Skip to Content

Gigantosaurus Dino Kart, een spannende Switch game!

Dino’s blijven eeuwig en altijd onze fascinatie houden denk ik. De Gigantosaurus is een geliefd dino karakter. Je kan deze kennen uit boeken en van de Netflix serie. Hier in huis vinden mijn dochters deze dino lief en tof. Toen ze wisten dat er een Gigantosaurus Dino Kart game voor op de Switch zou komen, werden ze ook erg enthousiast. Racen met een geliefde dino, kom maar op! Deze game is ook uitgekomen voor Xbox en PlayStation.

Gigantosaurus Dino Kart

Gigantosaurus Dino Kart

Welkom in de wereld van Gigantosaurus: Dino Kart voor de Nintendo Switch! Kruip in de huid van je favoriete dino. Race vervolgens door Cretacia in een kartkampioenschap voor maximaal 4 spelers. Race op 15 circuits vol spannende obstakels – inclusief de geweldige Gigantosaurus zelf! Pak geweldige power-ups die je een kortere weg geven, of een jetpack-aangedreven boost.. of vind een manier om je rivalen uit te schakelen.

Er is een speelstijl voor alle leeftijden bij Gigantosaurus Dino Kart, inclusief stuurhulp voor jongere spelers. Dus verzamel het hele gezin voor een snel en leuk feest dat bijna net zo groot is als de eetlust van Gigantosaurus!

Spelkenmerken

  • Speel als Bill, Mazu, Rocky, Tiny en meer Gigantosaurus-vrienden
  • Maximaal 4 spelers kunnen strijden in split-screen play
  • Race op 15 circuits in de Savannah, Jungle en Mount Oblivion Cups
  • Dino’s van alle leeftijden kunnen winnen met auto-steer en Mazu’s leeshulp
  • Vanaf 3 jaar aanbevolen

Speelgemak

Sinds Gigantosaurus Dino Kart in huis is, word er regelmatig mee gespeeld. Mijn oudste dochter is 9 en mijn jongste net 4 jaar. Beide zijn fan! Voor mijn oudste is het simpel en toegankelijk om zelf de weg in de game te vinden. Maar ook mijn jongste doet dit al snel met het grootste gemak nadat ze gespiekt had bij haar zus. De game is dus zelfstandig te spelen en dat is fijn. Voor zowel mij als ouder (even rust) en voor kinderen geeft dit zelfvertrouwen dat ze iets zelf kunnen.

Het racen zelf gaat heel soepel. Het is op diverse niveaus te spelen. Daardoor is het toegankelijk maar het kan ook uitdagend zijn. De omgeving vinden mijn dochters erg tof. Soms hoor ik een gilletje omdat een grote dino ze achtervolgt. Normaal speel ik zelf ook maar eigenlijk ben ik nog niet aan de beurt gekomen. Ik spiek wat mee en zie dat de gameplay lekker speelt voor ze. De omgeving is ook tof en het karakter is natuurlijk al geliefd door ons. Het doet me denken aan het Paw Patrol kart spel wat we ook hebben mogen testen.

Een kart racegame vergelijk je automatisch toch altijd met Mario kart. De Gigantosaurus Dino Kart speelt wat vriendelijker en is geschikter voor jonge kinderen. Zonder dat er uitdaging mist voor de oudere spelers. Daarbij is het natuurlijk een geliefd karakter. Wij zijn blij met deze game!

Nog meer PEG 3 spellen:

Gigantosaurus Dino Kart is ook leuk voor op het Dino verlanglijstje!

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.