Skip to Content

PAW Patrol Grand Prix, een onwijs leuke racegame!

Geen klus te groot, geen pup te klein! Maar nu dus ook: Geen race te groot, geen pup te klein! Want er is een hele toffe nieuwe racegame. Namelijk PAW Patrol Grand Prix van Outright Games. Mijn dochters zijn gek op deze avontuurlijke hondjes. We hebben menig PAW Patrol speelgoeditem, films en series staan op repeat, we hadden al een game en nu dus een racegame. Klaar voor de start: GO! Of officieel: Heb jij ook een PA(W)ssie voor spannende races? Maak je dan klaar voor deze gloednieuwe kart-racer met de PAW Patrol-pups in de hoofdrol!

Paw Patrol Grand Prix

PAW Patrol Grand Prix

Geen circuit is te groot en geen racer te klein!

Race door Avonturenbaai met je favoriete PAW Patrol-pups en maximaal 4 spelers tegelijk, maar pas op voor de obstakels die zijn achtergelaten door de ondeugende Burgemeester Humdinger!

 • WIN DE PUPPY CUP! – De PAW Patrol zijn op hun snelste missie ooit: het winnen van de Puppy Cup! Race door iconische locaties zoals Avonturenbaai, het snowboardresort van Jake en de jungle en kijk wie er als winnaar uit de bus komt.
 • KAMPIOENSCHAP VOOR 4 SPELERS – Speel met vrienden in dit multiplayerkampioenschap. Kies uit je favoriete pups, zoals Chase, Skye en Marshall, maar kijk uit, want de gluiperige Burgemeester Humdinger kan je race zo in een knotsgekke catastrofe veranderen!
 • VERZAMEL PUPPY-TRAKTATIES – Geef je puppy power-ups, zoals waterballonnen, sneeuwballen en confettikanonnen. Bovendien kun je speciale personagevaardigheden vrijspelen, zoals de sirene van Chase om de racers om je heen af te remmen.
 • VOOR KINDEREN VAN ALLE LEEFTIJDEN – Deze kartgame heeft een eenvoudige besturingsoptie voor de allerkleinsten, met automatisch gas geven om ze over het circuit te leiden, en een moeilijke modus voor ervaren coureurs.

Dus doe je riem om en maak je klaar voor een PAWtastische race over 11 circuits met je beste puppyvriendjes!

 • Grand Prix is vanaf beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S en Steam.
 • Geschikt vanaf 3 jaar.

De makers van PAW Patrol Grand Prix

Outright Games is één van de meest vooraanstaande producenten van kindvriendelijk, interactief entertainment wereldwijd. Ze brengen PAW Patrol: Grand Prix uit in samenwerking met Paramount Consumer Products, Nickelodeon en Spin Master Ltd., en de makers van PAW Patrol. Dit is de eerste kart-racer en PAW Patrol-game voor vier personen ooit, ontwikkeld door 3D Clouds. Dit zal spelers de mogelijkheid geven om rond te scheuren door hun favoriete locaties uit de super populaire tv-reeks om kans te maken op de Pup Cup.

Volg Ryder, Chase en de rest van PAW Patrol op hun snelste missie tot nu toe: het winnen van de Pup Cup! Spelers zullen zich een weg kunnen banen door 11 circuits heen in Adventure Bay, Jake’s Snowboarding Resort, de jungle en nog verschillende andere om de snelste racer van iedereen te worden. Maar pas op, Mayor Humdinger wacht misschien wel om de hoek in zijn zeppelin, klaar om chaos op het circuit te veroorzaken!

PAW Patrol: Grand Prix is niet alleen de eerste PAW Patrol kart-racer maar ook de eerste multiplayer game die tot 4 spelers tegelijk kan laten samenspelen op hetzelfde scherm. Word kampioen door power-ups en boosts zoals waterballonnen, sneeuwballen en confettibommen te gebruiken. Meer ervaren racers zullen hun vaardigheden kunnen testen op een hogere moeilijkheidsgraad, terwijl jongere spelers makkelijke besturingen kunnen gebruiken met auto-versnelling om hen naar de finish te helpen.

10 jaar PAW Patrol

PAW Patrol: Grand Prix is gebaseerd op PAW Patrol, de bekroonde tekenfilmserie voor kleuters die de avonturen volgt van een jonge techneut Ryder en zijn team puppy’s die klaar zijn om de dag te redden. Het is één van de meest populaire kinderseries ter wereld. Buiten de serie kent het hele soorten speelgoed, spellen en meer.

PAW Patrol viert volgend jaar zijn tiende verjaardag en zal een nieuwe geanimeerde langspeelfilm uitbrengen: PAW Patrol: The Mighty Movie™. Dit zal de tweede film zijn in de franchise na het wereldwijd succes van PAW Patrol: The Movie™ vorig jaar, die stond op nummer 1 in 25 landen en bracht wereldwijd meer dan 140 miljoen dollar op. En nu is er dus deze nieuwe game. En ik kan alvast verklappen dat het heel tof is!

PAW Patrol Grand Prix game

Het is tijd voor ons om te racen! We hebben deze PAW Patrol Grand Prix game ontvangen om te testen. De vorige PAW Patrol game is nog steeds een succes bij mijn oudste dochter. Ik vond zelf die game wat glitches hebben en wat traag laden. Maar daar had zij geen last van. Ze vind het heerlijk om de prikkelvriendelijke game te spelen met haar harige helden. Daarnaast spelen we graag Mario Kart en deze nieuwe game beloofd een beetje het beste van beide.

En dat is het ook! Het is echt prachtig gemaakt, geen glitches, laad snel en je kan keihard racen met je geliefde pups. Je kan meteen beginnen en losse races doen. Maar je kan ook voor adventure mode kiezen en zo dingen winnen en opties vrijspelen. Een groot voordeel is ook dat deze game Nederlands geschreven én gesproken is. Dat maakt het voor mijn dochter van 3 ook prima speelbaar. Het racen zelf is echt tof, best uitdagend maar prima te doen. Je kan anderen vertragen door items die je kan inzetten. Maar pas op… dit krijg je natuurlijk ook terug!

PAW Patrol Grand Prix is een geweldig leuk spel om samen of alleen te spelen. Voor jong en ouder. Dus doe je riem om en maak je klaar voor een PAWtastische race over 11 circuits met je beste puppyvriendjes!

paw patrol hondjes

De Paw Patrol hondjes hebben elk hun eigen naam en specifieke vaardigheden:

 1. Ryder: Hij is de 10-jarige leider van de Paw Patrol en coördineert missies met behulp van zijn technologische kennis en zijn vaardigheden als reddingswerker.
 2. Chase: Een Duitse herder en politiehond. Hij is verantwoordelijk voor de beveiliging en het handhaven van de orde. Zijn voertuig is een politieauto.
 3. Marshall: Een dalmatiër en brandweerhond. Hij is de brandweerman van de groep en helpt bij brandbestrijding. Zijn voertuig is een brandweerwagen.
 4. Skye: Een cockapoo en luchthond. Ze vliegt met haar helikopter om mensen in nood te redden. Haar voertuig is een helikopter.
 5. Rubble: Een Engelse bulldog en bouwhond. Hij heeft vaardigheden in bouwen en graaft vaak om mensen te redden. Zijn voertuig is een graafmachine.
 6. Zuma: Een labrador en waterspeelgoed. Hij is de waterreddingshond en heeft een voertuig dat is aangepast voor waterreddingsmissies, meestal een hovercraft of een speedboot.
 7. Rocky: Een mengeling van verschillende rassen en milieuhond. Hij is goed in recyclen en heeft voertuigen die zijn aangepast voor milieukwesties, zoals een vrachtwagen met gereedschap.
 8. Everest: Een husky en ijsreddingshond. Ze is geïntroduceerd in latere seizoenen en heeft vaardigheden op het gebied van ijsredding. Haar voertuig is een sneeuwscooter.

Deze honden zijn de hoofdpersonages van de populaire animatieserie “Paw Patrol”, waarin ze samenwerken om avonturen te beleven en mensen in hun stad Adventure Bay te redden.

Paw Patrol Nintendo Switch

We hebben al meer toffe games mogen recenseren:

racen

Lees ook deze blogs met PEG 3 games

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.