Skip to Content

The bad Guys – een actievolle animatiefilm

Deze zomer kunnen we lekker los en op zoek naar zon en actie! Met de actievolle animatiefilm The Bad Guys breng je het zonnetje in huis. Een topteam van superschurken staan voor een moeilijke uitdaging; ze moeten de wereld laten geloven dat ze weer brave burgers zijn. Lees mee over deze film en doe mee met de winactie!

The Bad Guys

Maak kennis met The Bad Guys

Het beruchte team van de Foute Jongens bestaat uit vijf vrienden: charmante zakkenroller Mr. Wolf (Academy Award®-winnaar Sam Rockwell, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), doorgewinterde kluizenkraker Mr. Snake (Marc Maron, GLOW), koele meester in vermommingen Mr. Shark (Craig Robinson, Hot Tub Time Machine-franchise), krachtpatser met een kort lontje Mr. Piranha (Anthony Ramos, In the Heights) en de scherpe ervaren hacker Ms. Tarantula (Awkwafina, Crazy Rich Asians), alias “Webs”.

Het verhaal

The Bad Guys zijn een bijzondere vriendengroep. Na jaren van talloze overvallen zijn ze de meeste gezochte schurken op de wereld. Ze worden eindelijk gepakt, maar Mr. Wolf sluit een deal om ze uit de gevangenis te houden. Het enige wat ze moeten doen? De wereld laten geloven dat ze op het rechte pad blijven.


Na jarenlang ontelbare roofovervallen te hebben gepleegd, is dat wel een grote uitdaging. Foute Jongens die goed worden?

Begeleid door hun mentor Professor Marmalade (Richard Ayoade, Paddington 2), een arrogante (maar schattige!) cavia, proberen The Bad Guys iedereen wijs te maken dat ze veranderd zijn. Maar intussen komt Mr. Wolf erachter dat goed doen hem de acceptatie oplevert die hij altijd al gewild heeft. Als er dan een nieuwe schurk de stad onveilig maakt, moet Mr Wolf de rest overtuigen om de ‘Goede Jongens’ te worden.

Wat vinden wij van de film?

Wat een hilarische film is dit. Superschurken die kwispelende staarten krijgen. Die schrikken van hun eigen goedheid? Personages die niet zijn wie ze lijken te zijn en een unieke samenwerking. Staat vriendschap boven alles als het er op aan komt? Kan Wolf echt lief zijn of toch beter van niet? En wat is er toch met dat poesje aan de hand? En natuurlijk de allerbelangrijkste vraag. Is het een kont of een hartje? Allemaal vragen die je beantwoord krijgt na het kijken van deze leuke familiefilm!

De film is vlot gefilmd en gaat zorgen voor een leuke middag of avond bij jullie thuis. Jong en oud geniet van de vingervlugheid van The Bad Guys!

Kijk ook zeker even de extra’s met verwijderde scènes en het maken van de film. Inclusief een kort filmpje over de Maraschino robijn.

Achter de schermen bij The Bad Guys

In de film zijn ook de stemmen te horen van Zazie Beetz (Joker), Lilly Singh (Bad Moms) en Emmy-winnaar Alex Borstein (The Marvelous Mrs. Maisel).

DE FOUTE JONGENS (THE BAD GUYS), naar de boekenreeks van Aaron Blabey, is geregisseerd door Pierre Perifel (animator, de Kung Fu Panda-films), die hiermee zijn eerste feature film regisseert. De film is geproduceerd door Damon Ross (development executive Trolls, The Boss Baby, coproducent Nacho Libre) en Rebecca Huntley (mede-producent, The Boss Baby). De uitvoerende producenten zijn Aaron Blabey, Etan Cohen en Patrick Hughes.

Winactie DVD en blu-ray

Namens Universal Pictures mag ik een DVD en een blu-ray weggeven van The Bad Guys.

  • Gefeliciteerd oma Will en Jan
Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marianne

Tuesday 30th of August 2022

We zijn thuis helemaal gek op animatie, gezellig samen kijken.

Rosy Rosa Roos

Wednesday 17th of August 2022

In het begin van dit jaar (2022) werd ik al gek van de Bad Guys. En dat alleen maar om een trailer. Die Foute Jongens hadden mijn hart gestolen. Maanden heb ik gewacht en gedroomd om ze eindelijk op het grote scherm te zien. Uiteindelijk zou het in april in de bioscopen draaien, toen brak er bij mij paniek uit, want op dat moment zou ik op vakantie gaan. Gelukkig draaide de film eerder in de lokale bios. Het was één van mijn leukste ervaringen. Achteraf had ik niet zo in paniek moesten raken, want de film bleef nog maanden draaien. Waardoor ik het niet kon laten om er nog een keer heen te gaan.

Helaas is de mooie film nu nooit meer op het doek te zien. Ik zou het ook erg leuk vinden om de vier jongens, Tarantula, Pluizenbol, Diane, Knuffel, Tiffany, de Agente en natuurlijk het Katje. (en nog veel meer) Elke dag weer mogen bewonderen.

Met vriendelijke Groet, Rosy

(en stiekem ben ik verliefd op Mr. Wolf ;) hier is mijn tiktok account: voor het bewijs dat het echt zo is...

Good is no fun it all

Jan

Wednesday 17th of August 2022

Omdat Kung Fu Panda en The Boss Baby een groot succes waren voor onze zoons, zijn de verwachtingen van The Bad Guys hoog! We zouden daarom natuurlijk graag de blu-ray winnen!

Angela

Tuesday 16th of August 2022

Mijn dochter vond hem geweldig. (Is met haar vriendinnetje mee geweest toen) de rest van het gezin is er ook super beneiuwd naar en ze zou hem graag nog een keer zien

Patrick van Wanrooij

Monday 15th of August 2022

Heerlijk om als afsluiter van de vakantie met de kids deze film te kijken. Wij hebben voorkeur voor de dvd

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.