Circuit uitbreidingspas voor Mario Kart 8 Deluxe – een racefeest

Mario Kart 8 Deluxe was een van de eerste spellen die mijn dochter had toen ze haar Nintendo Switch kreeg. Een ideale game om te spelen als er vriendinnetjes komen en ze samen met de Switch willen spelen. Doordat je per race het spel stop kunt zetten is dat ideaal aan het einde van een speeldate. Met de Circuit uitbreidingspas wordt het spelen met deze game weer uitdagend!

Circuit uitbreidingspas

Maak een nostalgische rit door de geschiedenis van Mario Kart met de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas, en race naar de finish op 48 geremasterde circuits. Deze betaalde DLC* levert tot het einde van 2023 zes sets met elk acht circuits, waar spelers zowel lokaal als online** op kunnen racen. En de eerste set verscheen al op 18 maart!

Wist je dat het op 10 maart Mar10 dag is?

Eerste set beschikbaar voor Mario Kart 8 Deluxe

Met de Circuit uitbreidingspas heb je bij de eerste download al twee circuits binnen. In de Goudensprintbeker en de Gelukskatbeker gaan spelers over de roltrappen razen van Kokosnootplaza (Wii), rotsblokken ontwijken in Chocokloof (N64), voorbij de tribunes racen in Toad Circuit (3DS), over de wolken van Wolkenhof (GBA) scheuren en door het drukke verkeer van Paddenstoelpas (DS) slingeren. Voor het eerst kun je nu ook je eigen weg kiezen door Tokio-Toer, Parijs-Promenade en Ninjaschool uit Mario Kart Tour.

Geef je Mario Kart 8 Deluxe-ervaring een nieuwe boost met de Circuit uitbreidingspas en geniet van meer hellingen, loopings, bochten en sprongen in elk van de zes sets. Spelers ontvangen alle zes sets van de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas bij een betaald lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket, of door de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas apart aan te schaffen in de Nintendo eShop.

Circuit uitbreidingspas uitgetest

Met veel plezier hebben wij de Circuit uitbreidingspas uitgeprobeerd. Het is echt super leuk om de race in Parijs te rijden vonden wij. Dat gezicht van mijn dochter toen ze de Eiffeltoren zag sprak boekdelen voor mij dat dit een hit was!

Natuurlijk vond ze het ook geen probleem om het spel op de grote tv te spelen zodat ik mooie foto’s kon maken voor jullie. Mijn dochter vind de nieuwe races erg leuk en ik geniet met haar mee. We ontwijken rotsblokken, vliegen omhoog door een race met 3 etages, smijten met bananen en schildpadden en gooien een bom naar de tegenspelers.

Voor €24,99 koop je de Circuit uitbreidingspas en daarmee krijg je in totaal 48 geremasterde circuits uit de gehele Mario Kart-serie. Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch wordt de komende 2 jaar elke keer leuker en uitgebreider!

Lees ook deze blogs

PEG 3

PEG 7

Heb jij de Circuit uitbreidingspas al?

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.