Skip to Content

Kinderfeestje dierentuin – een avontuurlijk feestje bij BestZoo!

Mijn dochter is een tijd geleden 8 jaar geworden. Voor haar kinderfeestje hebben we de keuze gemaakt om naar de dierentuin te gaan. Benieuwd naar onze ervaringen met een kinderfeestje bij BestZoo? Lees dan zeker verder!

ringstaartmaki voeren

Een avontuurlijk kinderfeestje bij dierentuin BestZoo

Kies je voor een kinderfeestje bij BestZoo, dan kies je in ieder geval voor een origineel kinderfeestje. Ik vind het elk jaar zo enorm lastig om te bedenken wat we zullen gaan doen. Gaan we toch voor een feestje thuis, of gaan we op pad? Mijn meiden vinden het leuk om elke keer wat anders te doen, dus elk jaar start deze zoektocht opnieuw….. Maar dit jaar was de keuze snel gemaakt. Mijn oudste dochter heeft haar kinderfeestje een paar jaar geleden bij dierentuin BestZoo gehouden, en dat vonden we zo leuk, dat ook de jongste dochter daar graag haar feestje wilde vieren. Vooraf wisten we dus stiekem al dat het een succes zou worden. Een kinderfeestje bij BestZoo is anders dan andere feestjes, en perfect voor kinderen die van dieren houden en avontuurlijk zijn ingesteld!

Kleinschalige dierentuin voor een kinderfeestje

BestZoo is een kleinschalige dierentuin perfect voor een kinderfeestje. Het park heeft vooral veel vogelsoorten en kleinere zoogdieren. Dat kleinschalige karakter maakt het perfect om een kinderfeestje bij BestZoo te vieren. Geen grote afstanden om af te leggen, en aan een paar uur heb je genoeg om alles op je gemak te bekijken en ook nog eens te kunnen spelen. Er zijn 2 kinderboerderijen, waar de kinderen zich tijdens dit feestje goed hebben kunnen vermaken. En ook de stokstaartjes trokken veel bekijks! Je kunt bij het verblijf van de stokstaartjes er tussendoor kruipen, en daar hebben de kinderen en flinke tijd zitten kijken.

kinderfeestje bij BestZoo

Jungle tocht met een dierverzorger tijdens je kinderfeestje bij BestZoo

Wat een kinderfeestje bij een dierentuin als BestZoo echt speciaal maakt, is dat je voor je kinderfeestje ook een jungle tocht kunt boeken. De kinderen van het feestje gaan dan 45 minuten onder begeleiding van een dierverzorger het park in. De kinderen mochten 3 verschillende soorten dieren voeren. Zo hebben ze kapucijnaapjes gevoerd, zeboes (een soort kleine koeien) en ringstaartmaki’s. Wat een ervaring was dit zeg! Sommige kinderen vonden het vooraf heel spannend, maar iedereen heeft het toch gedaan. En toen was de jungle tocht nog niet afgelopen, want het spannendste deel ging nog komen….

De kinderen werden rustig op een bankje gezet, en toen werd er een slang gehaald, die de kinderen één voor één om hun nek mochten hebben of mochten vasthouden. Er was echt voldoende tijd voor alle kinderen om dit even op hun gemak te ervaren (en ik kon leuke foto’s maken van de kinderen met een slang om hun nek). Daarna werd er ook nog een klein stinkdiertje gehaald, wat de kinderen op schoot mochten houden. De dierverzorgers die de rondleiding gaven bij het kinderfeestje bij BestZoo gaven echt een goede uitleg over de dieren, en er werd echt goed rekening gehouden met het welzijn van de dieren. Alle kinderen stonden na afloop echt te glunderen van trots. Wat was dit een ervaring!

Lekker spelen in de speeltuin

Nadat we de jungletocht achter de rug hadden, gingen we nog even verder op verkenningstocht door het dierenpark. Maar niet voor lang, want de kinderen wilden het allerliefst nog lekker in de speeltuin ravotten. Vooral de trampolines waren erg in trek! Maar ook de kabelbaan en de familieschommel vonden de kinderen erg tof. Al veel te snel was het alweer tijd om ons naar de ingang te begeven, waar de frietjes met een snack al op stonden te wachten. Een fijne afsluiter van ons kinderfeestje bij de dierentuin. Daarna was het helaas alweer tijd om naar huis te gaan. Vermoeid, en een hele toffe ervaring rijker!

kinderfeestje bij BestZoo

Alle informatie van het kinderfeestje bij BestZoo vind je hier

Lees ook deze blogs

Kelly
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.