Paaseieren verstoppen voor baby’s met Sophie de Giraf

De hele week al post ik leuke creatieve blogs over Pasen op de facebook pagina van MamaScrapelle. Maar bijna allemaal hebben ze iets gemeen. Ze zijn nog niet geschikt voor baby’s. Maar misschien wil jij je baby ook al een beetje paasgevoel geven? Dan heb ik een leuke tip voor jou! Paaseieren verstoppen voor baby’s met Sophie de Giraf!

paaseieren verstoppen

Toen ik de mailing kreeg van Kleine Giraf vielen mij direct deze 3 schattige eieren op van Culbutos! Ja dacht ik direct! Super leuk voor de kleine kindjes! Nu kunnen de baby’s paaseieren zoeken en wedden dat ze deze 3 tuimelaars geweldig zullen vinden!

Tuimelaars oftewel paaseieren

paaseieren verstoppen

De set bevat 3 tuimelaars. Sophie de giraf, Josephine de muis en Lazarus de kat. Dankzij hun afgeronde, antislip en verzwaarde voet, zal een tuimelaar altijd terugkeren naar een rechtopstaande positie. De kleine gekleurde balletjes zorgen voor nog meer kijk en luister plezier. Als je goed kijk zie je kleine sterren die op het doorzichtige gedeelte staan.

Op een speelse manier leert je kind al omgaan met het concept evenwicht. Maar nog leuker is natuurlijk dat je baby ook al mee kan vieren met Pasen! Paaseieren verstoppen voor baby’s met Sophie de Giraf en er dan mee kunnen spelen is natuurlijk super! De eieren zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. In mijn ervaring is dat ook de leeftijd dat ze vaak al goed op hun buik kunnen liggen en speelgoed aan het ontdekken zijn.

De 3 paaseieren uh tuimelaars zijn 9,5 x 6 x 6 cm groot en worden verkocht in een doorzichtig doosje. Je koopt ze voor €22,99 bij kleine giraf . Je vindt hier trouwens nog meer leuke dingen voor de lente en Pasen!

Paaseieren verstoppen voor baby’s

En nu nog een leuke plek verzinnen om de paaseieren op babyhoogte te verstoppen. Bijvoorbeeld achter een deurtje van de Playmobil 1-2-3 boerderij?

paaseieren verstoppen

Wie is er hier nog meer Sophie de Giraf fan? Ga jij paaseieren verstoppen voor je baby? Veel plezier alvast!!

disclaimer
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.