Cadeau jongen 7 jaar – origineel en leuk speelgoed

7 jaar alweer.. hoe dan? Het kinderlijke is er echt wel vanaf aan het gaan. De behoefte tot meer eigen tijd en plekjes begint te groeien. De sociale behoefte om met leeftijdsgenootjes te zijn wordt ook groter. En de ouders en opvoeders moeten weer even zoeken naar hoe om te gaan met deze pré-pubers. Bij een feest horen natuurlijk cadeautjes en met deze verlanglijst met origineel en leuk speelgoed cadeau jongen 7 jaar helpen wij om die stress bij jullie weg te nemen! Wist je dat er ook een verlanglijstje voor zeven jarige meisjes is?

Let op! Maakt u gebruik van een ad-blocker? In deze blog maak ik veel gebruik van handige doorlink plaatjes!

boeken verlanglijst met origineel en leuk speelgoed cadeau jongen 7 jaar voor de verjaardag van je zoon. Educatief en uitdagend cadeautip

Boeken als cadeau jongen 7 jaar

Voor een kind in groep 3/4 is lezen soms een feest en soms een uitdaging. Vraag van te voren goed op welk AVI niveau de jarige leest om teleurstelling te voorkomen. Als tip: zet dus vooral wat AVI boeken op jouw verlanglijst met origineel en leuk speelgoed cadeau jongen 7 jaar, met de titel er al bij! Op onze blog StoerLeesVoer staan genoeg leuke voorbeelden als inspiratie, maar hieronder een kleine selectie. En uiteraard nog wat leuke en stoere voorleesboeken. Want die knusse momentjes samen blijven ook fijn en belangrijk!

verlanglijst met origineel en leuk speelgoed cadeau jongen 7 jaar voor de verjaardag van je zoon. Educatief en uitdagend cadeautip

2. Creatief speelgoed cadeau jongen 7 jaar

Creatief speelgoed mag niet ontbreken op de verlanglijst met origineel en leuk speelgoed cadeau jongen 7 jaar! Het is zo divers, lekker kleuren, of met stickers aan de slag. Bouwen of ontwerpen. Het kan allemaal en is ook echt belangrijk voor de ontwikkeling van een kind om een creatieve uitlaatklep te hebben.

Lees hier over de kleurboeken van Johanna Basford

Lees hier de review van het tekenboek onderwater

Een leuk puzzelboek is ideaal om te geven voor vakanties en mee te nemen naar visite.

Winter puzzelboek 7 -9 jaar

Schattenjacht

Bouw en sticker je eigen auto van Lego

Bouw je eigen avontuur met Lego Jurassic Park

Lego Super Natuur

Spelen met Aquabeads, knutselen met waterkralen

tyg

Zelf slijmballonnen maken met Dr Squish

bouwen en constructiespeelgoed zeven jarige zoon

3. Bouwen en constructie op verlanglijst met origineel en leuk speelgoed cadeau jongen 7 jaar

Hoger, gekker, ingewikkelder! De bouwconstructies zijn op deze leeftijd vaak echt indrukwekkend. Vaak ook met een spelelement van wie het hoogst of snelst kan bouwen. Verschillende materialen combineren vinden ze ook tof, en geef ze eens ongelijk. De kapla maakt een perfecte brug over het lego kasteel heen. Een diverse lijst voor op de verlanglijst met origineel en leuk speelgoed cadeau jongen 7 jaar.

Lego City missies

Maak zelf je eigen dier met Clementoni Mechanics Junior

verlanglijst met origineel en leuk speelgoed cadeau jongen 7 jaar voor de verjaardag van je zoon. Educatief en uitdagend cadeautip

4. Spelletjes zeven jarige zoon

De competitie is erg actief op deze leeftijd voor jongen. Ze willen graag hun kracht, snelheid en slimheid testen. Daarom zijn spelletjes een erg leuk cadeau om te geven. Je kan ook kiezen voor spellen waarin samengewerkt moet worden, zo leer je als team te winnen (of verliezen). Er is genoeg keuze wat leuk is voor deze leeftijd op de verlanglijst met origineel en leuk speelgoed cadeau jongen 7 jaar.

Grapjes over poep zijn altijd leuk. En als er dan een spel is met poephelden die superhelden zijn. Dan heb je een winnende combinatie!

Lekker vals spelen met valse motten!

Onthou jij welke kaarten je hebt? Gokken maar met dit leuke spel Beverbende. En ja die extra scorelijsten ga je nodig hebben, want het is verslavend leuk!

Hier vind je de review van kaartspellen in een nieuw jasje

Lees hier de recensie van Neehoorn kaartspel

Paddie’s zandkastelen

Penquins huddle up

Smart Games Cats & Boxes

IQ Twins om alleen te spelen thuis of in de klas!

Similo een coöperatief spel

Dodo een tof bordspel

Ticket to Ride mijn eerste reis

Kijk hier voor de smartgames Pirates Crossfire

Kun jij in 5 seconden drie goede antwoorden geven? Wij testen het voor je uit!

Kijk voor al ons gereviewde games voor de Nintendo Switch en Playstation

educatief speelgoed zeven jarige zoon

5. Educatief speelgoed zeven jarige zoon

Uiteraard valt er van elk soort spel wel iets te leren. En is eigenlijk al het speelgoed educatief. Maar met dit kopje bedoel ik echt speelgoed wat is gemaakt om bepaalde gebieden extra te stimuleren en wat behulpzaam is tijdens school. Leer over de wereld, of speel uitdagende puzzels om die hersens te laten kraken. Of denk juist aan coderen, ook heel belangrijk tegenwoordig. Allemaal onderdelen die bij de ontwikkeling van een kind van 7 jaar horen. Onderstaande items mogen dan ook niet missen op verlanglijst met origineel en leuk speelgoed cadeau jongen 7 jaar.

Wil je kind dierendokter worden? Kijk dan deze dierenartspraktijk van Clementoni

Is jouw kind al bezig met letters? Dan is Scrabble Junior een tof idee!

Lees hier de review van de VTech Kidizoom Snap Touch

buitenspeelgoed zeven jarige zoon

6. Buitenspeelgoed op verlanglijst met origineel en leuk speelgoed cadeau jongen 7 jaar

Lekker naar buiten! In weer of wind, die jonge sterke benen hebben het echt even nodig om buiten lekker te ravotten. Stunten op stepjes, of juist op onderzoek uit in de natuur voor al die kleine Freekjes. Er is genoeg te doen buiten en met het juist cadeau motiveer je dit. En maak je buitenspelen alleen maar leuker. Genoeg items weer op de verlanglijst met origineel en leuk speelgoed cadeau jongen 7 jaar.

Kikkerhop buitenspelen als een kikker!

Molkky

Lees hier de blog over een lasergame feestje

Bij de Action kun je nu een Nerf Blaster kopen!

actie reactie verlanglijst met origineel en leuk speelgoed cadeau jongen 7 jaar voor de verjaardag van je zoon. Educatief en uitdagend cadeautip

7. Actie reactie speelgoed voor je zoon

Zelf iets opbouwen wat vervolgens allemaal reacties teweeg brengt? Actie reactie speelgoed is tof! En lekker spannend, uitdagend en elke keer opnieuw te gebruiken. Voor een korte spanningsboog kan je het kort houden. Maar uiteraard kan je het zo lang en groots maken als dat je zelf leuk vindt. Ik hou ervan en veel kinderen met mij.

fidget toys

8. Fidget toys

Fidget wat? Nou van de leuke kleine handspelletjes! Hier worden kinderen rustig van, bijvoorbeeld op school. Maar het is ook gewoon heel erg leuk. Het zijn spelletjes die klein zijn en makkelijk mee te nemen zijn. De Pop it is nu erg populair. Maar denk ook aan een spinner! Ideaal voor de concentratie, wiebelvingers, anti stress of gewoon omdat het leuk is. Welke kies jij van de verlanglijst met origineel en leuk speelgoed cadeau jongen 7 jaar ? Pas op, ik spreek uit eigen ervaring, ook voor volwassenen erg verslavend leuk.

verlanglijst met origineel en leuk speelgoed cadeau jongen 7 jaar voor de verjaardag van je zoon. Educatief en uitdagend cadeautip

9. Extra items voor je zoon

Zeven jaar is zo’n leeftijd waar er jongens zijn die nog graag met Playmobil spelen. Of juist niet en ze juist heel graag op elkaar schieten en competitief bezig zijn. En soms komen die spellen ook weer samen. Ik sluit deze verlanglijst voor 7 jarige jongen af met nog een aantal extra en diverse items omdat er zoveel leuks is als origineel cadeau jongen 7 jaar!

Ken je de Gigabots al? Deze zullen veel jongens geweldig vinden!

Welke kleur Gigabots voeg jij toe aan het verlanglijstje van je kind?

Verlanglijst met origineel en leuk speelgoed cadeau jongen 7 jaar

verlanglijst met origineel en leuk speelgoed cadeau jongen 7 jaar voor de verjaardag van je zoon. Educatief en uitdagend cadeautip

Veel kan je bedenken hé? Met bovenstaande tips vind je altijd wel een passend cadeau! Op Mamascrapelle hebben we nog veel meer handige verlanglijstjes. Voor kinderen en volwassenen, mannen en vrouwen, jongens en meisjes. Ben je fan van onze lijstjes en geholpen? Laat een reactie achter, dat vinden we leuk! En deel onze foto zodat we anderen ook goed kunnen helpen.

Op zoek naar meer verlanglijstjes?

Footer1
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.