LEGO Friends Magische Kermisachtbaan, een ontzettend leuke set

Het einde van het schooljaar nadert en dat betekent ook rapporttijd. Mijn oudste dochter vindt het heerlijk om te leren, alleen niet altijd op de manier zoals school vaak wil. Nu proberen we haar dus te motiveren om goed te laten zien wat ze kan op school door een mooi rapport te belonen met wat geld. Ik kreeg dit zelf vroeger ook en het lijkt voor haar ook de juiste motivatie te zijn. Een mooi rapport is gewoon op haar niveau laten zien wat ze kan en dat ze dit met plezier doet en lekker in haar vel zit. Dat is gelukt en haar spaarpot heeft een bedrag bereikt voor hetgeen ze al tijden spaart.. namelijk de LEGO Friends Magische Kermisachtbaan!

hoofd LEGO Friends Magische Kermisachtbaan

LEGO Friends Magische Kermisachtbaan

Roep de vreugde van de kermis op met de LEGO Friends Magische kermisachtbaan speelset (41685). Het pretpark speelgoed is een perfect cadeau voor 8 jarige kinderen. Maar eigenlijk voor iedereen die van magie en ervaring houdt, ook voor volwassenen. Deze bouwset geeft je de lol en het plezier, de verwondering en de magie wat een kermis heeft.

Geweldige authentieke details
Dit 974-delige model vormt een inspirerend bouwproject en biedt vele creatieve speelmogelijkheden. In het midden staat een grote stoffen tent voor de goochelshow. Jonge goochelaars kunnen met behulp van een doos met een slimme functie de LEGO Friends minipoppetjes laten verdwijnen! Ze kunnen ook doen alsof ze een vuurspuwende jongleur zijn. De set bevat een speelgoedachtbaan, compleet met schattige konijnenkarretjes en een plek waar actiefoto’s worden gemaakt, en een slingerattractie voor kinderen zonder hoogtevrees. En in het donker zien kinderen de coole glow-in-the-dark stenen!

Producteigenschappen LEGO Friends Magische Kermisachtbaan

  • Deze uitgebreide set is inclusief 4 minipoppetjes, zodat kinderen veel verschillende rollen kunnen aannemen. Met 2 attracties, 2 goocheltrucs, een popcornkraam, een fotohokje en een grote stoffen tent voor de goochelshow.
  • Kinderen kunnen hun familie en vrienden versteld laten staan met hun goocheltrucs, een ritje maken in een achtbaan boordevol functies, rondzwieren in de slingerattractie, popcorn kopen en doen alsof ze vuur spuwen.
  • Dit ultieme cadeau voor een verjaardag of de feestdagen zal zeker in de smaak vallen bij jongens en meisjes vanaf 8 jaar. Met zo veel bouwbare creatieve accessoires is dit een ideale manier om samen met volwassenen te genieten van het bouwproces.
  • Deze uitgebreide set maakt zeker indruk. De grote tent is ca. 27 cm hoog en 34 cm breed. De achtbaan is ca. 13 cm hoog en 52 cm breed.
  • De set bevat diverse accessoires voor eindeloze kermisavonturen, zoals jongleerkegels, podiummake-up en ballonnen. De glow-in-the-dark stenen komen tot leven wanneer je het licht uit doet!
  • LEGO® stenen voldoen aan strenge industrienormen, zodat ze consistent en compatibel zijn – en dat is al zo sinds 1958. Het wordt op alle mogelijke manieren getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat alle bouwsets voldoen aan strikte veiligheidsnormen.

LEGO Friends

Wij zijn fan van LEGO Friends. Ik ben altijd al LEGO liefhebber geweest. Maar ik kom uit de jaren 80 en toen waren het voornamelijk de primaire kleuren en recht toe recht aan stenen. Langzaam kwamen er wel raampjes en glitterstenen (wow) bij. Inmiddels leven we in 2022 en is LEGO diverser dan ooit tevoren. Maar net zo betrouwbaar, veilig en innovatief als altijd. LEGO Friends vind ik net zo geweldig als mijn dochter. Het is een hele kleurrijke en diverse leefwereld waar echt van alles mogelijk is. Van LEGO Friends Magische Kermisachtbaan naar duurzame windmolens, glamping, biologische supermarkt, schildersateliers en zoveel meer. Cultuur, dieren en maatschappij zijn net zo belangrijk als plezier en glitters.

Met de feestdagen en verjaardag staat LEGO steevast op het verlanglijstje. Er zijn al setjes onder de 10 euro te krijgen en vaak op plekken zoals Kruidvat voor een leuke prijs te koop. Maar ook is het een leuke tip om met meerdere mensen samen een grotere set te geven. In de kamer van mijn oudste dochter hebben we ook echt plek gemaakt in de kast om LEGO neer te zetten en we wisselen af met items zodat het aanbod verrassend blijft. De laatste tijd sparen we kermis items met als kers op de taart deze LEGO Friends Magische Kermisachtbaan.

LEGO tips om te kopen

LEGO is niet heel goedkoop maar toch kies ik altijd voor het echte merk. Waarom? LEGO past en werkt altijd, bij de nepperds klikken blokjes vaak toch niet lekker. Ook weet je gewoon dat het gekeurd is en de blokjes geen slechte materialen bevatten. Daarnaast is het kleurvast en daardoor duurzaam want het gaat heel veel generaties mee. Bewaar de bouwboekjes en je kan het ook nog eens doorverkopen en zo verdien je weer wat terug. Ik bewaar zelf vaak leuke setjes in mijn favorietenlijstje en check regelmatig of ze in de aanbieding zijn. Soms koop ik ze als de prijs laag is en bewaar het dan voor een verjaardag of feestdagen. De LEGO Friends Magische Kermisachtbaan heb ik bijvoorbeeld al gekocht in de aanbieding, verstopt en pas gegeven toen mijn dochter het bedrag bij elkaar gespaard had.

Ook struin ik Marktplaats af en koop ik daar setjes. Het blijft een gok maar tot nu toe gaat het goed. Soms is het niet zo fris en dan maken we er een momentje van om samen schoon te maken. Zo hebben we via Marktplaats de inmiddels uitverkochte glampingtentset gescoord en de Rapunzel toren. Want LEGO is slim en altijd in beweging en setjes zijn vaak tijdelijk. Dus zie je iets leuks wacht dan niet te lang. Ook op tweedehandsmarktjes hebben we wel eens een leuke score. Zoals met Koningsdag dit jaar, de echte Ariël trouwboot voor 5 euro! Zonder boekje, maar alles staat tegenwoordig ook online. LEGO Friends Magische Kermisachtbaan is onze nieuwste aanwinst en het is tijd om te bouwen!

Familiemomentje

De grote doos is al indrukwekkend van LEGO Friends Magische Kermisachtbaan. Naast de magische achtbaan zit er ook een toffe tent in met popcornkraampje en een schminkkraampje. Er zitten diverse goocheltrucs in, een ballonnenstand en een enge draai-attractie. De 4 poppetjes zijn weer divers, qua haar- en huidskleur en dat doet LEGO altijd goed. Omdat het een magische set is zitten er glow in the dark elementen en mooie glitterdingen. De boekjes zijn duidelijk en met z’n allen hebben we de hele zaterdagavond gezellig gebouwd.

Mijn dochter kan het prima volgen en bouwen en ik help haar door alvast de blokjes te zoeken die bij de stappen horen en ze op de plaatjes te leggen. In deze LEGO Friends Magische Kermisachtbaan set zitten meerdere boekjes dus je kan allemaal een eigen bouwproject starten. De achtbaan is echt geweldig, karretjes klik je vast en rollen heel soepel de baan rond. Het vuurmeisje is mooi maar moet je wel even ergens opklikken anders valt ze voorover door het gewicht van de vuurdraaier in haar hand. De echte goocheltrucs zijn ook echt geweldig. Al met al zijn wij allemaal heel enthousiast en is dit echt een set om iemand blij mee te maken!

Magische LEGO setjes

Hieronder wat andere leuke linkjes naar LEGO blogs en linkjes naar de magische LEGO Friends setjes!

Andere LEGO setjes

Ik noem nog meer LEGO Friends setjes hierboven en je ziet ze ook op de foto. Hieronder linkjes naar wat nog via een normale weg beschikbaar is. De rest zal je moeten googlen! De linkjes die niet beschikbaar zijn zet ik toch erbij want dan kan je meteen het bouwsetnummer zien en daarop gericht googlen.

Footer1
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.