Vanaf 1 september in de kleuterbios: Thomas de Stoomlocomotief. Maak kans op vrijkaartjes!

Jouw favoriete stoomlocomotief is binnenkort te zien op het witte doek!  Vanaf 1 september brengen Just Film Distribution en Just4Kids namelijk Opgraven & Ontdekken uit in de kleuterbios. Vanaf 11 september zal de film met Thomas de Stoomlocomotief ook meegenomen worden in de reguliere programmering. Wil jij kans maken op één van de 2 winpakketten, bestaande uit 2x vrijkaartjes, kleurplaat en een placemat? Lees hieronder meer!

Wie kent Thomas de Stoomlocomotief niet?

Thomas de Stoomlocomotief

Iedereen kent Thomas natuurlijk ook van de boeken The Railway Series van Wilbert Vere Awdry en zijn zoon. En Thomas en zijn vriendjes zijn al jarenlang te zien op RTL Telekids. Thomas de Stoomlocomotief is in deze film met zijn vriendjes in Italië. Hij wil zijn nieuwe vriendin Gina graag bewijzen dat hij ook een expert is in alles wat Italiaans is, maar dan verdwaalt hij in een oude mijn en stuit op een oude legende…

Thomas voor het eerst in Italië

Thomas de Stoomlocomotief

Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië! Hij ontmoet de aardige en slimme Gina daar en zij is een expert op het gebied van alles dat Italiaans is. Thomas vindt zichzelf enorm wereldwijs en wil aan Gina bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft, maar in werkelijkheid valt hij van de ene verbazing in de andere…

Verbazing bij Thomas

Waarom staat die toren zo scheef en zien de gebouwen er zo onafgemaakt uit? En hoe zit het precies met het mysterieuze verhaal van de Verdwaalde Locomotief? Thomas de Stoomlocomotief komt er al snel achter dat het leren van nieuwe dingen – net als het maken van nieuwe vrienden – de nodige tijd kost, als hij door zijn overmoedigheid verdwaalt in een oude mijn!

Speelduur: 64 minuten | Kijkwijzer: AL | Distributeur: Just Film Distribution & Just4Kids

Extra’s tijdens de voorpremière bij Kinepolis

De allerkleinste filmfans die naar de voorpremière van het spannende avontuur van Thomas de Stoomlocomotief komen bij een Kinepolis bioscoop, worden verwend met een bekertje limonade. En ze kunnen knutselen en kleuren in de bioscoop en gaan ze naar huis met een echt filmdiploma!

Met mijn peuter naar de kleuterbios

Ik kan haast niet wachten tot het 1 september is en met mijn zoontje naar deze nieuwe Just4Kids film in de Kinepolis Kleuterbios te gaan. Hij is dan nog wel geen kleuter, maar naar de bioscoop zijn we al een keer geweest en dat vond hij prachtig! Het is nog een verrassing voor hem dat we naar Thomas de Stoomlocomotief gaan. In de vakantie heeft hij hard gewerkt en binnen een week zijn zindelijkheidsdiploma gehaald, dat mag best nog eens extra beloond worden met een gezellig uitje.

Gezellig uitje

Thomas de Stoomlocomotief

Ja, dat is wat ik ervan verwacht, dat het een gezellig uitje gaat worden. We nemen namelijk een vriendje van mijn zoontje mee en zijn moeder. Het vriendje is helemaal gek op Thomas de Stoomlocomotief, ook voor hem wordt het een verrassing, dus dat wordt genieten blije kindergezichtjes. Dan is het maar goed ook dat het tijdens de kleuterbios niet helemaal donker wordt, want daar geniet je als moeder toch het meeste van. Ook staat het geluid minder hard trouwens tijdens de kleuterbios.

Waar draait Thomas de Stoomlocomotief?

Kijk je mee naar dit vrolijke en spannende nieuwe verhaal van Thomas en zijn vrienden? Kom dan ook naar een Kinepolis bij jou in de buurt.

Winnen?

Thomas de Stoomlocomotief

De winactie is helaas afgelopen. Houdt MamaScrapelle in de gaten via social media FacebookInstagram en Pinterest om niks te missen van toekomstige winacties ( er komen er nog een hoop aan)

Facebook Comments

Delicia

Ik ben Delicia, moeder van een vrolijk en sociaal jongetje van 2 jaar. Hij houdt van lezen en ik van schrijven en dat kunnen we mooi combineren bij Mama Scrapelle, waar ik met veel plezier gastblogger ben.
Delicia