LEGO DOTS eenhoorn – winnaar speelgoed van het jaar

Bij mij thuis zijn ze dol op LEGO, dus toen ik zag dat LEGO DOTS eenhoorn genomineerd was geworden in de categorie “knutsel en creatief” van Speelgoed van het jaar 2022 competitie, wilde wij die wel voor jullie uitproberen! Hoe leuk is het om een armband van LEGO te maken? En je kamer te versieren met een slinger van LEGO. Daar is maar één antwoord op! Ja, dat is geweldig.

Toen ik zag dat LEGO DOTS eenhoorn winnaar was geworden in de categorie "knutsel en creatief" wilde wij die wel voor jullie uitproberen!

LEGO DOTS eenhoorn creatieve gezinsset

Een vijf in één feestpakket vol speelgoeditems waar jouw kind heerlijk creatief bezig kan zijn. En dat alles in het thema “eenhoorn”. In dit pakket zit alles om 2 armbandjes, een bakje met deksel, een slinger en een letterbord te maken. Leuk voor op je kamer of op het bureau. Daarnaast zitten er genoeg steentjes in om de speelgoeditems elke keer te veranderen. Varieer en knutsel erop los. LEGO DOTS eenhoorn is geweldig voor al die eenhoorn fans vanaf zes jaar!

Waar moet je beginnen?

De voorkant van de doos is al een feestje op zich. Het ziet er zo kleurrijk en vrolijk uit. Isabel kan niet wachten en maakt gelijk de doos open. “Uhm, waar ga ik eens beginnen?”. Er zijn namelijk zoveel zakjes en vier verschillende dingen waar je uit kan kiezen. Samen besluiten we voor het makkelijkste te gaan en pakken we alles wat we nodig hebben om een armband te maken van LEGO DOTS eenhoorn.

Armbandje met naam van LEGO DOTS

Je hebt zoveel leuke, platte steentjes dat je zelf kiezen hoe je hem wil versieren. Daarnaast zitten er ook zakjes met letters in de doos. Ideaal om een tekst of om je naam op de armband te zetten. Isabel en ik maken de zakjes voorzichtig open en beginnen met versieren. Isabel wil heel graag haar naam, dus zoeken we haar letters en doen die op de armband. Een kind kan de was doen! Daarnaast zou ze hem elke dag kunnen veranderen. Maar dat doet ze voorlopig niet.

Slinger en letterbord

Na de armbandjes gaan we verder met het letterbord. Isabel kan nog niet lezen, maar vindt het wel super leuk om te versieren. De slinger is ook zo gemaakt en samen zoeken we een leuk plekje. Hij is niet al te groot, dus het is lastig om hem ergens op te hangen. LEGO DOTS eenhoorn biedt zoveel mogelijkheden. Ik snap nu waarom het een genomineerde is in de categorie “Knutsel en creatief”. Je kan er namelijk alle kanten mee op en eindeloos variëren.

LEGO DOTS voor eindeloos knutselplezier

Ook het eenhoorn doosje is super leuk om te maken, maar wel iets lastiger dan de rest. Maar samen met mij is het prima te doen. Je kan hem gebruiken als sieradendoosje of als bakje voor je elastiekjes. Aan de zijkanten kan je de dots doen en daarin kan je eindeloos variëren. Ideaal voor een meisje die erg van knutselen houdt

Speelgoed van het jaar 2022

LEGO DOTS eenhoorn creatieve gezinsset is dus genomineerd van Speelgoed van het jaar 2022 in de categorie “Knutsel en creatief”. En dat kan ik mij goed voorstellen. Je kan namelijk eindeloos knutselen en dus heel creatief zijn. Daarnaast is LEGO sowieso duurzaam omdat het niet kapot te krijgen is! Voor deze verkiezing kan jij dus stemmen, voor de publieksprijs, want ook origami 3D peacock en dokter squichy zijn genomineerd. Wil je dat dit geweldig pakket gaat winnen? Ga dan gauw naar de site van Speelgoed van het jaar!

Lees ook deze blogs

vijf in één Toen ik zag dat LEGO DOTS eenhoorn winnaar was geworden in de categorie "knutsel en creatief" wilde wij die wel voor jullie uitproberen!
Footer4 nieuw
Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.