Ninjago – bouw en sticker je eigen draak met lego!

Is jouw kind ook zo dol op Ninjago of draken? Dan weet ik zeker dat dit nieuwe boek van LEGO goed wordt ontvangen. Bouw met de legosteentjes uit dit boek één van de draken uit het Ninjago-rijk na en maak hem helemaal te gek met de stickers uit dit boek. Weer een geweldig nieuw boek van lego voor urenlang speel, lees en bouwplezier!

Ninjago hoofdfoto

Ninjago is vet stoer

Mijn zoon had het al eens eerder over Ninjago. Ik had echt geen flauw idee wat dat was. Nou, binnen 10 minuten was ik bijgekletst. “Mama, het is echt vet stoer!” Blijkbaar een serie van lego die ik totaal gemist had, maar zeker even moest gaan kijken. Aldus mijn eigen zoon. Toen ik dit boek van lego voorbij zag komen, wilde ik dit wel hebben voor Joshua.

Bouw en sticker je eigen draak!

Van deze serie hebben we al een de racewagen gedaan, maar ook jurassic world. Dus toen we de versie van bouw en sticker je eigen draak langs zagen komen, wist ik dat ik die ook graag wilde hebben. Er stond een heel blij ventje naast mij toen ik hem uit de verpakking haalde. “Mama, ik ga gelijk bouwen. Mag dat?” Want dat kan je met Bouw en sticker je eigen draak van Ninjago. In het boek zitten alle steentjes die je nodig hebt en natuurlijk het boek voor urenlang bouw-, speel- en leesplezier

Meer dan alleen bouwen

Het is namelijk meer dan alleen je draak van Ninjago bouwen. LEGO heeft met dit boek er weer een geweldige exemplaar bij! Naast de steentjes en de stickers voor je draak vind je ook een boek. In het boek vind je hoe je de draken moet bouwen, maar er staat ook een hoop informatie over elke draak in. Én hele leuke spelletjes! Zo moet je ook stickers in het boek plakken om een elementendraak “heel”te maken. En kan je jouw draak inkleuren in het boek. Maar ook een doolhof en je eigen draak tekenen vind je hier.

Ninjago vermaakt je tijdens de vakantie

Heb je in de vakantie een dag dat je niks hebt te doen? Met Bouw en sticker je draak van Ninjago kan je een hele dag bezig blijven. Er zijn drie verschillende draken waar je uit kan kiezen en al die draken hebben ook nog verschillende stickers. Zo blijft het leuk en verrassend. Ik heb hier thuis iemand die een heel weekend met de steentjes en het boek bezig is geweest. Dat is toch heerlijk?

Een stevig boek en verpakking!

Ninjago bouw en sticker je eigen draak is een stevig boek. De steentje kan je er echt prima in bewaren, dus ook handig om ergens mee naar toe te nemen. Daarnaast is het “lees” boek ook van stevig karton gemaakt en kan het tegen een stootje. Ook onhandige zusjes kunnen het boek niet kapot krijgen. Dat vind ik echt een grote plus! Als wij straks op vakantie gaan nemen wij de draken met ons mee!

Uitgeverij Billy Bones | Meer informatie vind je hier

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw
Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.