Mario & Sonic op de olympische spelen Tokio 2020

Wil je de olympische spelen nog eens keertje mee maken? Dan is Mario & Sonic op de olympische spelen Tokio 2020 van Nintendo echt iets voor jou! Of als je niet wil genieten, maar lekker willen gamen is dit ook jouw spel. Kies jij voor badminton of wil je liever voetballen? Alles kan!

Mario en Sonic zwemmen

Demoversie

Al een tijd geleden had Joshua dit spel al ontdekt en speelde al een tijdje de demoversie. Super leuk en handig als je wil kijken of dit spel echt wel iets voor jou is. Je kan helaas niet alles erop spelen, maar ik denk dat je echt wel een goed beeld ervan krijgt. En laat deze versie er nou voor gezorgd hebben dat Joshua heel erg graag, en dan bedoel ik ook heel erg graag, dit spel wilde. Dus zo gezegd, zo gedaan. We hebben inmiddels het hele spel.

“Waar moet ik beginnen?”

Ik vind crossovers altijd geweldig, dus ook dit keer. Hoe leuk is het om Mario en Sonic samen te zien? En ook de rest van de familie is het er mee eens. Je kan uit al onze favoriete karakters kiezen! Daarnaast zie je zoveel games die je kan doen. Waar moet je beginnen? Kies je voor volleybal of gaan we eerst voetballen? Of kiezen we toch voor badminton? We besluiten eerst te gaan klimmen.

Kies een manier om te spelen

Je kan gelijk aangeven hoe je het spel wil spelen. Wil je alleen gebruik maken van de knoppen of toch bewegen met je controller. Erg fijn! Zo kan je “actief” en “passief” mee doen. Het klimmen is best lastig. De uitleg leek makkelijk, maar zodra je moet spelen is het toch wel lastig. En ook het gooien duurt echt wel een tijd voordat we het door hebben. Maar heb je eenmaal door hoe je het moet spelen, dan zijn de spelen echt geweldig! Elk spel heeft zijn eigen manier van spelen. Mario & Sonic op de olympische spelen Tokio biedt zoveel opties aan. Je kan blijven spelen!

Mario en Sonic retro

Mario & Sonic op de Olympische spelen Tokyo story mode

Naast alle games heb je ook een story die je terug neemt naar het jaar 1964. Tokio heeft namelijk al eens eerder de Olympische spelen georganiseerd! De minigames zijn vrij simpel, maar super grappig. Je speelt ze in 2D en zijn geblokt gemaakt. Joshua vindt het geweldig. Deze games zijn vooral voor de jongere spelers erg fijn. De games in 2020 zijn een stuk moeilijker dan die van 1964 en dat zorgt ervoor dat Mario & Sonic op de olympische spelen Tokio leuk zijn voor het hele gezin! De kleuren en de muziek zorgen ervoor dat je helemaal terug gaat in de tijd.

Een een korte game doen of ga je voor records

De games in het spelen duren niet te lang en dat is vooral lekker als je even snel een spelletje wil doen of je record wil verbeteren. Daarnaast zorgt het ervoor dat je veel variatie hebt. Je klimt een keertje, speelt voetbal of springt over het paard. Ik merk dat Joshua juist om die reden het moeilijk weg kan leggen. Doordat je veel variaties hebt en korte spelletjes speelt blijft het leuk. Je prestaties worden ook bijgehouden en in de story mode moet je juist gouden medailles winnen om verder te komen. Genoeg te doen en te beleven.

Is Mario & Sonic op de olympische spelen Tokio 2020 een aanrader?

Is Mario & Sonic op de olympische spelen een aanrader? Jazeker! Vooral voor jongere kinderen is dit een geweldig spel om te hebben. Ik denk dat Nintendo echt een familiegame te pakken heeft. Ik kijk daarom al uit naar de Spelen van 2024. Wie weet kunnen we dan voor de Spelen beginnen al met Mario en Sonic aan de slag. Heb jij dit spel ook voor jouw switch? En hoe vind jij hem? Ik ben erg benieuwd naar jullie menig over dit spel.

L

Kijk hier voor nog meer gave games:

PEG 3

PEG 7

Footer4
Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.