LEGO City Missies Ruimteschip – meer dan alleen bouwen!

Zoek jij LEGO dat meer is dan alleen bouwen? Dan zit je bij de LEGO City missies goed! Start je avontuur door de app te downloaden en de QR- code te scannen. Haal alle zakjes uit de doos en begin je eerste missie! Interactief, leerzaam en super spannend. Bouwt jouw kind zijn eerste ruimteschip om naar Mars te gaan? Genomineerd voor speelgoed van het jaar 2022!

Voorkant LEGO city ruimteschip

LEGO City Missies

Een nieuwe manier van bouwen, zo kan je het wel zeggen. Bij de missies heb je niet een doos vol lego en een bouwinstructie, maar ga je echt op missie. Download de app en scan de code. De code brengt je bij het verhaal. Kijk naar het verhaal en voer de missies uit. Daarnaast is er ook genoeg ruimte bij LEGO City missies voor eigen inbreng en wordt er veel van je creativiteit gevraagd. Mijn kinderen werden er erg enthousiast van. Laat het avontuur beginnen!

Bouwen met verhaal

Met LEGO City missies ruimteschip ga je echt op avontuur. Eerst zie je een filmpje en daarna wordt er aan jou gevraagd de voorwerpen te bouwen. Interactief en ontzettend leuk. Mijn kinderen zitten echt in het verhaal en gaan gelijk aan de slag. Tijdens de uitleg kan je op de plaatjes drukken om beter te zien waar een steentje moet. Super handig! Zelfs mijn jongste van vijf kon het daardoor makkelijk mee bouwen!

ontlok de missies

Je eigen creativiteit bij LEGO City missies

Naast het nabouwen wordt er ook om genoeg creativiteit van je kind gevraagd. Wat doe je als de boosters te heftig zijn of als er meteoren je kant op komen? Er zijn genoeg steentjes om iets moois te bouwen. Elk ruimteschip komt er dus anders uit te zien. Hoe leuk is dat? En dit gebeurd niet één keer! Meerdere keren vragen de hoofdrolspelers je om iets te bouwen of te herbouwen. Is jouw kind niet zo creatief? Gelukkig staan er ook genoeg ideeën om ze op weg te helpen. Dat is heel fijn aan LEGO City missies!

Genoeg aanmoediging om door te gaan

Na elke missie wordt jouw kind de hemel ingeprezen. “Dankzij jouw geniale brein is het gelukt!”. Mijn kinderen juichten hard toen ze dat hoorden. Het zorgt er in ieder geval voor dat ze door blijven bouwen. Je zou de missie in meerdere dagen kunnen voltooien, maar mijn kinderen deden het gewoon in één ochtend. LEGO City missies zorgt er namelijk voor dat je door wil bouwen! Ik ben bang dat ik ook de andere missies nu moet gaan kopen.

Speelgoed van het jaar verkiezing

LEGO City Missies is genomineerd voor het speelgoed van het jaar verkiezing in de categorie “Bouw en constructie”. Niet voor niks, want het is ontzettend leuk en zorgt ervoor dat je kind leert om na te denken hoe je dingen anders kan bouwen. Het zet aan tot nadenken en proberen. In dezelfde categorie zijn ook Gravitrax Power starter en Smartivity Paintball te vinden. Wil je ook stemmen? Ga dan naar de site van Speelgoed van het jaar!

LEGO City missies ruimteschip en poppetjes

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw
Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.