DC League of Super-Pets: een game met Krypto en Ace

Vliegende honden met superkrachten? Need I say more? Je hebt waarschijnlijk wel iets meegekregen van de nieuwe bioscoopfilm DC League of Super-Pets. Nu is er dus een game van Outright games, die in het zelfde universum afspeelt en waarbij jij de controle in handen hebt. Klaar voor wat actie met stoere en lieve dieren?

hoofd DC League of Super-Pets

DC League of Super-Pets

Super-Pets Krypto en Ace zijn klaar om het luchtruim in te gaan om de dieren van Metropolis te redden. Dit gloednieuwe videospel is gelicenseerd door Warner Bros. Het is geïnspireerd op de gelijknamige tekenfilm DC League of Super-Pets van Warner Bros. De game The Adventures of Krypto and Ace is nu verkrijgbaar op PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en pc.

In het spel DC League of Super-Pets ligt het lot van Metropolis in de handen van DC’s iconische Super-Pets Krypto en Ace, die op een nieuw avontuur gaan om Supermans aartsvijand Lex Luthor te verslaan. Met behulp van zijn enorme intellect en middelen, heeft Lex een plan uitgebroed om de zwerfdieren in de stad te vangen en het is aan jou om hem een halt toe te roepen!

Kruip in de huid van de Super-Pets in deze 3D-actiegame van DC League of Super-Pets. Ga door meerdere missies in Metropolis, en gebruik hun unieke vaardigheden om zwerfdieren te redden uit de klauwen van Lex Luthors robotleger! Als alle zwerfdieren zijn gered kunnen spelers ze helpen een liefdevol nieuw thuis te vinden door ze naar het adoptiebureau te brengen.

Game trailer DC League of Super-Pets

Belangrijkste dingen

  • VECHT TEGEN DE MEEST ACHTERBAKSE SUPER SCHURK VAN DC – Ga de strijd aan met Lex Luthor en zijn leger LexBots, die overal in Metropolis zijn losgelaten om de zwerfdieren van de stad te vangen!
  • SPEEL ALS FAVORIETE SUPERDIEREN – Superman en Batmans pups Krypto en Ace zijn ter plekke om de boel te redden, samen met een beetje hulp van huisdieren PB, Merton en Chip.
  • UPGRADE JE KRACHTEN EN UITRUSTING – Help PB, Merton en Chip krachtige nieuwe upgrades vrij te spelen om Krypto en Ace te helpen tijdens hun missies en verdien drie unieke vaardigheden voor elke speelbare pup naarmate het spel vordert!
  • IEDER HUISDIER MOET EEN HUIS – Terwijl je zwerfdieren redt uit de klauwen van Lex Luthor, kun je ze helpen een nieuw thuis te vinden bij de inwoners van Metropolis via een minispelletje waarin je huisdieren kunt adopteren.

DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace is een op zichzelf staand verhaal dat zich afspeelt in hetzelfde universum als DC League of Super-Pets, dat internationaal in de bioscoop te zien is vanaf 27 juli 2022.

spel

Leuk weetje

DC brengt ook een originele graphic novel uit van schrijver Heath Corson en tekenaar Bobby Timony, DC League of Super-Pets: The Great Mxy-Up. Krypto. Hierin moeten Ace en de rest van de Super-Pets hun menselijke tegenhangers in de Justice League redden van Mr. Mxyzptlk. Dit is een magische imp uit de vijfde dimensie, voordat zijn kattenkwaad heel Metropolis vernietigt! Een speciale Walmart-versie zal ook beschikbaar zijn, met een bonusverhaal over Wonder Womans grootste fan, het varken PB.

Game trailer: DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace

Beschikbaarheid

DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace is vanaf vandaag verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, pc en Stadia. Gratis Xbox Series X|S- en PS5-upgrades zijn beschikbaar op 30 september voor eigenaren op Xbox en PlayStation.

Game time DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace

Game time voor mezelf en mijn dochters! Vliegende honden met superkrachten is eigenlijk al voldoende. Daarbij wordt de trailer van de film al regelmatig bekeken. De game downloaden we direct op onze Nintendo Switch. Helaas kan mijn oudste dochter niet direct zelf ermee uit de voeten. Maar dat ligt niet aan de game, het is voor haar een nieuwe manier van spelen. In de game van DC League of Super-Pets moet je namelijk al vliegend een parcours afleggen terwijl je tegenstanders wegschiet. Daarbij moet je zwerfdierenkaartenkaarten vinden en kan je extra hulp inroepen. Het zijn veel elementen die tegelijk spelen.

Maar de game DC League of Super-Pets helpt je stap voor stap om alles te leren kennen. Ook ik als volwassene zie een leuke uitdaging in deze game. Gelukkig ga je niet snel af. Het element van de zwerfdieren verzamelen en redden is erg leuk en uniek! Naast een spannende en snelle game is er ook een verzorgend element. Je moet de diertjes namelijk verzorgen en dan een nieuwe eigenaar erbij zoeken. Al met al is het een uitdagende game met een leuke mix van actie en verzorging. Het is mooi gemaakt en wij zijn nog wel even zoet met dit spelen!

krypto

Lees ook deze PEG 7 games

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.