Vanaf 1 september in de kleuterbios: Thomas de Stoomlocomotief. Maak kans op vrijkaartjes!

Jouw favoriete stoomlocomotief is binnenkort te zien op het witte doek!  Vanaf 1 september brengen Just Film Distribution en Just4Kids namelijk Opgraven & Ontdekken uit in de kleuterbios. Vanaf 11 september zal de film met Thomas de Stoomlocomotief ook meegenomen worden in de reguliere programmering. Wil jij kans maken op één van de 2 winpakketten, bestaande uit 2x vrijkaartjes, kleurplaat en een placemat? Lees hieronder meer!

Wie kent Thomas de Stoomlocomotief niet?

Thomas de Stoomlocomotief

Iedereen kent Thomas natuurlijk ook van de boeken The Railway Series van Wilbert Vere Awdry en zijn zoon. En Thomas en zijn vriendjes zijn al jarenlang te zien op RTL Telekids. Thomas de Stoomlocomotief is in deze film met zijn vriendjes in Italië. Hij wil zijn nieuwe vriendin Gina graag bewijzen dat hij ook een expert is in alles wat Italiaans is, maar dan verdwaalt hij in een oude mijn en stuit op een oude legende…

Thomas voor het eerst in Italië

Thomas de Stoomlocomotief

Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië! Hij ontmoet de aardige en slimme Gina daar en zij is een expert op het gebied van alles dat Italiaans is. Thomas vindt zichzelf enorm wereldwijs en wil aan Gina bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft, maar in werkelijkheid valt hij van de ene verbazing in de andere…

Verbazing bij Thomas

Waarom staat die toren zo scheef en zien de gebouwen er zo onafgemaakt uit? En hoe zit het precies met het mysterieuze verhaal van de Verdwaalde Locomotief? Thomas de Stoomlocomotief komt er al snel achter dat het leren van nieuwe dingen – net als het maken van nieuwe vrienden – de nodige tijd kost, als hij door zijn overmoedigheid verdwaalt in een oude mijn!

Speelduur: 64 minuten | Kijkwijzer: AL | Distributeur: Just Film Distribution & Just4Kids

Extra’s tijdens de voorpremière bij Kinepolis

De allerkleinste filmfans die naar de voorpremière van het spannende avontuur van Thomas de Stoomlocomotief komen bij een Kinepolis bioscoop, worden verwend met een bekertje limonade. En ze kunnen knutselen en kleuren in de bioscoop en gaan ze naar huis met een echt filmdiploma!

Met mijn peuter naar de kleuterbios

Ik kan haast niet wachten tot het 1 september is en met mijn zoontje naar deze nieuwe Just4Kids film in de Kinepolis Kleuterbios te gaan. Hij is dan nog wel geen kleuter, maar naar de bioscoop zijn we al een keer geweest en dat vond hij prachtig! Het is nog een verrassing voor hem dat we naar Thomas de Stoomlocomotief gaan. In de vakantie heeft hij hard gewerkt en binnen een week zijn zindelijkheidsdiploma gehaald, dat mag best nog eens extra beloond worden met een gezellig uitje.

Gezellig uitje

Thomas de Stoomlocomotief

Ja, dat is wat ik ervan verwacht, dat het een gezellig uitje gaat worden. We nemen namelijk een vriendje van mijn zoontje mee en zijn moeder. Het vriendje is helemaal gek op Thomas de Stoomlocomotief, ook voor hem wordt het een verrassing, dus dat wordt genieten blije kindergezichtjes. Dan is het maar goed ook dat het tijdens de kleuterbios niet helemaal donker wordt, want daar geniet je als moeder toch het meeste van. Ook staat het geluid minder hard trouwens tijdens de kleuterbios.

Waar draait Thomas de Stoomlocomotief?

Kijk je mee naar dit vrolijke en spannende nieuwe verhaal van Thomas en zijn vrienden? Kom dan ook naar een Kinepolis bij jou in de buurt.

Winnen?

Thomas de Stoomlocomotief

De winactie is helaas afgelopen. Houdt MamaScrapelle in de gaten via social media FacebookInstagram en Pinterest om niks te missen van toekomstige winacties ( er komen er nog een hoop aan)

Delicia
Delen is enorm lief

Delicia

Ik ben Delicia en van 2018 - 2021 zat ik met veel plezier in het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle. Ik schreef hier niet alleen graag reviews van peuterboeken, maar ik vond het ook erg leuk om mijn visie en ervaringen te delen over gezondheid, interieur en (actieve) uitstapjes.

Share

12 Responses

  1. Onze middelste zoon van 3,5 jaar oud zit helemaal in de Thomas fase dus die zou ik graag meenemen naar de bioscoop met de film van Thomas de Stoomlocomotief 😀

  2. Super leuk voor mijn oudste zoon. Gek op voertuigen, dus ook op treinen. Als we winnen, wordt dit zijn eerste bioscoopbezoek.

  3. We waren naar de stoom stichting en dat vond de kleine helemaal geweldig. Hij zag Thomas overal ? Op basis daarvan denk ik dat hij een pakket van de echte Thomas wel zou waarderen.

  4. Jaaaaaaa, dit leuk me zo’n leuke film om samen met mijn peuter en kleuter naartoe te gaan, maar 3 (of zelfs 4) kaarten werden mij te duur. Heel tof als ik er 2 kan winnen!

  5. Graag een date met mijn 2 zoontjes! Wat zullen ze dit leuk vinden om met zn allen na deze film te gaan als echte trein freaks!!

  6. Oh dit zou leuk zijn om mijn zoontje Fedde mee te verrassen! Eindelijk weer eens een moeder en zoon date! Nu maar duimen!
    Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.