Skip to Content

LOL Surprise Tweens – een superleuke zus voor je favoriete poppen

Wist jij dat 7 juli de dag van de L.O.L. Surprise poppen is? Ik wist het niet maar het klinkt wel logisch. 7.0.7. Draai het maar eens om, dan staat er L.O.L.! Op zo’n groot verjaardagsfeest moesten er natuurlijk ook nieuwe releases komen. Zo ontvingen wij een super leuke nieuwe LOL Surprise Tweens doll.

LOL Surprise Tweens

Maak kennis met de vier L.O.L. Surprise! Tweens™. Een gloednieuw formaat L.O.L, Surprise!-pop, dat tussen de L.O.L.-poppen en de OMG-modepoppen inzit. Deze coole ‘be-tweens’ (15,2 cm) zijn inclusief 15 verrassingen en een herbruikbare verpakking die in een slaapkamer-speelset verandert! Ze zijn al onderdeel van een familie, want het zijn de grote zussen van de bestaande L.O.L. Surprise!™-poppen en de jongere zusjes van de OMG-poppen.

Er zijn 4 soorten LOL Surprise Tweens te vinden in het assortiment.

Fancy Gurl is dol op alles wat met mode en make-overs te maken heeft. Haar stijl draait om roze, roze, en nog meer roze. Zij is de supersociale B.B. van de groep, en heel stellig in hoe ze dingen wil hebben. 

Freshest is de relaxte B.B. van de groep en draagt coole streetwearoutfits. Ze maakt graag muziek, chilt met haar BFF’s en is dol op scifi-programma’s, skateboarden en videogames. 

Hoops Cutie is spontaan en een echte gangmaker, omdat ze veel zelfvertrouwen heeft en nog veel meer dromen. Hoops Cutie houdt van sportswear en zonder sneakers gaat ze nergens naartoe!

Cherry BB is adembenemend mooi van top tot teen en is super artistiek. Zij houdt van vintage en alles wat #TBT is, en dat is te zien aan haar op de jaren 50 geïnspireerde vintagestijl. 

Naast de L.O.L. Surprise! Tweens™-modepop, mode, schoenen en vele accessoires is de herbruikbare verpakking, met een unieke uitpakervaring, als speelset te gebruiken. 

Hoops Cutie een nieuwe LOL Surprise Tweens pop

Dochterlief ontving Hoops Cutie een sportieve meid die direct geadopteerd werd door haar MGA Familie. Ja ik zeg MGA want hier in huis spelen de NaNaNa Surprise poppen samen met de LOL Surprise poppen. Deze LOL Surprise Tweens ontving dan ook een warm welkom.

Het eerste wat mijn dochter deed was om leuke zussen te zoeken voor Hoops Cutie. Ze moest natuurlijk wel haar echte zussen hebben. Daarna werd gekeken hoe groot ze nu eigenlijk wel echt was. Een heuse rij van klein naar groot volgde waarbij er goed op de verschillen werd gelet. En voor iemand die barbies maar stom vind, was ik zeer verrast over de eindconclusie van haar grondige analyse. De LOL Surprise Tweens Hoops Cutie werd als leukste bevonden! Haar lichaam was goed wendbaar, waardoor ze zelfs het gebaar horend bij O.M.G. kon maken ( een van haar favoriete uitspraken op dit moment… zucht). Hoops Cutie kan goed rechtop zitten en heeft haar eigen slaapkamer! En als doorslaggevende conclusie, ze kan goed voetballen mama!

Een logeerpartijtje met de NaNaNa surprise poppen was onvermijdelijk.

LOL Surprise Tweens

Er is alleen een heel klein minpuntje, het jasje wat Hoops Cutie mee kreeg tijdens haar reis naar ons, krijgen wij niet aan. De opening is te klein, en de vingers te puntig om niet een van beide te breken tijdens de worsteling van het aantrekken. Niet dat het mijn dochter iets kan schelen, want ze heeft het toch warm gekregen van al het spelen met haar nieuwe familie en vriendinnen.

LOL Surprise Tweens

L.O.L. Surprise! OMG nieuws

Naast dit geweldige LOL Surprise Tweens nieuws is er nog veel mer leuks! L.O.L. Surprise! heeft nu ook een allereerste L.O.L. Surprise! OMG Guys-modepop uit: Cool Lev! 

Cool Lev houdt van skaten, tekeningen krabbelen en wieltjes. Hij vindt dat je je eigen pad moet uitstippelen, want dan gaat alles op rolletjes. Hij draagt chille skaterkleding, heeft een eigen skateboard en beweegbare ledematen voor heel veel houdingen. Bovendien is hij de grote broer van het favoriete L.O.L. Surprise!-personage Scribbels. De verpakking wordt een herbruikbare speelset. Inhoud: jongensmodepop, mode-items, schoenen, accessoires, hoedendoos, koptelefoon, kledinghoes, sticker, kledinghanger, poppenstandaard, herbruikbare verpakking als speelset en meer. Cool Lev is inclusief 20 verrassingen met een compleet unieke uitpakervaring!

En om het feestje helemaal compleet te maken is nu ook de allereerste OMG-modepop met het L.O.L. Surprise! Present Surprise-thema verkrijgbaar. Meet Miss Glam! O.M.G! 

Miss Glam geeft een waanzinnige surpriseparty voor haar verjaardag en iedereen is uitgenodigd, natuurlijk ook de LOL Surprise Tweens zussen die nieuw zijn in de familie! Miss Glam heeft zo’n krachtige persoonlijkheid dat je haar het beste kunt omschrijven met een vergelijking: glamour + organisatietalent = de perfecte party. Ze heeft zelfs een uitpakervaring met confetti, wat ook helemaal past bij iemand met zo’n uitstraling. Miss Glam is inclusief 20 verrassingen. Je kunt haar mode mixen en matchen om 5 verschillende looks te creëren! Met Miss Glam als je beste vriendin kan het feest beginnen! De verpakking wordt een herbruikbare speelset. Inhoud: modepop, mode-items, schoenen, accessoires, hoedendoos, haarborstel, kledinghoes, sticker, kledinghanger, poppenstandaard en herbruikbare verpakking als speelset. 

TerraCycle en L.O.L. Surprise!

TerraCycle en L.O.L. Surprise

L.O.L. Surprise! werkt samen met het Nationale Recycling Programma van TerraCycle. Als je een L.O.L. Surprise! product hebt gekocht / ontvangen kun je je inschrijven om gratis de L.O.L. Surprise! verpakking te recyclen. Zo draag jij je steentje bij aan een gezondere aarde! Nu viel de afval bij het uitpakken van de LOL Surprise Tweens gelukkig mee, maar zeker bij de ballen komt er vaak een hoop afval vanaf wat je nu dus goed kunt recyclen! Super initiatief.

https://www.youtube.com/watch?v=wq4e2uNFuzA&ab_channel=TerraCycleEurope

Nog wat leuke linkjes voor bij je LOL Surprise Tweens

Footer4
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.