Skip to Content

Mini & More outlet kinderkleding – een eigen webshop en kledinglijn

Af en toe mag ik, Kelly, als gastblogger aan de slag voor Mamascrapelle. Superleuk om te doen! Daarnaast werk ik 3 dagen in de week als juf in een kleutergroep. Maar ik heb ook nog een andere baan, en daar wil ik vandaag graag wat meer over vertellen: ik heb een eigen webshop mini & more en kledinglijn Louder! !

Mini & More

Onze webshop heet Mini & More: www.miniandmore.nl. Via Mini & More verkopen we outlet kinderkleding van allerlei mooie merken. Merken die we bijvoorbeeld aanbieden zijn Quapi, Levv, Ninni Vi, Topitm, Birds by D-Rak en Lovestation22. En wat het allerleukste is: als je van korting houdt, zit je bij ons aan het goede adres! We beginnen altijd met een korting van minimaal 50% op de originele verkoopprijs, en de korting kan zelfs oplopen tot ruim 80%!

Samen aan het roer

mini & more

Ik run Mini & More samen met mijn man. Het is nu zo’n 2 jaar geleden dat we samen naar de Kamer van Koophandel zijn gestapt om onze site te registreren. Inmiddels is onze site flink gegroeid en verkopen we steeds meer merken. Toen we begonnen met onze site, hadden we een paar dozen kleding op de zolderverdieping. Inmiddels zijn we zo uit ons jasje gegroeid, dat we de overstap hebben gemaakt naar een eigen bedrijfsruimte. Steeds meer mensen weten onze site te vinden. En hoe leuk is het als je een berichtje krijgt met een foto van een kindje dat heel blij is met zijn nieuwe kleding?’

De start van Mini & More

We hebben zelf 2 dochters. We vonden het altijd een sport om bij het kopen van kinderkleding onze meiden voor een lage prijs leuk aan te kleden. Zo is het idee voor onze site ontstaan. We dachten: er zullen vast toch meer mensen zijn die ervan houden om hun kinderen in mooie merkkleding te kleden, maar die hier niet de hoofdprijs voor willen betalen? Daarom shop je bij ons altijd met flinke korting op de originele verkoopprijs.

En de toekomst voor Mini & More?

We zijn heel blij met hoe het op dit moment loopt met de site. Onze grootste wens is om nog bekender te worden, omdat we zeker weten dat er heel veel ouders gelukkig worden van ons concept! We horen dan ook regelmatig van klanten: ‘wat ben ik blij dat ik jullie site heb ontdekt!’ Dat is dus voor ons ook speerpunt de komende jaren.

Wist je dat ze nu ook een eigen kledinglijn hebben? Lees hier de blog over de nieuwe zomercollectie van Louder!

Kijk ook deze blog met een kijkje achter de schermen

Benieuwd naar mijn webshop? Neem dan eens een kijkje op: www.miniandmore.nl
Ook leuk als je ons wil volgen op Facebook of Instagram.

Lees ook deze blog over aanpassen van je eigen huisstijl

Kelly
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.