Paaseieren verstoppen voor baby’s – een activiteit met Sophie de Giraf

Er staan heel veel blogs over Pasen op onze site, maar bijna allemaal hebben ze iets gemeen. Ze zijn nog niet geschikt voor baby’s of dreumessen. Maar misschien wil jij je baby of dreumes ook al een beetje paasgevoel geven? Dan heb ik een leuke tip voor jou! Paaseieren verstoppen voor baby’s met Sophie de Giraf!

paaseieren verstoppen

Toen ik de mailing kreeg van Kleine Giraf vielen mij direct deze 3 schattige eieren op van Culbutos! Ja dacht ik direct! Super leuk voor de kleine kindjes! Nu kunnen de baby’s paaseieren zoeken en wedden dat ze deze 3 tuimelaars geweldig zullen vinden!

Tuimelaars oftewel paaseieren

paaseieren verstoppen

De set bevat 3 tuimelaars. Sophie de giraf, Josephine de muis en Lazarus de kat. Dankzij hun afgeronde, antislip en verzwaarde voet, zal een tuimelaar altijd terugkeren naar een rechtopstaande positie. De kleine gekleurde balletjes zorgen voor nog meer kijk en luister plezier. Als je goed kijk zie je kleine sterren die op het doorzichtige gedeelte staan.

Op een speelse manier leert je kind al omgaan met het concept evenwicht. Maar nog leuker is natuurlijk dat je baby ook al mee kan vieren met Pasen! Paaseieren verstoppen voor baby’s met Sophie de Giraf en er dan mee kunnen spelen is natuurlijk super! De eieren zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. In mijn ervaring is dat ook de leeftijd dat ze vaak al goed op hun buik kunnen liggen en speelgoed aan het ontdekken zijn.

De 3 paaseieren uh tuimelaars zijn 9,5 x 6 x 6 cm groot en worden verkocht in een doorzichtig doosje.

Paaseieren verstoppen voor baby’s

En nu nog een leuke plek verzinnen om de paaseieren op babyhoogte te verstoppen. Bijvoorbeeld achter een deurtje van de Playmobil 1-2-3 boerderij?

paaseieren verstoppen

Wie is er hier nog meer Sophie de Giraf fan? Ga jij paaseieren verstoppen voor je baby? Veel plezier alvast!!

Helaas zijn deze eieren niet meer te koop. Ik heb een paar alternatieven voor je!

Kijk ook deze blogs:

Kijk ook deze creatieve paasblogs

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.