Skip to Content

Bouw en sticker je eigen auto van LEGO! Een leuk doeboek

Laat je fantasie de vrije loop, pak je legostenen erbij en maak dit boek zo snel mogelijk open! Want jij kan met dit pakket de auto van jouw dromen maken. Bouw en sticker je mee met LEGO?

Bouw en sticker, racen, puzzelen en spelletjes

Het is een rij vol, maar dit kan je dus allemaal doen met het nieuwe pakket van LEGO. Bouw en sticker je eigen auto is niet alleen een auto bouwen en bestickeren. Het is echt zoveel meer! In het pakket vind je alle steentjes die je nodig hebt om een geweldige auto te bouwen, maar er zit ook een super leuk boek! Ben jij klaar om uren met dit pakket aan de gang te gaan?

Stap 1 kies een voertuig

Je kan ervoor kiezen om zelf lekker aan de slag te gaan, maar je kan er ook voor kiezen om het boek te volgen. In dit pakket zitten 3 basisauto’s die je kan maken. Als eerste moet je dus kiezen welke auto je wil bouwen. In het boek staat goed vermeld waar je moet zijn om deze auto te maken. Fijn!

Stap 2 Zoek de juiste stickers uit

Bouw en sticker je eigen auto bevat meer dan 260 stickers! Genoeg om uit te kiezen. Gelukkig hebben ze ook goed omschreven welk sticker op wat voor soort steentje past. Ga jij voor een rode racewagen of ben jij meer van de vlammen? Het maakt niet uit. Het is jouw auto, dus jij mag kiezen!

Stap 3 Bouw je raceauto

Ga daarna naar de juiste bladzijde om de auto te bouwen die jij graag wil. Zoals je gewend bent van LEGO staat ook hier uitgelegd hoe je de auto moet bouwen. Prima te volgen voor Joshua die 7 is. Dus de leeftijd die staat vermeld ( 6+ ) is een goede keuze geweest.

Stap 4 plak de stickers

Je kan ervoor kiezen om de blokjes al te beplakken, maar je kan ook wachten tot je auto af is en dan pas de stickers erop te plakken. Wij kiezen ervoor om de auto eerst te bouwen en daarna te plakken. Wil je even iets anders doen dan hoef je het boek niet weg te leggen! Je kan namelijk ook stickers in het boek plakken! Maak de puzzels en doe je spelletjes in het boek. Super leuk om even iets anders te doen.

Stap 5 racen maar!

Is je auto klaar? Dan is het tijd om te racen. Niet tevreden met je auto? Haal hem uit elkaar en kies een anderen. Of pak je lego blokjes erbij en maak iets totaal anders. Alles mag en alles kan. Het is tenslotte jouw raceauto! Verzin elke keer nieuwe manieren om jouw auto beter te maken. Het kan allemaal!

Bouw en sticker met herbruikbare stickers!

En daar word ik heel gelukkig van. Bij de meeste boeken die stickers gebruiken, is het na het plakken klaar. De stickers van bouw en sticker je eigen auto zijn herbruikbaar. Hoe fijn is dat? Daardoor kan je blijven spelen met LEGO. Het maakt niet uit als je weer een nieuwe auto wil maken. Doe de stickers terug op de bladzijdes in het boek, kies een andere auto en volg de stappen opnieuw.

Raceauto feitjes

Echt LEGO kwaliteit

Wat ik versta onder LEGO kwaliteit? Dat het stevig is en dus lang mee gaat. Van goede kwaliteit. En dat kan je van dit boek ook verwachten. De omslag van het pakket is al stevig, maar het boek zelf is van mooi glanzend papier met de juiste dikte. Dit scheurt niet heel erg snel en gaat denk ik lang mee. Het is dus geen probleem wanneer jouw kind regelmatig door het boek bladert. Dat gaat dit boek echt wel houden!

Meer dan alleen een bouwpakket

Zoals ik al aan gaf is dit meer dan alleen een bouwpakket. Ten eerste al door het boek dat erin zit, maar ook door de puzzels en spelletjes in het boek. En daarnaast staat er ook nog extra informatie in zoals hoe lang de langste race duurt. Dit alles zorgt ervoor dat je nooit uitgekeken raakt. Het biedt eindeloos veel plezier. En dat is toch erg belangrijk. Wij hebben inmiddels al 3 de auto’s gebouwd en gaan nog wel even door. Maar hoe goed zijn jullie in bouwen? Wij dagen jullie graag uit!

Bouw en sticker

Lees ook deze blog van bouw en sticker je eigen draak

Bouw en sticker je eigen raceauto winactie!

Bouw en sticker

Jullie hebben onze creatie gezien en nu zijn wij erg benieuwd naar jullie auto’s. Daarom deze gave winactie!

  • Maak een raceauto van legostenen

Gefeliciteerd Loes en zoon!

Bouw en sticker
Footer2
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.