Skip to Content

Letterketting van Kaya; een mooie weerspiegeling van je gezin

Sieraden maken de vrouw en dat weten ze bij Kaya sieraden maar al te goed. Het aanbod is groot en de opties eindeloos. Voor iedere gelegenheid is er een passend sieraad. Het personaliseren van sieraden is de laatste tijd meer in de spotlight komen te staan. Kaya sieraden bied je deze optie ook en presenteert de letterketting. Nieuwsgierig? Ik wel!

Letterketting van Kaya
Letterketting van Kaya

Kaya sieraden bestaat 10 jaar!

In 2012 is dit prachtige sieradenmerk opgericht door Tanja. Ze wilde destijds een matching sieraad met haar dochter Kaya en kon die niet vinden. Daarop besloot zij een eigen webwinkel op te zetten, vernoemd naar haar dochter met moeder-dochter sieraden. Het werd een hit en dit gaf Kaya sieraden de kans om te groeien.

Nu 10 jaar later heeft Kaya sieraden een prachtig aanbod als je op zoek bent naar een mama ketting. Maar niet alleen op dit gebied kun je bij Kaya sieraden goed slagen. Naast de moeder-dochter sieraden en de mama ketting is er voor ieder wat wils te vinden in het assortiment; kettingen, armbanden, oorbellen, zilver, goudkleur, voor een kleine portemonnee of voor een wat grotere. Recent hebben zij een nieuw sieraad gelanceerd, namelijk de letterketting van Kaya. Ik ben meteen enthousiast want loop al een tijdje met het idee om een gepersonaliseerde ketting aan te schaffen. Het liefst iets met de voorletters van mijn man, mijn dochter en mezelf. Is dit de ketting waar ik naar op zoek ben?

Cubes letterketting van Kaya

Maart 2022; de lancering van een nieuw sieraad in de collectie van Kaya. De letterketting is een feit en biedt je de mogelijkheid om een sieraad te creëren naar eigen wens. Deze ketting stel je namelijk zelf samen. De mogelijkheid tot het zelf creëren en personaliseren van deze ketting zit hem in de keuze van de ketting en de cubes. De cubes zijn kleine vierkante blokjes die aan de ketting zitten als een soort bedels. De letters A tot en met Z zijn aanwezig als optie, met daarnaast een hartje en een infinity teken. Dit is de mama ketting die ik wil hebben!

Letterketting van Kaya
Bron: website van Kaya sieraden

Waarom een letterketting van Kaya?

Als moeder van een prachtige dochter en vrouw van is mijn gezin erg belangrijk voor mij. Hoe ouder ik word hoe meer ik dingen ga waarderen en geniet van het leven. Ik zou dan ook graag mijn gezin soort van bij mij dragen. De letterketting van Kaya spreekt mij daarom erg aan. Het straalt vrouwelijkheid uit en eenvoud. Het design is strak, gemaakt van mooi materiaal en door middel van de cubes kan ik een weerspiegeling maken van mijn gezin.

Letterketting van Kaya

Keuzes, keuzes, keuzes

De letterketting van Kaya bestel je heel makkelijk via de website. Maar niet voordat je eerst een aantal keuzes hebt gemaakt. Ben je een zilver- of goudlover? Dat is de eerste keus die je gaat maken. Ik ga zelf voor zilver als aanvulling in mijn sieradenkist. Naast een aantal gouden kettingen is een zilveren ketting meer dan welkom. Wat ik mooi vind aan de letterketting van Kaya is dat je het type ketting en de lengte ervan zelf kunt kiezen. Type Jasseron is een soort schakelketting en type Box is meer een platte gladde ketting. Mijn keuze is gevallen op type Box, omdat deze voor mij elegantie uitstraalt en plat ligt op de huid.

Letterketting van Kaya
Bron: website van Kaya sieraden

Dan is het tijd om te kijken naar de cubes. De cubes zijn standaard qua afmeting, daar is geen keuze in mogelijk. Maar de letter op de cube is natuurlijk wel een keuze. Het feit dat je niet alleen alle letters van het alfabet kunt kiezen maar ook nog twee symbolen, maken het dat je een extra betekenis kan geven aan je letterketting van Kaya. Misschien dekken één van die twee symbolen wel de lading die je wilt uitdragen in combinatie met één of meerdere letters. Hele namen in plaats van alleen letters is ook een optie.

Mijn keuzes zijn gemaakt; ketting type Box in 925 Sterling Zilver met de lettercubes M, C en N.

Wat als je (nog) geen kinderen hebt of iemand anders een ketting cadeau wilt doen?

Wat als je (nog) geen kinderen hebt of juist meer een gever bent en iemand anders wilt verrassen met een mooi sieraad van Kaya sieraden? Dan is de letterketting van Kaya ook zeker nog een goede keuze. Als vriendin of oma is het ook prachtig en betekenisvol om een letterketting van Kaya te krijgen. Bijvoorbeeld om je beste vriendin te verrassen met de voorletters van jullie namen met een infinity teken er tussenin of oma een letterketting te geven met de voorletters van haar kleinkinderen eraan. Alles is mogelijk.

Vroeger gaf je aan je beste vriendin een vriendschapsbandje met de letters BFF of een hartjesketting in twee delen. Waar dat vroeger misschien meer voor kinderen was, is dat tegenwoordig echt niet meer. Kaya sieraden laat dit zien door het mooie aanbod aan kettingen als je op zoek bent naar een vriendschapsketting. Psst; het zit meteen verpakt in een luxe sieradendoosje. Ready to give!

Letterketting van Kaya
Luxe sieradendoosje van Kaya sieraden

Wat is mijn ervaring met de letterketting van Kaya?

Ik voel me een klein beetje jarig als het pakketje van Kaya op de deurmat valt. Nieuwsgierig als ik ben maak ik het natuurlijk meteen open met een klein nieuwsgierig aagje naast mij. Het doosje is al een cadeautje op zich; de strik gaat open en dan ligt de ketting mooi in het doosje als ik deze open. De letters zitten op de volgorde zoals ik ze heb aangegeven en dat is voor mij wel belangrijk. Je geeft op de site natuurlijk niet voor niets aan bij letter 1, 2, 3 enzovoorts welke letter je wilt hebben. Je maakt het doosje open en de ketting matcht meteen met hoe je hem in gedachten had. Uit het doosje kan hij meteen om je nek.

De letterketting van Kaya voelt fijn op de huid, is licht van gewicht en straalt de eenvoud en elegantie uit die ik verwachtte. Ik draag hem met trots, als weerspiegeling van het gezin dat ik mag hebben. Ik ben blij! Wat mij een nog blijer gevoel geeft, was het volgende dat ik las op de site.

♡ Giving back: per sieraad doneert KAYA een bedrag aan Stichting Eduki, zodat een kind in Gambia 1 week naar school kan.

Dit vind ik echt een super mooi iets. In deze tijd en wereld waarin we leven gebeurt zoveel en willen zoveel mensen helpen. Sommige acties hebben meer invloed / uitwerking dan anderen en bij deze actie heb ik echt een fijn en daadkrachtig gevoel. Mensen voorzien van de eerste levensbehoefte is belangrijk, maar in deze vind ik het heel mooi dat de pijlen gericht zijn op de lange termijn. Kinderen naar school sturen zodat zij kennis en skills op kunnen doen voor in hun verdere leven. Een super mooi initiatief!

Winactie met de letterketting van Kaya!

winactie

De samenwerking tussen MamaScrapelle en Kaya sieraden kan voor jou heel goed uitpakken. Namens Kaya sieraden mogen we namelijk een winactie uitzetten voor jullie. Wil jij ook een cubes letterketting van Kaya? Doe dan mee en wie weet hangt er binnenkort een prachtige letterketting om je nek te schitteren!
Wat moet je doen?

  • Gefeliciteerd Jacqueline

Lees ook deze blogs:

Footer2 nieuw

Chantal
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ria Venhovens

Monday 11th of April 2022

Wat een prachtig geschenk ik zou er de namen van mijn allessies mijn 2 allerliefste kleinkinderen Yara en Armin aan willen doen

Imke

Sunday 10th of April 2022

voor mijn nichtje die een tweeling verwacht

Annemieke Bosdijk

Friday 8th of April 2022

Mooi en ook een leuk idee met de kleine kubusjes. Doet me denken aan de letter klokken denken waar mijn kinderen vroeger veel mee speelde.

melissa van stipdonk

Thursday 7th of April 2022

Ik doe graag mee voor mijn dochter; die zal dit fantastisch vinden. ik volg uiteraard via FB en IG.

Leentje

Tuesday 5th of April 2022

Ik zou de letters van mijn kleinkinderen om mijn nek nek willen .Mijn allessies

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.