Een nieuwe telefoon vraagt om een nieuw, stijlvol hoesje!

Met kerst heb ik een nieuwe telefoon gekregen en ik moest dus op zoek naar een nieuw hoesje. Ik hou er wel van om een beetje te experimenteren en ga graag voor stijlvol. Veel kleur, printen of zelfs foto´s vind ik erg fijn. Daarom ging ik op zoek. Want zeg nou zelf, een nieuwe telefoon verdient toch een gaaf nieuw hoesje?

een nieuwe telefoon
foto van casimoda.nl

Een nieuwe telefoon

Met kerst heb ik een super mooie nieuwe telefoon gekregen van mijn man. Mijn andere telefoon was al drie jaar oud en ik was wel toe aan iets nieuws, dus verraste mijn man mij tijdens de kerstdagen. Ontzettend lief en erg fijn, want deze heeft een nog betere camera dan de vorige. Iets waar ik zelf ontzettend blij van word. Ik hou namelijk van fotograferen. Het liefst met mijn telefoon, dus dan is een goede camera een musthave!

Op zoek naar stijlvolle hoesjes

Gelukkig was mijn man zo slim om er gelijk een hoesje bij te kopen, zodat ik hem meteen kon gebruiken. Helaas hebben mijn man en ik een andere smaak, dus had hij een zwart hoesje gekocht. Wel lekker praktisch, maar niet iets wat bij mij past. Ikzelf ben meer van bijvoorbeeld een iphone 13 hoesje. Die printen vind ik dus super vet! Dus ging ik op zoek naar zo’n soort hoesje voor mijn nieuwe telefoon. Gelukkig is op dit soort momenten Google je beste vriend!

Met of zonder klepje?

Elke telefoon heeft andere verhoudingen, dus wanneer je een nieuwe telefoon hebt moet je dus op zoek naar een nieuw hoesje. Maar ja, zo’n telefoon verdient toch ook gewoon een mooi hoesje? Dus ging ik op zoek naar eentje die ik wel mooi vind. Er is echt ontzettend veel te vinden. Ga ik voor een hoesje met een touwtje zodat ik hem kan dragen of is er eentje die je dicht kan klappen meer iets voor mij? Ga ik voor een lichte kleur of blijf ik bij de donkere kleuren die minder besmettelijk zijn?

Een nieuwe telefoon met hoesje!

Er is zo ontzettend veel te vinden, maar ik heb er eentje gekozen! Oké, laat ik eerlijk zijn. Ik heb er twee gekozen. Een mooie zwarte met een portemonnee en een blauwe met een mooie print erop. De eerste omdat ik er dan geld in kan doen en muntjes. De tweede omdat ik de print gewoon erg mooi vindt. Dus nu ben ik niet alleen blij met mijn kerstcadeau, maar ook met mijn stijlvolle hoesjes. Wat voor hoesje heb jij? Laat je het mij weten?

Footer3
Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.