

ellen@scrapelle.nl

* * Let op ik bied geen garantie dat producten en artikelen vernoemd worden op mijn website. Wilt u zekerheid? Neem dan eerst contact met mij op. **