Outlet kleding voor kinderen bij Mini & More – een tip

De zomer loopt op zijn einde, de kledingkasten moeten weer gecontroleerd worden. Kinderen hebben groeispurten gemaakt en er moeten nieuwe kleren gekocht worden. Nu weet ik niet hoe het met jou zit, maar bij ons is de kinderbijslag daar in elk geval niet voldoende voor haha. Daarbij moeten er echt elk seizoen weer nieuwe kleren gekocht worden, maar begint onze dochter ook flink haar eigen voorkeur te geven! Daarom ging ik op zoek naar outlet kleding voor kinderen bij Mini & More!

Zelf kleren uitzoeken

Vaak bestaat ons avondritueel uit de vraag: wil je morgen een broek, een rok of een jurk aan. Daar leg ik dan 2 keuze setjes voor neer en daar kiest ze uit. Maar ze begint steeds meer te zeggen, mama ik kijk straks wel even.
Vast getriggerd door haar buurmeisje die zich het liefst 5 keer per dag verkleed. Dat doet dochterlief dan gelukkig weer niet, tenzij het buurmeisje iets draagt wat zij ook toevallig in haar kledingkast heeft liggen. Dan kleedt ze zich graag om zodat ze ’tweelingzusjes zijn’.

Dus toen we ontdekten dat we veel van haar kleding weer konden weggeven aan vriendinnen en buurmeisjes die kleiner zijn was het tijd om samen nieuwe kleren uit te zoeken! En laat collegablogger Kelly nu haar eigen outlet kleding voor kinderen winkel hebben! Shoppen dus bij Mini & More outlet Kinderkleding!

Nieuwe winterkleding outlet kleding voor kinderen

Ik gaf haar mijn telefoon, ging naar de website en filterde alvast op haar maat en het juiste seizoen. Vervolgens verdween ze 20 minuten naar de bank. Ik had haar een bedrag gegeven waar ze ongeveer op uit moest komen. Tussendoor vroeg ze me of het verschillende kleuren moesten zijn of dat ze echt zelf mocht kiezen.
Na 20 minuten kwam ze even overstuur naar me toe. Mama ik heb gekozen, maar ik denk dat het teveel is bij elkaar.

Samen bekenen we welke designer outlet kleding voor kinderen ze had uitgekozen. Het was duidelijk, Birds By D-Rak was haar nieuwe merk geworden! Ik had er nog nooit van gehoord om eerlijk te zijn, maar wow!

Stoere kleding maar wel duidelijk voor meisjes met truijurken en rokjes onder andere. En vele setjes zijn met elkaar te matchen en dat vind deze mama dan weer erg handig!

Birds By D-Rak

Mijn dochter koos de volgende setjes uit. Speciaal trots is ze op de No Pictures please jurk. In de vakantie gaf ze namelijk aan dat ze niet meer elke keer op de foto wil voor mijn werk. Een serieus gesprek volgde en we hebben er duidelijke afspraken over gemaakt. Toch super goed van haar en met deze outfits wilde ze wel heel graag op de foto gelukkig!

Designer outlet kleding voor kinderen

Mini and More heeft naast outlet kleding voor kinderen ook hun eigen kledinglijn Louder! Kijk deze blogs

Louder zomercollectie 2022
Wintercollectie Louder 2021

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

55 reacties

 1. Ik zie de site nu voor het eerst. Leuke en vooral betaalbare kleding, erg belangrijk! Ga hier zeker nog een kijkje nemen. Mijn oog is gevallen op de Move sweater tie de maatje 104 voor mijn zoon Ruben.

 2. Wat zou dit super leuk zijn om te winnen. Kunnen we een mooie outfit uitzoeken voor de schoolfoto.

 3. Ik doe graag mee! ?
  Mini&More is 1 van onze favoriete kledingsites, mooie betaalbare kleding , goede service en veel keuze.

 4. Ja, ik die graag mee want onze dochter is inderdaad weer enorm gegroeid. Ik heb ook eerst even gekeken of ze haar maat wel hebben en dat is gelukkig zo! Mochten we winnen, mag ze het zelf uitzoeken want ze heeft ook duidelijk een eigen smaak. Hoewel ik ervan genoot om kleding voor haar uit te zoeken, is dit ook erg leuk!

 5. Ik heb er wel eens van gehoord maar volgens mij nog nooit iets besteld. Dit zou een mooie kans zijn om kennis te maken. Birds kennen we wel dat merk, leuke kleding inderdaad. En de kledingkast heb ik hier ook vorig weekend opgeruimd dus verbazend veel ruimte daarin, maat 134-140 kon voor een groot deel weg, is aan de krappe kant voor mijn dochter.
  Genoeg leuke kleding in de webshop van Mini&More. Die leopard geel/groene kleding van Birds vinden wij hier heel leuk en zo’n leatherlook legging lijkt me ook erg tof. En die slangenprint kleding van Quapi ook erg tof. Genoeg te vinden, zoals je zelf ook hebt gezien. Wij gaan duimen voor het shoptegoed.

 6. Wat leuk! Mijn jongste dame van 5 is zo hard gegroeid dat wij een hele nieuwe wintercollectie aan moeten schaffen. Dus broeken, truien en vesten staan op ons verlanglijstje. Wij zijn vooral fan van Jubel, B-nosy en Quapi. Maar tussen de andere merkjes zitten vaak ook hele leuke dingen. ?

 7. Erg leuk om je blog te lezen!! Ik doen graag mee met je win actie. Mijn dochter gaat eind september voor het eerst naar school. Zou erg leuk zijn om een eerste schoolsetje te bestellen. We hebben al een mooi jurkje van quapi gezien!! Dus duimen ❤️

 8. Leuke actie!! Doe graag mee voor mijn dochter. Ze gaat eind september voor het eerst naar school. Jurk Tala Dark zal haar mooi staan op de eerste dag ❤️

 9. Wij kennen deze site al een aantal jaar en zijn ook fan! We zijn niet merkvast en vinden heel veel leuk!!
  Nu het seizoen weer bijna veranderd, moeten we natuurlijk weer shoppen! ?

 10. Dat zou wel heel goed van pas komen nu Lenn zo hard gegroeid is. Dringend een paar nieuwe outfits nodig en mini en more heeft leuke kleding met een leuke prijs. Ook dochter Do vind het leuk om mee uit te kiezen.

 11. Wwwaaahhhhh wat gaaf! Onze zoon van 3 jaar zit in een groeispurt. En onze newborn dochter gaat ook al zo hard. Graag zoek ik voor allebei iets uit. B.Nosy, Quapi, Tumble en Feetje zijn hier favoriet!
  Leuk dat je dochter een eigen smaak ontwikkelt en ze heeft leuke items uitgezocht!

 12. Ik ben heel benieuwd en de kids kunnen wel wat nieuwe kleding gebruiken ?? het is echt waar de zon heeft ze laten groeien???

  • Super leuk! Mijn zus gaat trouwen en ik zag een heel gaaf jurkje voor mijn dochter, dus dit bedrag zou goed uitkomen!

 13. Ohh dat zou goed uitkomen! Ik had voor de zomer al wat shirts met lange mouwen gekocht voor Daan omdat ik dacht dat dat wel handig zou zijn voor koudere dagen en natuurlijk nu in de herfst. Mooi stom want meneer is flink gegroeid en past dus niks meer! ? Ben vorige week al naar de winkel geweest voor lange broeken, gelukkig kunnen de t-shirts nu nog wel maar we zullen binnenkort ook weer sweaters nodig hebben. We hadden afgelopen winter sweaters van Move kidswear die Daan erg fijn vond en daar heb ik alweer een paar mooie van gezien! ?

 14. Het zou echt superleuk zijn om de 50 euro te winnen! Met 2 kinderen die groeien als kool zijn nieuwe items voor de herfst/winter heel erg welkom! Eigenlijk zoek ik de kleding altijd uit, maar het lijkt mij ook leuk om het een keer op jouw manier te doen bij mijn dochter van 4. Eens kijken waarmee ze aankomt 🙂

 15. Mijn dochtertje heeft een jurkje van Lovestation 22 (het kaki-kleurige jurkje met ster) en dat staat haar zo leuk! Nou was ik al een tijdje op zoek naar een bijpassende legging zodat ze hem ook bij mindere temperaturen nog kan dragen, maar kon dat steeds niet vinden. Maar wat zie ik nu op de site van Mini&More?!! hier hebben ze gewoon 2 verschillende leggings die erbij passen én ook nog een heel gaaf vestje in dezelfde stijl!!! Ik zou dus zeker weten hiervoor gaan! En mocht er nog geld over zijn, zou ik nog een gaaf shirtje voor mijn zoontje kopen 😉

 16. Net pas je blogs en pinterest ontdekt, maar wat leuk en fijn: als moeder van een dochter van 7, kleuterjuf die dol is op prentenboeken, graag uitstapjes maakt met man en dochter en van creativiteit houdt kan ik mijn hart ophalen. Ik volg en die graag mee met je actie, want naast al de overeenkomsten wil mijn dochter ook graag zelf haar kleding shoppen (wel online overigens, want bij live shoppen kletst deze moeder te veel en te lang… ?)!

 17. Wat een leuke blog! Ik heb al vaker besteld bij mini en more, ze hebben zulke leuke kleren! Mijn oudste is ineens naar maat 134 gegaan en heeft dus een hele nieuwe garderobe nodig haha!

 18. Goedemorgen, wat een leuke actie!! Ik wil graag een kansje wagen voor mijn meiden. Altijd leuk shoppen bij mini & more. Mamascrapelle ken ik nog niet, ben benieuwd.

 19. Heel graag doe ik mee voor mijn zoon en dochter. Beiden weer een grotere maat dus er moet een nieuwe collectie voor de winter komen. Voor mijn zoon shop ik graag spullen van Move.

 20. Wauw, wat een leuke setjes heeft jouw dochter uitgezocht bij Mini & More ?! Onze 6-jarige heeft nog winteroutfits nodig, dus zou heel leuk zijn! Wij bestellen vaker bij Mini & More en zijn fan!

 21. Oooh wat een leuke actie en wat een leuk mens ben jij..zo herkenbaar en jet leven is al duur genoeg dus hoe fijn is dit

 22. Mini & More kende ik al en zag toen deze win actie voorbij komen, al veel besteld daar omdat ze super toffe en van goede kwaliteit kleding hebben tegen super leuke prijzen ?
  Ook even hier op jou pagina gescrold en daar kwam ik ook leuke en handige dingen tegen. Dus ook gelijk gaan volgen ?
  Nu maar hopen dat ik geluk heb voor mijn 2 meisjes van bijna 5 en bijna 3 ?

 23. Fijne actie!! Met 2 supersnel groeiende kids en ook nog eens een meisje en een jongen dus kleding doorgeven is er niet bij, komt dit heel goed van pas!

 24. Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter (134/140) Nu haar oudere zus kleedgeld krijgt, wil ze ook zelf voor haar kleding gaan shoppen

 25. Oh leuk dat snuffelen en uitkiezen. ik zou gaan voor:
  Nais jurk daantje oker voor mijn dochter
  dutch dream denim jas voor mijn zoontje
  ik volg en like via fb: zowel jou als mini&more.

 26. Ik ken deze site al en vind het ideaal. Ik heb er volgens mij al enkele keren wat gekocht en dat dragen ze met veel plezier!

 27. Wat een leuke website, nou met dat shoptegoed weet ik wel raad.
  Ik doe graag mee en zal de actie ook delen.

 28. Oh cool dank voor de tip de outlet kende ik nog niet.
  ik zou gaan voor dit stoere shirt, die vindt mijn zoontje zeker stoer genoeg lol:
  NAIS LONGSLEEVE DALEY BLUE GREY

 29. Ik heb er wel eens van gehoord, maar heb er nog nooit iets besteld. Ik heb al gezien dat er genoeg leuks is. Ik ga het onthouden. Het zou leuk zijn als mijn dochter voor haar verjaardag zelf iets uit mag kiezen. Het zal ongetwijfeld een jurkje worden, want dat draagt ze het liefst. ???

 30. Wow zoveel keus in zoveel mooie merken! Ik heb drie kids en die starten de winter allemaal in een nieuwe maat. Daarom doe ik ook heel graag mee?

 31. zou exht zo feweldig zijn hier voor de kids te mogen shoppen? zeker met 2 verjaardagen komende week en de groeispurt die ze hebben

 32. Ik ken de site van Mini & More leuke merken voor heeele leuke prijzen. Onze favoriete merken zijn LEVV (voor de oudste) en Little Miss Juliette (de jongste dochter)

 33. Happy Nr. 1 de kleding die bij onze Noortje past. En met deze prijzen kunnen we wel een setje kopen. En met 50,- shop tegoed misschien wel 2??

 34. Dat is nog eens leuk shoppen voor een leuk prijsje. Dan zou ik voor mijn kleinkinderen echte leuke setjes kunnen shoppen

 35. Ik kende de site nog niet. Wat een leuke items zeg. En met twee kinderen die beide in de overgang naar een volgende maat zitten komt dit shoptegoed heel goed uit. Betaalbare kleding van goede kwaliteit. Ik vind het Ninni vi jurkje met de tekst ‘I am original’ héél erg leuk! Maar dan kan ik natuurlijk weer niet kiezen tussen de roze of de blauwe. Fenna mag na de herfstvakantie naar roep 1 en dat moet natuurlijk wel in stijl 😉 en identiek is ze zeker. Een heerlijk eigengerijpt kind. Voor Sepp heb ik ook leuke dingen gezien. Ik word daar stiekem zo hebberig van haha. Als mn kinderen er maar leuk bijlopen. Ik loop zelf in kleding wat al tig jaar oud is.. misschien moet ik ook eens aan mezelf gaan denken haha ooit!

 36. Wauw geweldig! Birds by drak heeft onze dochter ook al veel gedragen. Valt mooi smal!
  Maarrrrze hebben zoveel leuks bij mini and more. Mijn vriendin bestelt altijd bij hun de kleding en dan gooi ik ook wat voor mij in haar winkelmandje?
  Ik doe geaag mee met deze winactie

 37. Ooh wat zou ik kopen voor t shop tegoed….ik denk dat onze dochter voor een mooie jurk gaat en onze zoon voor een sweater.

 38. Wat een enorm leuke en veelzijdige webwinkel met betaalbare kleding! Hier kom ik absoluut vaker terug! Ik heb een aantal hippe jurkjes gezien voor onze dochter. Kortom, ik doe graag mee.

  • Wat leuk is Mini and More! Daar zou ik heel graag stoere kleding shoppen voor ons oudste mannetje. Nu zijn broertje geboren is, gaat er veel aandacht naar de kleine man en shoppen we daar ook meer voor. De grote man verdient met zn kleine groeispurt zeker nieuwe stoere kleding ??

 39. Met een dochter die Sterre heet is de Billy en Lilly “shine like the stars” wel heel toepasselijk. Maar de lange zilveren quapi jurk vindt ze ook gaaf. Ze heeft dringend iets nieuws nodig, ze is echt enorm gegroeid.

 40. Omg ze heeft leuke setjes uitgekozen hoor !!! Ik heb even geneusd op de site van mini & More maar is lastig kiezen wan tik zie zoooooooveel leuks 🙂 Ik denk dat ik zou gaan voor dit gave setje van Levv https://www.miniandmore.nl/ met deze https://www.miniandmore.nl/ Echt te leuk allemaal zeg !!! Ps. Ik volg jullie beide op instagram (jolijnjolijn18) En like jullie beide op facebook (jolijn koolske) en volg je op Pinterest (jolijn kools) Ook deel ik deze gave actie graag mee op instagram en facebook 🙂

 41. Wat een leuke site! Ik zoek al tijden leuke truien voor mijn oudste dochter (gevalletje groeispurt), maar kon tot nu toe weinig vinden want als je bijna 11 bent ben je erg kieskeurig. Maar hier staan gelukkig een aantal items op die wel door de keuring komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.