De Bubbeljungle, waan je in een geweldige onderwaterwereld

Zoek je nog een uniek indoorspeelparadijs? Stop dan met zoeken, want ik heb er eentje voor je gevonden! Uniek in zijn soort en ontzettend mooi aangekleed. Pak je bikini maar uit de kast, want bij de Bubbeljungle duik je de onderwaterwereld in. Ga je mee zwemmen?

De Bubbeljungle in Leiderdorp

Tussen de winkels in vind je een blauwe wereld. Een wereld waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en ontdekken. Al bij binnenkomst is het thema duidelijk. Wij gaan de zee verkennen met alles dat daarbij hoort. De hal is blauw en er zijn leuke hoekjes waar je foto’s kan maken. En dat is juist hetgeen wat ik moet doen van mijn kinderen. Ondertussen zie ik het bord waarop staat wat er allemaal te doen is. Klimmen, springen, glijden, maar ook lasergamen, midgetgolfen en klimmen is hier te vinden. Waar wachten we nog op?

Twee verschillende kanten

Wanneer je binnenkomt zie je een mooie verdeling tussen de 0 tot 5 jarige en de 5 tot 12 jarige bij de Bubbeljungle. Rechts is een heel mooi gedeelte voor de jongste en links kunnen de grotere kinderen zich uitleven. Tussenin zit de bar. Het valt niet op wanneer je naar binnen komt, maar het is er wel. Mijn jongste kan rechts rustig spelen zonder overlopen te worden door de grotere. Maar omdat de neven en nichten ook mee gaan, besluit ze lekker met hen aan de 5 tot 12 jarige kant te spelen.

Een gratis potje lasergame

Bij je entree zit één potje lasergamen. Je moet hem gelijk boeken, want anders heb je kans dat hij vol zit of dat je het vergeet. Wij besluiten het net voor de lunch te doen. Zo kunnen ze eerst nog even spelen en daarna lekker eten.

Ook de lasergame bij de Bubbeljungle is volledig gethematiseerd. Je waant je in het riool. De ruimte is donker en zit er fantastisch uit. Genoeg schermen om je achter te schuilen of onder te zitten. Er zit zelfs een soort brug in waardoor je boven de anderen komt te staan. Mijn kids vinden het zo leuk dat ze nog een keertje willen. Voor €3,- per kind kan je bij de kassa nog een tijd afspreken. Heel leuk!

De Kidsbox met snacks
Kidsbox met snack en speeltje

Tijd voor een snack

De meeste indoorspeeltuinen hebben vaak patat, pannenkoeken of tosti. Maar hier kan je veel meer bestellen dan dat. Vooral het harde broodje met tonijn salade is echt een aanrader. Mijn kinderen namen de kidsbox met patat, snack, drinken en een speeltje. Mijn zus had een broodje kipfilet en die zag er ook lekker uit. Naast alle snacks kan je dus ook gewoon voor gezond kiezen bij de Bubbeljungle.

Springen, klimmen en klauteren

Het speelgedeelte voor de grotere zit er fantastisch uit. Een ontzettende grote haai komt je dwars door het schip tegemoet. Daarachter zit de ruimte waar je kan glijden, springen, klimmen en bouwen. Onze kinderen hebben het zo erg naar hun zin dat we ze amper bij de tafel zien. “Mama, het is hier fantastisch. We gaan toch niet al weg hè?”. De trampolines hebben een eigen sectie waardoor ze lekker groot zijn. Hier kan je alle trucjes die je hebt laten zien.

Klimmen in de bubbeljungle

Ja ja, er is ook echt een klimpark! Hier betaal je extra voor, maar is ontzettend gaaf. Er zijn wachtstations waar je kan staan en die zijn allemaal, met verschillende klimparcours, aan elkaar verbonden. Zo kunnen ze zelf ervoor kiezen of ze de moeilijke of makkelijke variant doen. Mijn jongste is nog te klein en de oudste wil niet, maar de kinderen van mijn zus vinden het fantastisch. Een leuke aanvulling op dit speelparadijs. Daarnaast is er een aantal keer per dag de pinguïnrace waar je gave prijzen kan winnen!

Niet meer weg te slaan uit de Bubbeljungle

De tijd vliegt en voor we het weten is het al half 5. De kinderen vinden het erg jammer dat ze weg moeten. “Mama, wanneer gaan we weer?”. Zo ontzettend leuk hebben ze het gehad. En dan hebben we niet eens gemidgetgolft of de escape room gedaan. Hier betaal je wel extra voor, maar ziet er geweldig uit. We komen zeker nog een keer terug, want mijn kinderen zijn nog lang niet uitgespeeld!

Wil je meer weten over de Bubbeljungle? Ga dan naar hun website!

Activiteiten Bubbeljungle

Lees ook deze blogs

Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.