Skip to Content

Dragons: Legends of The Nine Realms, een game van deze wereld

Ik hou van gamen en als moeder vind ik het dan ook erg leuk dat mijn oudste dochter steeds meer games speelt die ik ook leuk vind. Want ook al duik je met gamen in je eigen wereld, samen kan dit ook prima! We hebben nu een nieuw spel om in een gave wereld te duiken. Het spel werd geïnspireerd door de DreamWorks Animation original-reeks: Hoe tem je een draak? DreamWorks Dragons: Legends of The Nine Realms is nu verkrijgbaar. Het laat spelers als één van de nieuwe generatie draken vliegen, zweven en duiken door de verschillende rijken heen op een fantastisch avontuur om Donders familie en alle draken te redden.

dragons

Dragons: Legends of The Nine Realms

De game speelt zich 1.300 jaar na de gebeurtenissen uit How to Train Your Dragon af en laat fans in de huid kruipen van Donder en zijn vrienden Ploeghoorn, Veren en Wu & Wei. Ze slaan de handen in elkaar en door middel van verschillende vaardigheden moeten ze gigantische drakenbazen verslaan en de rust naar de drakenwereld terug te brengen.

Vlieg het avontuur tegemoet en red de familie van Donder en de legendarische drakenrijken met DreamWorks Dragons: Legends of The Nine Realms. Ontketen je innerlijke draak, vlieg voorbij de Verborgen Wereld en ga op een vurig avontuur om de familie van Donder en de legendarische drakenrijken te redden! Zweef en duik door onontdekte gebieden van vuur, ijs en verder. Gebruik je snelheid, staart en klauwen om vreemde wezens en reusachtige eindbazen te verslaan. Verbeter het niveau van Donder en zorg dat je de ultieme held wordt door nieuwe krachten vrij te spelen. De toekomst van de draken ligt in jouw handen!

Eigenschappen in de game

Wees een draak met Dragons: Legends of The Nine Realms. Geniet van de vrijheid van het vliegen en de kracht van Donder en zijn vrienden. Vlieg naar nieuwe gebieden: verken de Rijken en ga op zoek naar de familie van Donder. Verbeter je personage: verbeter de snelheid, kracht en intelligentie van je draak naarmate je ervaring groeit. Ontgrendel nieuwe helden: speel als Ploeghoorn, Wu en Wei, en Veren, en wissel wanneer je maar wilt van draak.

Beginnende spelers krijgen uitleg over hoe te spelen en vechten. Maar ook aan ervaren spelers is gedacht. Ze kunnen zich aan de ultieme test wagen, dankzij de ‘Challenge Mode’ waar je levels opnieuw kan spelen. Maar dan op een hogere moeilijkheidsgraad. Bekend componist Chris Whiter zorgt met zijn orchestrale muziek voor de ultieme sfeer terwijl je doorheen de drakenwereld vliegt. DreamWorks Draken: Legenden van de negen Rijken neemt de fantastische storytelling en personages waar de franchise bekend om staat mee naar een nieuwe wereld vol vurige actie en non-stop avontuur die het publiek wereldwijd zal blijven boeien.

DreamWorks Dragons: Legends of The Nine Realms is nu verkrijgbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Stadia en pc.

Geschikt vanaf ongeveer 7 jaar.

Gametime!

Eigenlijk had ik deze game niet aangevraagd voor mijn dochter. Ze is niet de grootste held met spannende games waarin gevochten moet worden. En ook strategische games zijn nog niet echt haar ding. Toch wilde ze deze game graag spelen toen ze het promotie filmpje zag. Draken blijven een magische aantrekking op kinderen hebben. En zeker uit deze franchise, de draken kunnen spannend zijn maar hebben ook iets vriendelijks. Er zit geen bloed of gruwelijkheden bij. Dragons: Legends of The Nine Realms moest dus aangevraagd worden voor op onze Switch om te spelen.

En ik moet zeggen dat ik blij ben dat we dit gedaan hebben. Wat een toffe game is dit! Het is mooi gemaakt en het speelt prima. Mijn dochter durft opeens te vechten en begint het strategische element een beetje te snappen. Maar bovenal voelt ze zich stoer dat ze durft te vechten met haar draken! Het rondvliegen blijft wel favoriet. Ik vind het leuk dat die extra uitdagende modus erbij zit. Zo hebben ervaren spelers ook meer uitdaging.

Dragons: Legends of The Nine Realms is herkenbaar en leuk

Dragons: Legends of The Nine Realms hebben we nog lang niet uitgespeeld maar tot nu toe ervaren we het als een toffe game! Geen glitches nog ontdekt. Zowel mijn dochter als ik beleven plezier aan dit spel. En als je kind het dan ook naspeelt buiten de game om, dan weet je dat het een goed spel is. Ze temt nu al haar draken of draakachtigen in huis. Ze vliegen rond en beleven toffe avonturen. En dat wordt afgewisseld met haar Switch en lekker warm onder een dekentje samen op de bank.

game

Zie ook deze PEG 7 games

Dit vind je misschien ook wel leuk, de recensie van House of the Dragon serie 1

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.