Nintendo Switch Sports, een leuke manier om in beweging te komen

Met de oude Wii was het sportspel één van mijn favorieten. We hebben menig digitale bowlingbal een strike laten rollen. Maar ook tennis en curling was favoriet. Toen Nintendo Switch Sports uitkwam kon ik dan ook niet wachten om deze te gaan spelen! Bij ons in huis was het een vaderdagcadeau. En dit keer niet alleen voor ons samen, maar met mijn dochters erbij. Ouderwets de kracht van een Switch laten zien, gamen én bewegen. Lets go!

Nintendo Switch Sports

Nintendo Switch Sports

Dit is Nintendo Switch Sports voor de Nintendo Switch. Zwaai, trap en smash je weg naar de overwinning. Speel samen offline en online. Met vrienden of spelers van over de hele wereld in volleybal, voetbal, bowling, chambira, tennis en badminton. Deze game bevat 6 spellen om te spelen dus trek je nieuwe sportkleding maar aan!

Let op:

  • Inclusief beenband voor het plaatsen van de Joy-Con.
  • Maak het Joy-Con-polsbandje vast aan de Joy-Con en trek het polsbandje strak tot aan je pols om ervoor te zorgen dat je de Joy-Con tijdens het spelen niet verliest.
  • Zorg ervoor dat je tijdens het spelen genoeg ruimte om je heen hebt.
  • Ga tijdens het spelen niet te dicht bij de televisie staan.

Speel en sport online of lokaal met vrienden en familie

Speel samen lokaal of online met vrienden en familie, of daag spelers van over de hele wereld uit. Naast het aanpassen van je avatar met voorwerpen die je verdient door online te spelen, zijn er allerlei manieren waarop je plezier kan beleven. Verzamel punten om een toffe nieuwe look te scoren door online wedstrijden te spelen. Het assortiment van soorten online wedstrijden verandert wekelijks. Speel online in de Nintendo Switch Sports Pro Leagues voor nog meer uitdaging. Je raakt dus niet snel uitgespeeld met Nintendo Switch Sports.

Speel verschillende sporten in Nintendo Switch Sports

Speel met Joy-Con-controllers de sporten: voetbal, volleybal, bowling, tennis, badminton en Chanbara (zwaardvechten). Zie hoe de personages in de game jouw bewegingen nauwkeurig volgen. Per sport gebruik je je Joy-Con op verschillende manieren:

  • Tennis: Zwaai op het juiste moment met de Joy-Con om de bal te slaan met tennis.
  • Bowling: Gooi de bal recht vooruit, of geef hem effect mee.
  • Chanbara: Sla je tegenstander van het platform.
  • Voetbal: Probeer met een gigantische bal doelpunten te maken. Gebruik Joy-Con-controllers om te schieten en zweefduiken uit te voeren. Door een Joy-Con in de beenband te stoppen die bij de gamecardversie van Nintendo Switch Sports wordt geleverd, kun je de stand Shoot-out spelen waarbij jouw trapbewegingen worden gevolgd.
  • Badminton: zwaai met de Joy-Con en zorg ervoor dat de shuttle niet op jouw helft op de grond komt. Met smashes kun je het je tegenstander echt lastig maken!
  • Volleybal: gebruik een Joy-Con om de bal te serveren, te passen en een set-up te geven.

Ouderwets plezier

Tot nu toe spelen wij voornamelijk op de Switch Mario games die we zittend doen. Lekker op de bank bij elkaar en gamen. Maar de Switch heeft iets wat andere merken niet hebben, namelijk actiegames. En dan echt actie. De oudere versies werkten al prima maar de Switch is echt wel weer een beter niveau. Wat werken de controls goed tijdens Nintendo Switch Sports! Het is echt weer ouderwets genieten. We spelen zo lang en fanatiek dat mijn dochter even om een pauze roept. Mooi, kinderen die moe gespeeld zijn slapen goed :).

Leuk aan de Nintendo Switch Sports is ook dat je een eigen poppetje kan samenstellen. Vanuit de game of vanuit je Mii. Tijdens het spelen kan je extra items vrijspelen. Nieuwe haarkapsels of nieuwe kleding bijvoorbeeld. Dat maakt het nog uitdagender om te blijven spelen. Het is echt weer een feestje voor jong en oud en 1 van onze favoriete games op de Switch!

Lees ook deze blogs met PEG 7 games

Footer1
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.