Mijn vriendin Peppa Pig, een Switch game

“Peppppa Pig, lalalala”. Hoor je ook al het bekende deuntje? Peppa, je houdt ervan of niet. Hier in huis vinden wij Peppa prima! Een eigenwijs meiske met een lief broertje. Een rustige mama en een onhandige papa. Tel daarbij nog een opi en omi big, wat vrienden en het plaatje is rond. Het is een vriendelijke show met humor en nu ook te spelen op onder andere je Nintende Switch! Mijn vriendin Peppa Pig, een lief avontuur vanaf 3 jaar.

Mijn vriendin Peppa Pig

Mijn vriendin Peppa Pig

Beleef een leuk avontuur waarin je Peppa Pigs nieuwe kameraadje wordt! Duik de geliefde wereld in. Creëer je eigen personage, bel aan bij Peppa en begin aan een verhaal dat je helemaal zelf bepaalt. Peppa stelt overal waar jullie heengaan activiteiten voor. Help de bril van Papa Big zoeken, volg bospaadjes, spring in modderplassen en nog veel meer! Het is net alsof je meedoet in een aflevering op tv en al je favoriete personages vinden het leuk om jou te ontmoeten. Of je nu naar het strand gaat, het museum of Aardappelstad. Elke speelafspraak is een nieuwe belevenis met je vriendin Peppa Pig.

Kenmerken

  • Creeer je personage: Kies en kleed je eigen avatar
  • Speel met Peppa: Leer en beleef avonturen met je nieuwe vriendin
  • Ontdek de werled: Bezoek het strand, het bos, Aardappelstad en meer
  • Maak vrienden: Je favoriete Peppa Pig-personages willen je ontmoeten
  • Wees creatief: Jonge spelers spelen de hoofdrol in hun eigen, unieke verhaal
  • Vanaf 3 jaar

Prikkelarm spelen met mijn vriendin Peppa Pig

Eerder mochten wij uit dezelfde gamekeuken al het Paw Patrol spel testen. Ook dat noemde ik prikkelarm gamen. Waarom? Mijn vriendin Peppa Pig is een rustig spel. Niet alleen bevat het de geliefde en herkenbare vormgeving zoals we die kennen van Peppa. Het is ook spelen zonder echt spelelementen. Er zit nergens tijd aan vast, je kan niet af- of doodgaan. En er kan weinig echt fout gaan. Je duikt in de wereld van Peppa en kan lekker stressvrij gaan ontdekken.

Mijn jongste dochter van 2 is net wat te jong maar ze vindt het wel echt heel tof. Haar grote zus van 7 speelt het voor haar en laat haar bijvoorbeeld de richting kiezen waarin ze gaan lopen. Maar tegelijkertijd vindt ze het zelf ook erg leuk. Het is gewoon veilig spelen en rustig ontdekken. Ideaal na een drukke dag school.

Interactieve aflevering

Voor mij voelt deze game ‘Mijn vriendin Peppa Pig’ als een interactieve aflevering. De teksten en uitleg zijn soms wat lang, maar mijn dochters vinden dit prachtig. En dan kan je soms als speler een richting of wending kiezen en dat maakt dit spel interactief. Het is mooi gemaakt, de gameplay is eenvoudig en de laadtijd is niet zo lang als bij de Paw Patrol game. En dat is goed.

In het begin kan je een eigen personage samenstellen en dat is ook tof. Inmiddels zitten we al enkele dagen in de wereld van Mijn vriendin Peppa Pig en blijven we nieuwe dingen ontdekken. Het hoofddoel van mijn oudste dochter is nu om Aardappelstad te ontdekken maar zover zijn we nog niet. Het spel is in het Nederlands, alleen ‘het’ liedje van de juf hebben ze in het Engels gelaten. Dat is een beetje jammer, maar goed ook niet heel erg.

Mijn vriendin Peppa Pig is een vriendelijke game voor de jongste fans van deze serie. En is naast de Nintendo Switch ook op de Playstation te spelen. Mijn dochters vinden het erg leuk in ieder geval!

Mijn vriendin Peppa Pig te koop

Kijk hier voor nog meer gave games:

PEG 3

PEG 7

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.