Skip to Content

Echte mannen dragen natuurlijk donkere sokken!

Mannen en hun sokken. Vaak slaan ze de plank volledig mis. Er zijn zoveel no go´s. Echte mannen dragen nette donkere sokken die passen bij de look. Alle andere sokken zorgen voor een mode flater. Dus dames, hebben jullie een echte man thuis?

echte manen
foto gemaakt door Mehmet Turgut Kirkgoz van pexels.com

Echte mannen

Maar wat is nu een echte man? Dat kan je zien aan de sokken! Je gelooft mij niet, maar het is echt waar. Kijk maar eens om je heen. Echte mannen dragen sokken die bij hun outfit passen en dat is grotendeels donker. En zeg nou zelf, witte sokken onder een pak zijn toch echt verschrikkelijk? Daarom dragen de meeste knapperds gewoon donkere sokken. Echt waar!

Donkere sokken met een printje

Nou hoeven die sokken natuurlijk niet helemaal zwart te zijn. Een leuk printje kan ook echt heel cool zijn. Zo heb je bamigo sokken van bamboe. Super mooie sokken met hier en daar een printje. Ideaal voor echte mannen. Mooi voor onder een pak of onder je casual outfit, toch? Donkere sokken met een klein printje of strepen kunnen ook wel.

witte sokken
foto gemaakt door Ana Arantes van pexels.com

Witte sokken in sandalen

Een echte no go zijn witte sokken. Die vind ik echt verschrikkelijk. Tenzij je gaat sporten. Helemaal erg zijn die mannen met witte sokken hoog opgetrokken in sandalen! Die vind je wel eens op de camping. Echte mannen lopen gewoon met blote voeten in die (verschrikkelijke sandalen) of trekken slippers aan. En hebben ze een korte broek aan, dan zit er aan hun voet een lage sok. Dus niet die lelijke witte sok hoog opgetrokken.

Wat dragen mannen onder een licht pak?

Nou dat hoorde ik dus bij RTL Boulevard. Je sokken mogen gezien worden en dus afsteken. Kort gezegd, een donkere sok onder een licht pak mag dus! En dat weten de echte mannen onder ons ook. Soms helemaal effen en een andere keer met een kek printje. En nee dan heb ik het niet over die sokken met frietjes erop. Dat dragen echte mannen dus echt niet!

schoen met sokken zittend
foto van pexels.com gemaakt door René Asmussen

Ken jij echte mannen?

Dus nu mijn vraag aan jou. Ken jij een echte man? Een man die dus de juiste kleur en vorm sokken draagt. Een goede vent herken je dus aan zijn sokken. Geloof je mij niet? Kijk maar eens om je heen en check de sokken van die knapperd. Je gaat zien dat ik gelijk heb. Maar ben je op het sportveld, sporthal of fitness dan kan je soms een witte sok zien, want dat is de enige plek waar je hem wel kan dragen!

Wat draagt jouw man voor sokken?

Footer3
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.