Skip to Content

Sophie de giraf knuffel een lieve collectie!

De eerste Sophie de giraf knuffel collectie verkrijgbaar bij Kleine Giraf! Sophie’s vacht is superzacht waardoor ze de perfecte knuffelvriend van je kleintje wordt. Alleen al bij het zien van deze lieve giraf krijg ik altijd al rammelende eierstokken. En deze collectie ziet er zo schattig uit dat ik ook een knuffel mag weggeven! Lees dus snel verder.

Sophie de giraf

Sophie de giraf Lullaby Light & Dreams knuffel

sophie de giraf knuffel

Zachte knuffels die ook nog eens muziek geven en mooie lichtjes maken in de kamer. Dat zagen we al eerder bij Cody en het werkt echt! Een zeer zachte, lichtgevende en muzikale Sophie de giraf knuffel. Perfect om je baby naar dromenland te brengen. Het doosje, wat je uit de knuffel kunt halen, projecteert kleurrijke sterren in de kamer, er zijn 15 slaapliedjes waaronder natuurgeluiden en hartslagen. En je kunt kiezen voor alleen de projector, het muziekdoosje of tegelijk.
Het doosje is uitneembaar waardoor je kind ook met de knuffel van Sophie de Giraf kan knuffelen! Na 15, 30 of 60 minuten schakelt hij automatisch uit. Geleverd met 3 X AAA batterijen en de knuffel kun je wassen op 30 graden.

Lees hier de review over de sterrenprojector van Sophie de Giraf

Bijtrammelaar

bijtrammelaar

Deze zachte bijtrammelaar is perfect om de zintuigen van baby te stimuleren! De knobbeltjes op de bijtting verzachten het pijnlijke tandvlees bij doorkomende tandjes en in de zachte Sophie de giraf knuffel rammelaar zitten kleine balletjes die tegen elkaar tikken. Geschikt vanaf 3 maanden

Knijprammelaar

knijprammelaar

Vind je deze Sophie de Giraf rammelaar geen schatje?!

Schud met de rammelaar en baby hoort de balletjes tegen elkaar aan botsen. en als je er in knipt dan hoor je een piepje! De knijprammelaar is 16 cm en geschikt vanaf 3 maanden.

Sophie de giraf Touch & Music

touch en music sophie de giraf knuffel

Maak samen met je kindje muziek met deze schattige Sophie de giraf knuffel!

De Sophie de giraf Touch & Music is een muzikale interactieve knuffel. Ze heeft namelijk sensoren in de onderkant van haar voorpootjes waarmee je muziek kunt activeren. Alleen huidcontact is al voldoende, heb jij een klein muziektalentje in huis die hier mooie melodietjes op weet te maken?

Sophie de giraf Touch & Music is niet alleen heel geschikt voor je kindje om zichzelf mee te vermaken, je kunt ook samen muziek maken. Maak een kring samen met Sophie en houd elkaar vast. Je kunt de muziek nu zelfs activeren door degene naast je aan te raken: tik op iemands teen of neus en het melodietje begint te spelen. Zo is Sophie Touch & Music niet alleen de liefste knuffel van je kindje, ze wordt ook het favoriete spelletje van het hele gezin! Geleverd inclusief 3x AAA batterijen en geschikt vanaf 10 maanden.

Sophie de giraf knuffels

sophie de giraf knuffel

Zachte knuffels die dankzij de zware poten kunnen zitten en ook op vier poten kunnen staan. Deze Sophie de Giraf knuffel familie heeft een schattig groen sjaaltje en ook weer drie gekleurde labels om aan te raken. Ze zijn beschikbaar in 3 formaten.

Mini – 14 cm – Prijs € 15,99
Midi – 20 cm – Prijs  € 19,99
Maxi – 35 cm – Prijs € 29,99

Sophie de giraf muziekknuffel – 20 cm

muziekknuffel

Een Sophie de Giraf knuffel met muziek! Ideaal om je baby te kalmeren! 

Zo’n trekknuffel had ik altijd in de kinderwagen hangen als gastouder en was ideaal voor onderweg om de baby’s mee in slaap te laten vallen. Ook deze knuffel heeft een schattig groen sjaalte en drie gekleurde labels om aanraking te stimuleren. En als je de knuffel niet ophangt, kan hij net als zijn grotere familie op zijn 4 benen staan of zitten. Hij is 20 cm en geschikt vanaf 0 maanden.

sophie de giraf knuffel

Lees ook deze blogs

Footer1
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loes

Tuesday 13th of October 2020

Mijn nichtje wordt met zo'n 6 weken geboren, wat een geweldig kraamcadeau zou dit zijn.

Katrijn

Saturday 10th of October 2020

ik doe graag mee ik vind ze lief en schattig

S

Thursday 1st of October 2020

Wat leuk! Zou enorm leuk zijn voor de aankomende kleine!

gea jager

Saturday 26th of September 2020

leuk voor een vriendin die zwaner is van hun eerte worndertje

Imke

Saturday 26th of September 2020

leuk om een zwanger collega mee te verrassen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.