LEGO Dots armbanden maken speelgoed van het jaar 2020

Wij zijn dol op armbanden maken hier in huis. Of het nu van hars is, van poeder, van kralen, touw we hebben al vele soorten geprobeerd en zijn altijd op zoek naar andere manieren! Super leuk dat je nu met LEGO Dots armbanden kunt maken! En deze leuke bouwset ook nog eens genomineerd voor speelgoed van het jaar 2020!

LEGO Dots armbanden

Dots wat zijn dat?

Om te beginnen met deze review moet ik denk ik eerst even uitleggen wat LEGO Dots zijn. Dots zijn kleine opbouwblokjes met een gladde bovenkant. Je kunt ze dus op iets bevestigen, maar er kan niet mee gebouwd worden zoals je gewend bent van LEGO. Wat je er wel mee kunt maken zijn LEGO Dots armbanden, pennenbakken en fotolijstjes.

DOTS nodigt kinderen uit om de gekste ideeën te bedenken, kleur in hun wereld aan te brengen en altijd creatief te blijven! Het is knutselen voor kinderen, op de unieke LEGO-manier”.

https://www.lego.com/nl-nl/themes/dots/products
LEGO Dots armbanden

Lego Dots armbanden

Wij ontvingen de Mega Pack van LEGO Dots armbanden om uit te proberen. Nog voor ik de doos goed en wel uitgepakt had was dochterlief al aan de slag. “Mama dit is gaaf!!!!”

Nadat ze me toch nog even had geholpen met alle zakjes openen gingen we samen aan de slag. Al is het natuurlijk veel leuker om samen met vriendinnen te maken. Dochterlief riep al wel direct dat er dan wel een regel moest komen. Ze mochten er een maken, er mee spelen, maar niet mee naar huis nemen want dat was zonde!

Ze was echt onverwurmbaar en wilde niks weten van BFF armbanden haha Ach wie weet als de nieuwigheid eraf is dat ze dan wel wat LEGO Dots armbanden wil uitdelen aan haar vriendinnen, al snap ik dat er dan te weinig armbanden inzitten. Dochterlief heeft een hoop vriendinnen en dat zou niet te kiezen zijn.

LEGO Dots armbanden

LEGO Dots armbanden voor Kinderfeestje, vakantie

Maar deze mama denkt al vooruit, misschien wel een leuk idee om met een kinderfeestje wat met de LEGO Dots armbanden te doen. Er zijn ook kleinere sets en vele uitbreidingen met extra LEGO Dots.

Ook perfect trouwens voor in de herfstvakantie om samen gezellig te knutselen. En natuurlijk is LEGO Dots armbanden een perfect cadeau voor op de verlanglijstjes!

Genomineerd Speelgoed van het jaar 2020

Op dit moment kan er gestemd worden voor het Speelgoed van het Jaar in de categorie 8 en 9 jaar. Je kunt nog stemmen

Ander speelgoed van het jaar 2020:

Cube Deal , Color Addict Herloff , Lego Super MarioBlack Stories, Froggit

Kijk hier voor alle nominaties speelgoed van het jaar 2020:

LEGO Dots armbanden
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.