Air park, nieuw gedeelte bij Monkey Town Den Haag!

Monkey Town kent iedereen met kinderen wel. Maar sinds kort heeft Monkey Town Den Haag een nieuw gedeelte erbij. Een Air Park vol glijbanen, hindernissen, klimmuren en nog veel meer. Dat wilden wij wel doen, dus trokken we onze speciale sokken uit de kast en gingen naar Monkey Town Den haag!

Voorkant Air park
De voorkant van Air Park in Monkey Town Den Haag

Monkey Town Den Haag

Wie kent Monkey Town nu niet? Door heel Nederland zit het. Iedereen met kinderen is er wel eens geweest of heeft er een feestje meegemaakt. Mijn kinderen worden regelmatig op feestjes gevraagd die in Monkey Town worden gevierd. Ik merk erg dat Monkey Town zich wil blijven ontwikkelen. Elke vestiging heeft zo zijn bijzondere dingen. Zo heeft Delft bijvoorbeeld lasergamen. Maar hier in Den Haag hadden ze nog niks speciaals. Maar sinds 21 oktober hebben zij ook iets bijzonders!

Air Park voor iedereen!

In de ruimte naast het klimpark hebben ze een mega groot luchtkussen geplaatst. Met natuurlijk leuke tafels, stoelen en picknickbanken voor iedereen die niet wil springen. Iedereen kan en mag erop, maar je moet wel even reserveren. Je koopt een bandje voor een uur. Zo weten ze zeker dat er genoeg plek is voor iedereen die erop wil. Ook ouders mogen erop! Dus sokken aan en springen maar!

“Wat doen we als eerste?”

We hadden alleen gereserveerd voor de kinderen, maar zodra ik de lol van de kinderen zie wil ik ook. Het leven is te kort om dit soort dingen niet te doen, toch? Dus loop ik naar de kassa en vraag om sokken. Die kan je als ouder kopen voor €2,-. De kinderen staan al enthousiast voor mijn neus. “Mama, welke gaan we als eerste doen?”. Zodra ik het Air Park binnen ga, zie ik rechts van mij de glijbanen. Even rustig beginnen kan geen kwaad.

Een Air Park vol glijbanen, hindernissen en nog veel meer

Maar er is nog meer en mijn kids willen echt alles doen. Rennen tegen de muur op, klimmen via blokjes, springen van rondje naar rondje of op de grote ballen. Ik heb nu spijt dat ik niet regelmatig train in de fitness. Dit is echt top sport! Maar er is zoveel leuks, dus besluit ik door te gaan. Links zie ik de ballen van wipe out, dus die moet ik zeker proberen. In een andere hoek is er een hindernisbaan. Terwijl mijn kinderen soepeltjes omhoog klauteren moet ik toch echt meer mijn best doen. Ik zweet mij kapot!

Veiligheid voor alles

De medewerker met zijn gele shirt valt mij direct op. En ook de netten bij alle hoge dingen heb ik gezien. Ik spreek de eigenaar en die vertelt mij dat veiligheid voorop staat. In het air park staat een medewerker met BHV training. Hij houdt alles in de gaten en zorgt dat iedereen op de juiste tijden erop en eraf gaat. Mocht er iets gebeuren dan is het goed dat er iemand snel bij is. Daarnaast is de jongen die er vandaag stond ook nog eens heel leuk met kinderen. “Harder, harder!”, hoor ik de kinderen roepen als hij een rond ding duwt waar je op moet blijven zitten.

Air Park is sinds 21 oktober 2022 open!

Net voor de herfstvakantie hebben ze het Air Park geopend. Echt nog helemaal nieuw dus. En dat kan je merken. Alles ziet er nog schoon en netjes uit. De kinderen vinden het geweldig en ik vind het stiekem ook echt wel heel erg leuk. Echt weer iets nieuws en unieks. En daarmee onderscheid Monkey Town Den Haag zich van de rest. Wat heel goed is om te doen, want er zijn zoveel binnen speeltuinen.

Het Air Park is goed gekeurd

Na een uur springen, glijden en klimmen moeten ze er vanaf. Al jammerend lopen ze naar de tafel. “Mama, zo kort. Ik wilde nog veel langer!”. Maar aan de rode koppies en het zweet dat langs hun gezicht loopt weet ik dat het goed was. Ikzelf voel ook al mijn spieren branden en neem gewillig het glaasje drinken aan. “Mama, mogen we volgende keer weer naar het air park? Dit is namelijk echt vet cool!”. En dat is het zeker. Iets unieks en echt een beleving. Zoek je iets leuks? Dan raad ik je Monkey Town Den Haag met zijn Air Park zeker aan!

En voor alle ouders die een paar kilootjes kwijt willen…. koop sokken en ga ook mee springen. Ik zie trouwens een gat in de markt. Hopelijk gaan ze ooit adults only avonden doen zodat wij met zijn allen los kunnen gaan. Wie gaat er mee?

Lees ook deze blogs

Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.