De expeditie van familie Vos – een spannend avontuur in de Efteling!

Een familiefilm over de Efteling? De expeditie van familie Vos is een nieuwe Nederlandse film, die binnenkort in de bioscoop verschijnt. Wij zijn fan van de Efteling én houden ervan om met het gezin naar de bios te gaan. Als je die 2 dingen bij elkaar optelt, dan kun je wel raden dat wij met de hele familie naar deze film hebben uitgekeken. Benieuwd naar wat wij ervan vonden?

de expeditie van familie Vos

Een familieweekend in de expeditie van familie Vos

Teun Vos gaat met zijn familie naar de Efteling, voor hun jaarlijkse familieweekend samen. Zijn opa is pas overleden, en hij werkte in de Efteling.
Eenmaal in het huisje aangekomen, ontdekt Teun een mysterieuze sleutel. Dat geeft hem het idee dat opa nog een laatste puzzeltocht voor hem heeft achtergelaten.

De meeste volwassenen denken dat dat onzin is, maar zijn tante Ada gelooft hem wel. Samen gaan ze op een spannende expeditie door het attractiepark om erachter te komen wat zijn opa precies voor hem heeft verstopt.
Maar dan komen ze erachter dat iemand anders ook druk bezig is met deze speurtocht; een mysterieuze persoon met een rode cape. Deze probeert ze elke keer te dwarsbomen. Lukt het Teun en Ada om het voorwerp te vinden en zo ook de familie Vos bij elkaar te houden?

de expeditie van familie Vos

De expeditie van familie Vos: een spannende familiefilm

De expeditie van de familie Vos is echt een familiefilm. Het is een film voor families, over familie. In deze film staat het onderwerp familie centraal. Families hebben hele verschillende types, en die komen in deze film goed naar voren. Maar uiteindelijk is de band die je met je familie hebt, het allerbelangrijkste.
De film heeft een juiste hoeveelheid spanning voor jonge kinderen. De film heeft als adviesleeftijd ‘alle leeftijden’ en ik denk dat dit echt goed kloppend is. Het is meer een spannende avonturenfilm, dan dat deze film te eng gaat worden.
Mijn dochters van 6 en 9 hebben echt genoten van het verhaal, en wij als ouders ook.
Er zitten meerdere bekende acteurs in de film, zoals bijvoorbeeld Fockeline Ouwerkerk, Anna Drijver en Peter Faber. En voor de jongere kijkers: ook Lucilla Bellinga zit in de film!

Titelsong ‘Samen de wereld aan’

En wat zo grappig is, Lucilla Bellinga zingt ook samen met haar moeder Fara de titelsong van de expeditie van familie Vos! Het liedje heet ‘Samen de wereld aan’.

Veel jonge kijkers zullen deze twee vast wel kennen, want ze zijn onderdeel van de Bellinga’s, een bekende familie die dagelijks vlogs maakt over hun leven.
Een leuke link om bij een film waarbij familie zo’n centrale rol heeft, 2 leden van een bekende familie de titelsong te laten zingen. Het liedje is trouwens enorm pakkend, blijft echt in je hoofd zitten!

de expeditie van familie Vos

Perfecte film voor Efteling liefhebbers

Naast een film voor families, is de expeditie van familie Vos echt een perfecte film voor alle Efteling liefhebbers. Wij hebben een abonnement op de Efteling, en genieten elke keer als we daar zijn. Nu zijn we de laatste tijd met corona niet meer zoveel in het attractiepark te vinden als daarvoor, dus af en toe missen we het wel een beetje.
Deze film is echt heel mooi in elkaar gezet, met veel mooie shots van alle attracties. De expeditie van familie Vos lijkt zo wel één grote lange promotiefilm voor de Efteling. Voor iedereen die dus dol is op de Efteling, of de Efteling ook een beetje mist, is deze film dus ook een echte aanrader.

de expeditie van familie Vos

De expeditie van familie Vos is vanaf 16 december in de bioscopen te zien. Een superleuke film om met het gezin te gaan bekijken in de kerstvakantie!

Andere bioscoopfilms die wij mochten bekijken thuis of in de bioscoop:

Footer1
Kelly
Delen is enorm lief

Kelly

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.