Skip to Content

LEGO Dots armband maken – een set voor legofans

Wij zijn dol op armbanden maken hier in huis. Of het nu van hars is, van poeder, van kralen, touw we hebben al vele soorten geprobeerd en zijn altijd op zoek naar andere manieren! Super leuk dat je nu met LEGO Dots armbanden kunt maken! En deze leuke bouwset ook nog eens genomineerd voor speelgoed van het jaar 2020!

LEGO Dots armbanden

Dots wat zijn dat?

Lego Dots is een productlijn van de bekende Deense speelgoedfabrikant Lego. Deze lijn richt zich specifiek op het maken van creatieve armbanden, fotolijsten en andere decoratieve items met kleine, gekleurde tegels genaamd “dots”. Het idee achter Lego Dots is om kinderen de vrijheid te geven om hun eigen ontwerpen te maken en hun creativiteit te uiten door het personaliseren van functionele items.

De Lego Dots armband sets bevatten doorgaans verschillende gekleurde tegels in verschillende vormen en maten. Kinderen kunnen deze tegels gebruiken om patronen, afbeeldingen of tekst te creëren op de basisstructuur van de armband, fotolijst of ander decoratief object zoals een pennenbak*

Belangrijk is dat Lego Dots niet alleen gericht is op het bouwen van driedimensionale structuren zoals traditionele Lego-sets, maar vooral op het versieren en personaliseren van platte, functionele voorwerpen. Het geeft kinderen de mogelijkheid om hun eigen stijl en creatieve expressie toe te voegen aan dagelijkse voorwerpen.

Lego Dots bevordert niet alleen de fijne motoriek en het artistieke vermogen van kinderen, maar het moedigt ook de uitwisseling van ontwerpinspiratie en ideeën aan. Bovendien worden vaak nieuwe thema’s en kleurenpaletten geïntroduceerd in verschillende Lego Dots-sets, waardoor kinderen steeds nieuwe en unieke creaties kunnen maken.

DOTS nodigt kinderen uit om de gekste ideeën te bedenken, kleur in hun wereld aan te brengen en altijd creatief te blijven! Het is knutselen voor kinderen, op de unieke LEGO-manier”.

LEGO Dots armbanden

lego armbandjes maken

Wij ontvingen de Mega Pack van LEGO Dots armbanden om uit te proberen. Nog voor ik de doos goed en wel uitgepakt had was dochterlief al aan de slag. “Mama dit is gaaf!!!!”

Nadat ze me toch nog even had geholpen met alle zakjes openen gingen we samen aan de slag. Al is het natuurlijk veel leuker om samen met vriendinnen te maken. Dochterlief riep al wel direct dat er dan wel een regel moest komen. Ze mochten er een maken, er mee spelen, maar niet mee naar huis nemen want dat was zonde!

Ze was echt onverwurmbaar en wilde niks weten van BFF armbanden haha Ach wie weet als de nieuwigheid eraf is dat ze dan wel wat LEGO Dots armbanden wil uitdelen aan haar vriendinnen, al snap ik dat er dan te weinig armbanden inzitten. Dochterlief heeft een hoop vriendinnen en dat zou niet te kiezen zijn.

LEGO Dots armbanden

LEGO Dots armband voor Kinderfeestje, vakantie

Maar deze mama denkt al vooruit, misschien wel een leuk idee om met een kinderfeestje wat met de LEGO Dots armbanden te doen. Er zijn ook kleinere sets en vele uitbreidingen met extra LEGO Dots.

Ook perfect trouwens voor in de herfstvakantie om samen gezellig te knutselen. En natuurlijk is LEGO Dots armband een perfect cadeau voor op de verlanglijstjes!

Je vind alle Lego Dots sets op Bol*!

Genomineerd Speelgoed van het jaar 2020

Ander speelgoed van het jaar 2020:

Cube Duel Color Addict Herloff , Lego Super MarioBlack Stories, Froggit

Kijk hier voor alle nominaties speelgoed van het jaar 2020:

LEGO Dots armbanden

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.