Skip to Content

My Fantastic Ranch – een fantasiewereld vol schattige wezens

Ga op avontuur in de betoverende wereld van My Fantastic Ranch. Deze managementgame voor het hele gezin is ontwikkeld door de Franse studio Piece of Cake en wordt uitgegeven door NACON. Bij een ranch denk je al snel aan een grote boerderij. Maar op deze ranch houd je geen gewone boerderijdieren. Het zijn namelijk eenhoorns en draken! Een betoverende wereld met een koninkrijk, een prins en een prinses, dat is ieders kinderwens om in te zijn. My Fantastic Ranch is verkrijgbaar voor Playstation®4, Playstation®5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc. Mijn dochter testte hem voor je uit!

My Fantastic Ranch

In My Fantastic Ranch kun je de ranch van je dromen bouwen. Dankzij een managementsysteem dat toegankelijk is voor het hele gezin, kun je hoe je maar wilt je ranch bouwen en uitbreiden, met 24 soorten gebouwen en decoratieve items, en acht soorten eenhoorns en draken met elk hun eigen eigenschappen. Zorg dat je goed voor ze zorgt en combineer je rijdieren met leerlingen die bij hun temperament passen. Na voldoende training kunnen je beste ruiters deelnemen aan toernooien en het festival van de prins en prinses, en kun je uiteindelijk tot beste trainer van het koninkrijk gekroond worden.

Er zijn 4 verschillende soorten eenhoorns en draken met een uniek ontwerp om te temmen. Bouw je ranch en maak het groter door de vele doelstellingen te behalen. Zo behaal je grondstoffen en een betere reputatie. Je kunt het spel spelen in een soort droommodus waarbij er geen beperkingen zijn. Of je kiest voor de optie waarbij je moet werken om dingen voor elkaar te krijgen in je spel.

Hoe leuker je ranch eruit ziet hoe meer studenten er door de poort komen om te komen trainen. Organiseer wedstrijden en nodig de koninklijke familie uit. My Fantastic Ranch is een geweldig spel voor kinderen!

My Fantastic Ranch

PEG 3 game

My Fantastic Ranch is vooral gericht op jongere spelers, met twee game-modes en een kleurrijke papercraft-artstijl. Het is een perfecte introductie in het genre van managementgames en laat spelers genieten van een fantasiewereld vol schattige wezens. Doordat hij de score PEG 3 heeft gekregen weet je dat het voor jongere kinderen geschikt is en dat zie je direct. Schattige wezens, heldere kleuren en snel te spelen!

Het spel is zo leuk. Je kan gewoon heel leuke dingen doen en bouwen. Zoals de prins en prinses laten komen voor shows. Er is altijd wat te bouwen zoals leuke stallen voor de dieren. Leuk dat er draken en eenhoorns zijn zo is het leuk voor jongens en meisjes!

F. meisje 9 jaar

Kenmerken van My Fantastic Ranch:

  • Een charmante managementgame in een betoverende wereld
  • De geweldloze, toegankelijke gameplay garandeert plezier voor het hele gezin
  • Een kleurrijke artstijl
  • 24 soorten gebouwen en 8 verschillende soorten eenhoorns en draken
  • 2 game-modes die je laten spelen hoe je wilt: voltooi missies in de Normal-mode of bouw je ranch hoe je maar wilt in de Dreamer-mode

Bouw verschillende velden om te paardrijden, vliegen, een circus veld voor acrobatiek, magisch schieten en een festival terrein. Kinderen leren al op jonge leeftijd een manager te zijn en alles goed te organiseren. My Fantastic Ranch is een erg leuk spel met verschillende levels aldus mijn dochter!

Lees ook deze blogs

Laat je weten of je My Fantastic Ranch aanschaft naar aanleiding van deze blog?

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.