Vaderdag cadeautips, een blog met veel diverse inspiratie

De moeders genieten nog na van hun macaroni kettingen, babyvoetjes schilderijen, bloemen, chocola of wat er ook gemaakt is. Maar binnenkort is het tijd voor alle vaders en vaderfiguren om deze in het zonnetje te zetten! Met een mooi cadeautje of een tof creatief iets. Jouw keuze en beide is goed, of nog beter een combinatie hiervan. In deze blog met vaderdag cadeautips help ik je en maak het makkelijk!

Creatieve vaderdag cadeautips

Knutselen is ook voor papa’s leuk. Vroeger werd er standaard een asbak gekleid.. maar tegenwoordig zijn de opties wat ruimer. Voor moederdag gaf ik een tip om een sleutelhanger van epoxy te maken. Deze sleutelhanger kan je ook voor vaderdag maken natuurlijk. Of wat dacht je van deze uitgebreide blog met creatieve knutseltips. En misschien is dit DIY Vaderdagpakket voor de auto wel een leuk idee. Creatieve inspiratie genoeg dus.

Vaderdag cadeautips

boeken voor vaderdag

1. Boeken

Met een grote liefde voor boeken en een mooie boekenblog begint dit vaste prik te worden op nummer 1. De boeken cadeau inspiratie! Er zijn zoveel diverse soorten boeken, er zit altijd wel iets bij voor je vader of vaderfiguur. Stop er een leuk kaartje in en je cadeau is top.

2. Muziekliefhebber

Voor de man, vader of vadefiguur die een muziekliefhebber is! Daar zijn veel leuke cadeaus voor te vinden. In dit lijstje zet ik weer diverse items neer die hiermee te maken hebben. Vaderdag cadeautips voor de muziekliefhebber!

bourgoundische vader

3. Bourgondische vader

Hapje, drankje en proosten. De bourgondische man, vader of vaderfiguur houdt van lekker genieten. Hierboven staan natuurlijk al wat mooie kookboeken. Maar er is meer aan deze beste man te geven. Combineer het desnoods leuk met een mooi kookboek, doe er wat ingrediënten bij van een recept en je hebt een perfect presentje. Of koop eens toere snijplank en geef hier wat kaasjes, worstjes en nootjes bij. Vaderdag cadeautips voor de levensgenieter!

gadget cadeaus voor papa

4. Gadget freak

De nieuwste snufjes, (on)handige items in huis die echt onmisbaar zijn? Of gewoon mooie spullen voor in- en buitenhuis? We kennen allemaal wel een gadget freak, niet alleen maar mannen. Maar voor de man, vader en vaderfiguren die dit zijn heb ik weer een mooie lijst met vaderdag cadeautips hiervoor!

Vaderdag cadeautips

5. Extra inspiratie voor vaderdag

Duurzaam, creatief, metro en nog zoveel meer dingen kan je bedenken voor een man, papa of vaderfiguur. We zijn alweer op het laatste punt gekomen in deze vaderdag cadeautips lijst! Ik ben benieuwd voor welk cadeau jij dit jaar gaat.

Vaderdag cadeautips, een diverse lijst

In deze vaderdag cadeautips blog staat zeker weten voor ieder wel wat tussen en voor elke portemonnee. Je kan lekker zelf aan de slag met de creatieve linkjes. Of ga je toch voor een cadeau? Die zijn er ook voor diverse mannen, vaders en vaderfiguren. Ben je nou ook zo geholpen door deze blog? Lief als je onderstaande foto, of de blog deelt op Social media. Laten we het deze vaderdag iedereen makkelijk maken!

Vaderdag cadeautips
Footer1
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.