Legacies seizoen 3 – een serie vol monsters

Eindelijk is daar Legacies seizoen 3. Met Hope Mikaelson en de Gemini tweeling in de hoofdrol. Voor wie het nog niet wist, deze serie is een spinoff van The Originals, dat weer een spinoff is van The Vampire Diaries. Beiden waren te zien op Netflix maar de serie Legacies is hier nooit op gestreamd. Gelukkig filmen ze nog steeds door zodat we nog steeds vampieren, heksen, weerwolven en monsters kunnen zien.

Legacies seizoen 3

Even terug naar het begin

Legacies seizoen 3 speelt zich af op een bovennatuurlijke kostschool. Deze school heet The Salvatore School for the young and gifted. In seizoen 1 moest er een groot kwaad verslagen worden en Hope heeft dit gedaan door in de put van een big evil te springen. Met als gevolg dat ze uit ieders herinnering verdwenen is. Ze komt terug en merkt dat niemand meer weet wat er is gebeurd.

In seizoen 2 wordt Hope Mikaelson herenigd met Alaric Saltzman. Samen leiden ze hun Super Squad in de strijd tegen geweldige, doodsgevaarlijke monsters. Het seizoen begint wanneer Hope net alles heeft geriskeerd om haar vrienden te redden van een monsterlijke dreiging. Maar wanneer een hartverscheurend verlies haar wereld verbrijzelt, ziet Hope zich gedwongen om de strijd aan te gaan met het lot zelf.

Hope is een bijzonder meisje. Zij is deels heks, deels vampier en deels weerwolf. Een uniek kind dat door haar krachten en alle kwaadheden in de wereld niet altijd even vrolijk in het leven staat.

De tweeling Lizzie en Josie hebben ook hun eigen uitdagingen in het leven en deze drie meiden hebben ook nog een liefdesleven waarin van alles gebeurd.

Malivore Monsters

In seizoen 3 van Legacies zijn er meer monsters dan ooit die het voorzien hebben op de studenten van de Salvator School.

Hope ligt in een mysterieuze slaap en het is aan de school om uit te vogelen hoe ze weer wakker wordt.
De pact met de Necromancer draait uit op slecht nieuws.. De studenten maken zelf een musical met Stefan, Damon en Elena in de hoofdrol. Maar of iedereen dat nou leuk vindt? Er wordt verdeeldheid gezaaid onder de studenten en niemand lijkt door te hebben dat er wat mis is.. of toch wel?
Maar dan komt Landon vast te zitten in een gevangeniswereld. Er komt een tweestrijd tussen de leerlingen. Gaat het Hope lukken om Landon terug te krijgen en de Ascendent te openen.

Opgroeien is lastig en naar school gaan blijkt ook een uitdaging met alle monsters die maar uit de Malivore put blijven komen. Er zijn zelfs leerlingen die besluiten om naar de gewone school te gaan en vriendschappen sluiten met gewone leerlingen daar. Maar of ze allemaal ook echt gewoon zijn?

Wat vind ik van Legacies seizoen 3?

Ik ben verzot op deze serie en zijn voorgangers. Ik hou van het mysterieuze van weerwolven, vampieren en heksen. De monsters in Legacies 3 zijn soms te vies/ eng voor woorden, maar er zit ook een schattige Gremlin in. Nou ja schattig…
Wel moet ik zeggen dat het aantal werelden die gemaakt worden door de Gemini zussen naar mijn idee een beetje teveel wordt. De special effects worden steeds beter en echt complimenten voor de personen die de Grime hebben verzorgd.
De verhaallijnen in Legacies seizoen 3 zijn spannend en tegelijk ook een soort romantisch en mysterieus natuurlijk.
Er gebeuren vreemde dingen en ook dit derde seizoen van Legacies is weer een aanrader om te kijken!

Doe je al mee aan de winactie van The Bad Guys? Kijk hier de recensie van deel 4

Footer4 nieuw


Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast hebben we ook nog een boekenblog: www.stoerleesvoer.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.