Skip to Content

Louder!, een kleurrijk fris nieuw kledingmerk

Wat zijn we trots op medeblogger Kelly! Deze actieve duizendpoot, die altijd vrolijk is, heeft een nieuwe stap gezet in haar leven. Naast juf, mama en webshop eigenaar van toffe outlet merkkleding, mag ze zich nu ook eigenaar noemen van Louder! Dit is een nieuw kledingmerk en de vrolijkheid en energie van Kelly bruist ook van de eerste collectie af wat ons betreft. We zijn met een aantal leden van het team eens kritisch gaan testen wat wij nou van Louder! vinden.. Kijk hier de collectie zomer 2022 en hier de Louder! zomercollectie 2023, een vrolijke mix and match collectie

louder logo

Louder!

Louder! Is dus nieuw, fris en kleurrijk. De eerste collecte is sinds eind maart exclusief te koop via Mini and More. Er zijn een aantal basic items beschikbaar: 10 jurkjes en 2 leggings. De leggings zijn er in 2 kleuren: groen en paars. De jurkjes zijn in diverse printjes, egale kleurtjes of een mix van beide. De hoofdkleuren zijn groen, paars en roze. Alles mix and matched met elkaar en dat is altijd fijn. De stofjes zijn opvallend zacht en elastisch en de maten vallen op maat. De collectie loopt van 86/92 tot en met maat 158/164. Er zijn ook grote plannen voor de wintercollectie met meer items en ook voor jongens. Maar we beginnen met deze zomercollectie voor meiden van Louder! Kijk hier voor de wintercollectie van Louder!

louder collectie

Ervaring Selena

Ik hou voornamelijk van basic kleding of met een tof printje. Maar qua printjes ben ik wel kieskeurig. Ook vind ik de stofjes die gebruikt worden belangrijk in kleding. Mijn oudste dochter heeft een lange en slanke pasvorm en ook dat kan soms lastig zijn. Toen ik Abby de nieuwste collectie van Louder! liet zijn was het voor haar duidelijk. De groene jurk met gevlochten riem en groene legging waren haar favoriet. Ik twijfelde, want het zou wel erg groen worden. Maar eerlijk is eerlijk, de match is echt perfect. De groene legging is donkerder dan het jurkje, maar komt wel terug in de gevlochten riem. Perfecte match dus. De stof valt mij meteen op, wat lekker zacht en luchtig! En het valt niet alleen mij op, mijn dochter wil het eenmaal aan, niet meer uit!

En terwijl de kleren van Louder! net aan zijn, begint ze te dansen, springen en bewegen. De kleding zit zo lekker dat het heel uitnodigend is om lekker er in te gaan bewegen. Ook als ze zich in haar gekke hoekjes wurmt waarin ze kan zitten, beweegt de kleding makkelijk mee. En nog een belangrijk iets.. geen labeltje in het jurkje! Daar is mijn dochter erg blij mee. Weg met kriebellabeltjes in de nek. Wij zijn oprecht heel enthousiast over de kleding en ik heb de paarse legging en de paarse jurk met bliksemprint al klaarstaan op mijn verlanglijstje. Ik hoop dat het een succes wordt, en ben erg benieuwd naar wat er nog meer gaat komen.

Ervaring Joyce

Mijn Isabel is dol op jurkjes en was dan ook ontzettend blij dat ze een jurkje mocht uitkiezen van Louder! Normaal kiest ze voor roze, maar dit keer koos ze toch voor het groene jurkje met panterprint aan de onderkant. En daar moest natuurlijk de groene legging bij! De legging is iets donkerder, maar past er prima bij. De kleur komt namelijk terug in de panterprint. Toen het binnen kwam moest het gelijk aan. Isabel is dol op kleding, maar wel ontzettend duidelijk in haar mening. Met haar drie jaar weet ze heel goed wat ze wel en niet leuk vindt. Dus toen dit jurkje binnen kwam, wilde ze het gelijk aantrekken. Om vervolgens het niet meer te willen uittrekken. Dat zegt genoeg. Jurkje is goedgekeurd.

Isabel is ontzettend duidelijk in wat ze wel en niet mooi vindt. En wat ze niet mooi vindt, trekt ze ook gewoon niet aan. Daarnaast is ze ontzettend modebewust. Ze kan al mooie combinaties maken met haar kleding. Dus ook met het jurkje en de legging ging ze op zoek naar combinaties. De groene legging past overal wel onder en het jurkje kan ook boven een spijkerbroek of die skinny jeans. Genoeg keuze. Maar ook als jurkje in de zomer is het heerlijk. De stof is zacht en voelt fijn aan. Prima om lekker in te spelen. En het bevat geen labeltjes! Isabel kan niet wachten om nog meer jurkjes van Louder! te krijgen. Ze kan het immers niet zelf kopen.

Jongenscollectie

En mijn zoon Joshua? Die vindt de jurkjes zo mooi dat hij hoopt dat er ook iets voor de jongens komt. Maar dan wel als shirt of coole broek. Wie weet. Tot die tijd geef ik alle meisjesmama’s als tip dat ze echt even moeten kijken naar deze collectie. Elk meisje zou een jurkje van Louder! in haar kast moeten hebben!

Ervaring Ellen

Ook mijn dochter mocht een outfit uitzoeken van Louder! En dat werd een hele kritische. Eerst werden alle jurkjes nauwkeurig bekeken. Daarna volgde er een top 3 selectie en daar kwam uiteindelijk precies dezelfde outfit uit als Isabel. Zonder dat we het van elkaar wisten hadden onze meiden dus dezelfde kleur uitgekozen! Kelly had het ons ook niet laten weten dus toen we elkaars foto’s zagen moesten we daar wel hartelijk om lachen.

Ook mijn dochter kan heel slecht tegen knoopjes in haar nek, want daar gaan haar haren altijd in vastzitten. En de labeltjes moeten vaak weggeknipt worden omdat ze daar last van kan hebben. Maar bij deze vrolijke zomerjurkjes van Louder! hoeft dat dus niet. De stof is heerlijk stretch wat voor dochterlief gelijk reden was om uit te proberen of ze er wel lekker mee kon klimmen en schommelen. Toen ze helemaal blij weer naar binnen kwam zei ze, ‘Mama, deze kleren zitten zo lekker! Die wil ik elke dag wel aan als ik ga skaten met mijn buurmeisjes!”

Dochterlief is dus erg enthousiast en met haar 8 jarige een echte kritische klant. Van haar mag er nog veel meer moois komen van Louder!

Lets get Louder!

Wij zijn èn trots op Kelly èn oprecht heel enthousiast. Laat de foto’s voor zich spreken en de eerste collectie van Louder! ook. Welke combinatie laat jouw hart Louder! kloppen?

Collectie Louder! nu te koop bij Mini and More!

Footer2
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.