Skip to Content

De Bellinga’s: Huis op Stelten – een tip voor de zomer

De beroemde vloggersfamilie Bellinga krijgt een eigen bioscoopfilm. De opnames van de ‘Home Alone-achtige’ film – waarin het hele gezin meespeelt. – zijn al achter de rug. Naast de familie zijn er rollen voor Hetty Heyting, Rian Gerritsen, Rienus Krul, André Dongelmans en Anne Appelo. Ook Hennie Huisman maakt zijn opwachting. De Bellinga’s: Huis op Stelten is vanaf 3 augustus 2022 te zien in de bioscopen. 

De Bellinga's: Huis op Stelten

Kennismaken met de familie

Mijn dochter kijkt ze geregeld op YouTube. Maar wellicht ken jij het Zwolse gezin nog wel niet? Ze hebben een eigen kanaal met bijna 600.000 abonnees en ontvingen in 2018 een VEED Award voor hun dagelijkse vlogs. Sommigen van hun vlogs werden miljoenen keren bekeken. De Bellinga’s hebben ook een eigen website waarop zij hun dagelijkse leven delen. Daarnaast maken zij muziekvideo’s en treden op in het theater.  De familie Bellinga heeft inmiddels al flink wat acteerervaring. De oudste twee kinderen Luan en Lucilla voorop. Allebei speelden ze al een rol in de populaire Club van Sinterklaas films. Lucilla speelde daarnaast ook een rol in De Expeditie van Familie Vos.

de expeditie van familie Vos

Bellinga’s: Huis op Stelten

De nieuwe film Bellinga’s: Huis op Stelten is vanaf 3 augustus 2022 te zien in de bioscopen. Een perfect uitje voor de zomervakantie dus!

De familievloggers Bellinga worden verkozen tot beste vloggers van het jaar. Maar de te winnen prijs is maar voor 2 personen. Terwijl papa Daniël en mama Fara de prijs vieren met een weekendje weg, zien de boeven Sam en Bram groen van jaloezie. Ze smeden een plannetje om de gouden winnaarsbeker te stelen. De kinderen zijn ondertussen thuis met oppas Bets waarbij de schermpjes in de kluis zijn verdwenen. Inbreken zou toch een eitje moeten zijn. Maar ze hebben duidelijk niet op Luan en Lucilla Bellinga gerekend. Met ingenieuze plannetjes en vallen zetten ze alles op alles om hun huis, de beker en zusje Luxy en broertje Lucius te beschermen.

Terwijl ik de trailer keek kreeg ik al de slappe lach en moest ik denken aan de film Home Alone.

Winactie vrijkaarten Bellinga’s: Huis op Stelten

De Bellinga's: Huis op Stelten

Namens Dutch Filmworks mag ik 2 vrijkaarten weggeven voor Bellinga’s: Huis op Stelten!

  • Gefeliciteerd Nicole
Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

amanda vd broek

Sunday 14th of August 2022

leuk voor mijn 2 meiden. Ze kijken de bellingas heel vaak een zouden dit ook fantastisch vinden. Dus zeer welkom

lizette

Tuesday 9th of August 2022

Deze film wil mijn zoontje wel graag zien

Angela

Monday 8th of August 2022

Omdat mijn kids het zo leuk vinden en mamma het vreselijk vind doe ik toch een poging voor ze om ze mee te kunnen verrassen 🍀

Riggie van lochem

Sunday 7th of August 2022

Super leuk voor mijn kids!! Zullen ze leuk vinden. Laatst riepen ze al....naar die film willen wij!!

Grietje van der meer

Sunday 7th of August 2022

Ik doe graag mee voor ons dochter zodat ze op een leuk uitje kan met haar oekranische vriendinnetjes, die niks hebben te besteden en hele dagen binnen zit in de vakantie. Om hun toch een geweldige vakantie te geven wat een ieder kind verdiend doen we graag mee voor ze.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.