Een bedelarmband voor de feestdagen voor jong en oud

Voor het eerst vond ik het moeilijk om wat te verzinnen voor mijn dochter om cadeau te doen in de decembermaand. Nu kwamen wij vooral uit op praktische cadeaus zoals spullen voor haar kamer, maar ik wilde ook iets feestelijks iets moois. Zodoende kwam ik uit bij een bedelarmband voor de feestdagen. Kaya sieraden heeft hier een prachtige set voor!

bedelarmband voor de feestdagen

Kerst adventskalender een bedelarmband voor de feestdagen

Ze krijgt de bedelarmband voor de feestdagen trouwens in een adventskalender! Bij Kaya sieraden hebben ze die heel leuk en mooi verpakt en in zeven dagen ontdekt dochterlief achter de deurtjes een armbandje en bedeltjes die ze er aan kan hangen. Een armband vol liefde heet de set. Een bedelarmband vol geluk noem ik het.

bedelarmband voor de feestdagen

bedelarmband voor de feestdagen vol liefde

De armband dames is een prachtige set met een week lang elke dag een mooie, echt 925 zilveren bedel en zilveren jasseron armband! Maar niet alleen voor mama, ook voor kinderen is deze armband uit te kiezen.

Er zijn 6 maten armbanden beschikbaar voor kinderen vanaf 0 jaar tot een large damesmaat van 20 cm. Tegen een meerprijs van 7,50 kun je het hartjesbedeltje, van de bedelarmband voor de feestdagen, laten graveren. Omdat ik een bedelarmband iets bijzonders vindt liet ik dat doen met de naam van dochterlief. Overigens is de armband ook op haar maat, want ze krijgt hem in haar adventskalender!

bedelarmband voor de feestdagen
bedelarmband voor de feestdagen

Advenstkalender voor haar en voor kinderen

Adventskalenders hebben iets magisch. Of je nu een adventskalender voor haar ( of hem) koopt of voor kinderen ik geniet altijd van die blije gezichten.

Afgezien van de standaard chocolade adventskalender krijgt dochterlief sinds haar vierde verjaardag ook kleine cadeautjes tijdens deze aftelperiode voor kerst. Het eerste jaar waren dat kleine knutspelspulletjes met veel washi tape en kleine glitterdoosjes, het tweede jaar was dat de kerstafdeling van playmobil en vorig jaar pakte ik die nog eens een keer in.
Dit jaar krijgt ze de bedelarmband voor de feestdagen en nog wat andere sieraden en scrunchies!

Haar verzameling oorbellen kon namelijk ook wel wat aanvulling gebruiken. Dus kocht ik nog 2 setjes oorbellen bij Kaya sieraden. Te laat de aanbieding gezien dat als je 3 setjes oorbellen koopt je een leuk eenhoornsetje cadeau kriijgt. ( zolang de voorraad strekt)

oorbellen

Lees ook deze blogs

Footer2 nieuw

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

26 reacties

 1. Super leuk: een adventskalender met daarin blingbling ?
  Ik waag graag een kansje voor mijn dochter ?Dan heeft ze 7 dagen een feestje ?

 2. ik zou er graag mijn kleindochter mee willen verrassen, vind ik helemaal bij haar passen

 3. Wat ziet dat er leuk uit zeg! Voor mezelf heb ik dit jaar eindelijk een Rituals adventkalender gekocht, ik had in februari bij het afscheid van mijn werk hier al een cadeaubon voor gekregen. Deze adventkalender zou echt superleuk zijn voor mijn dochter

 4. Mijn kleine nichtje vindt sieraden leuk, ik zou haar daarom ook graag met deze mooie bedelarmband willen verrassen.

 5. Mijn dochter is op het moment helemaal van de sieraden. Voor haar doe ik graag mee, een adventskalender is sowieso een feestje.

 6. WOH Wat een waanzinnig leuk cadeau is dit, het zou zeker prachtig zijn voor mijn dochter om haar eens goed te verrassen!! Ik doe maar wat graag mee.

 7. Hier zou Eva echt heel blij van worden, en geef haar eens ongelijk. Dat is toch een feestje om onder de kerstboom te vinden 😀

 8. Voor mijn lieve nichtje Anne is dit een droomcadeau! Wat zal ze zich dan helemaal een prinsesje voelen!

 9. Oh wat prachtig! Mijn stiefdochter Helena is altijd zo jaloers op al mijn sieraden en vindt het stom dat er zo weinig mooie sieraden voor haar leeftijd zijn (7 jaar) dus met deze set zou ze ontiegelijk gelukkig zijn.

 10. Echt weer even helemaal anders dan de chocolaatjes achter de deurtjes vandaan peuteren 😉 En… voor ons meisje ook vele malen leuker!

 11. Niets leukers dan adventskalenders, iedere dag weer een verrassing en een leuk cadeautje. Zeker met deze mooie sieraden! Ik zou dit cadeau doen aan mijn moeder, om de feestdagen toch een beetje op te leuken. Door Corona zullen we helaas niet met de hele familie samen kunnen zijn.

 12. Wat een leuke manier om een bedelarmbandje cadeau te geven door het te verpakken in een adventskalender. Mijn dochter van 11 zou ik hier heel blij mee kunnen maken.

 13. De armband is super mooi , maar de adventkalender maakt me nieuwsgierig. Ik zou niet weten welke ik moet kiezen maar doe toch heel graag mee aan deze super leuke actie .

 14. Wauw, dit is nog eens een fantastisch leuk en origineel cadeau! Niet alleen om te krijgen, maar ook om te geven! Ik zou met de variant voor dames mijn lieve zusje willen verrassen! Zij is dol op het aftellen naar kerst… deze manier maakt dat nog eens extra bijzonder! En dit jaar kan juist zij wel wat extra ‘sparkles’ gebruiken!

 15. Dit is te gek. ik ken kaya zeker; want ik heb zelf ook sieraden voor mezelf daar geshopt en shop daar ook regelmatig oorbellen voor kinderfeestjes als cadeau. elise zou dit echt heel erg leuk vinden en omdat haar binnenkort heel wat (en vervelende) behandelingen te wachten staan, zou dit een leuke oppepper voor haar zijn.
  Ik volg en like beide FB paginas
  Ik volg en like beide IG paginas
  Ik heb de berichten overal geliked en gereageerd
  Ik volg via Bloglovin
  Ik volg via Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.