LEGO Icons Boeket met wilde bloemen – een bosje dat jarenlang goed blijft

Sinds een tijdje heb ik zelf het Lego bouwen weer helemaal ontdekt. Een heerlijke ontspanning als volwassene om iets moois voor jezelf te maken. Ik vind de bloemenserie van Lego dan ook echt geweldig en heb al 2 mooie sets af. En nu mocht ik aan de slag met LEGO Icons Boeket met wilde bloemen. En laat die nou op een perfect moment bezorgd worden.

LEGO Icons Boeket met wilde bloemen – 10313

Het boeket met wilde bloemen van Lego Icons werd bezorgd op de dag dat ik ziek thuis was. Een heftige buikgriep met enorme spierpijn hield mij al 2 dagen zoet. Inmiddels was ik gelukkig wel al verhuisd van bed naar bank.

In de verpakking zitten maar liefst 939 onderdelen om prachtige wilde bloemen mee te maken. 8 verschillende soorten en een paar stelen met bladeren voor de groene opvulling.
Met elkaar echt een mooi boeket met wilde bloemen van Lego Icons dus.

Beginnen en tussendoor stoppen wanneer jij wil

Mijn tip voor jou is om kleine bakjes te gebruiken. Ik maak altijd per stap de zakjes open in verschillende bakjes. Je kan sorteren per kleur, of gewoon per zakje in een bakje doen, net wat werkt voor jou. Als je dan even niet meer wil bouwen dan zet je het gewoon even opzij.

Ik voelde mij net een bloemist in de dop terwijl ik urenlang zoet was met het maken van dit prachtige boeket met wilde bloemen. Denk aan korenbloemen, lavendel, schijnpapaver, fluitenkruid, ledervarens, gerbera’s, ridderspoor en lupines. In prachtige kleurcombinaties en met duidelijke stap voor stap instructies.

Ik zat dus lekker op de bank met mijn laptopkussen te bouwen. Als ik tussendoor moest rennen dan zat alles lekker in bakjes en kon ik het zo wegzetten. Idem natuurlijk voor als ik geen zin meer had. Maar ik vond het zo leuk en ik genoot zo van elke bloem die klaar was dat ik zo opeens aan het einde van de dag een boeket bloemen voor mezelf gemaakt had.

Dankzij de duidelijke instructies, de compleetheid van de set en het goede bedenken van de makers bij LEGO heb ik geen een keer frustratie gehad, geen fouten gemaakt en was het heerlijk ontspannend knutselen.

Ik moet alleen nog even op zoek naar een mooie vaas, tips zijn welkom!

Andere sets Lego Icons

Deze set maakt deel uit van de revolutionaire LEGO Botanical Collection en bevat een aantal onderdelen die zijn gemaakt van plantaardige kunststof die is vervaardigd uit duurzaam geteeld suikerriet. LEGO Icons Boeket met wilde bloemen is een uniek cadeau-idee voor volwassenen. 

Zelf heb ik ook de Orchidee* en het gedroogde bloemstuk* in huis.

En doe eens gek, is iemand heel ziek geef dan deze bos bloemen* cadeau. Het blijft gegarandeerd langer dan een week staan!

Op mijn wensenlijst staan van de Botanical Collection in elk geval nog het expert bloemen pakket. Maar ook de nieuwe rustgevende tuin* vind ik er echt prachtig uitzien!

Botanical collection

LEGO Icons Boeket met wilde bloemen – Speelgoed van het jaar 2023

De LEGO Icons Boeket met wilde bloemen hebben gewonnen bij de verkiezing Speelgoed van het jaar 2023. Elk jaar wordt deze verkiezing georganiseerd, en een vakjury heeft de nieuwkomers op speelgoedgebied van dat jaar uitgebreid getest en beoordeeld op bijvoorbeeld kwaliteit, originaliteit, veiligheid en speelplezier. Er zijn 17 categorieën, en in elke categorie worden 3 winnaars gekozen die het Keurmerk ‘Speelgoed van het jaar 2023’ mogen dragen.

Ik vind het altijd fijn om goed speelgoed te kopen voor ons kind. Speelgoed dat te goedkoop is is gegarandeerd van slechte kwaliteit en dat is echt zonde van je portemonnee. Met het winnende speelgoed waar een heuse jury aan te pas is gekomen weet je dat goed zit.

Natuurlijk checken wij dat als moeders, bloggers dat ook graag voor jullie. Want vind ik dan alles goed aan deze Legoset? Nee.. Wat mij betreft mogen de zakjes waar de legoblokjes in zitten wel iets beter qua formaat aangepast worden op de inhoud. Scheelt toch weer een hoop plastic!

veel plastic afval

En de zakjes kunnen ook wel in biologisch afbreekbaar plastic zakjes worden gedaan die eventueel weer hergebruikt kunnen worden.

Wat is goed speelgoed?

  • Het speelgoed voldoet aan alle wet- en regelgeving. Het is uitgebreid getest, veilig en bevat geen schadelijke stoffen of onderdelen die al na 1x spelen kapot zijn.
  • Het speelgoed is origineel en geen namaak.
  • Het speelgoed is kwalitatief goed en geeft optimaal speelplezier.
  • Het speelgoed is inclusief. 

Stemmen op LEGO Icons Boeket met wilde bloemen

In elke categorie zijn maximaal 3 winnaars bepaald. Maar het publiek kan zijn stem uitbrengen op deze winnaars, en zo het allerbeste speelgoed bepalen per categorie. De publieksprijzen worden tijdens een speelgoedgala bekent gemaakt.
Maar voor jou als consument is het ook leuk om je stem uit te brengen want je maakt kans op mooie speelgoedprijzen.

Wil je ook je stem uitbrengen? Dat kan via deze link!
Nieuwsgierig naar onze andere recensies van Speelgoed van het Jaar 2023 houdt dan deze tag in de gaten!

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.