Skip to Content

Een speciale Moederdag na een heftig jaar

Vorig jaar was Moederdag extra belaadde. Ik had net te horen gekregen dat ik uitgezaaide borstkanker had. Nog nooit heb ik zoveel gehuild op een Moederdag. Dit jaar wordt het een speciale Moederdag.

speciale Moederdag
speciale Moederdag

Een heftig jaar

Als gezin hebben we een pittig jaar achter de rug. Eind december was ik eindelijk klaar met mijn behandelingen tegen borstkanker. Chemo´s, dubbele borstamputatie hebben ervoor gezorgd dat we een heftige tijd achter de rug hebben. Niet alleen ik ben veranderd, maar ook mijn gezin. Terugkijkend op afgelopen jaar ben ik trots op mijn gezin. We hebben het met zijn vieren maar mooi gedaan!

Een speciale Moederdag

Aankomende Moederdag is extra speciaal voor mij. Er is geen kanker meer te vinden in mijn lichaam en ik ben de behandelingen redelijk goed doorgekomen. Deze speciale Moederdag vier ik dat ik nog bij mijn gezin ben en dat we allemaal gezond zijn. En dat vraagt om een feestje. Dit keer word niet ik verrast maar heb ik een verrassing voor hen!

speciale Moederdag met Kaya Sieraden

Armband voor moeder en dochter

Normaal zetten jouw kinderen je in het zonnetje met mooie cadeautjes, tekeningen en een kaartje. Maar dit jaar ga ik hen verrassen voor een speciale Moederdag. Voor beide kinderen heb ik een kaartje geschreven en een cadeautje gekocht. Joshua is dol op het maken van knikkerbanen, dus voor hem heb ik een uitbreiding voor zijn baan gekocht. Voor Isabel heb ik een moeder – dochter armbandje uitgezocht. Ze wil zo graag alles hetzelfde hebben, dus nu heb ik voor ons beide een armbandje bij Kaya sieraden uitgezocht. Een mooie, goudkleurige met diamantjes erin.

Oneindige liefde

De armband die ik heb uitgekozen heet “Infinity christal”. Mijn liefde voor Isabel is namelijk oneindig. Het idee dat ik misschien wel ongeneeslijk ziek kon zijn verscheurde mijn hart. Ik wilde niet dat mijn kinderen zonder moeder moesten opgroeien. Gelukkig ben ik wel te genezen, maar ik zat op het randje. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik nog meer liefde voor mijn kinderen heb. Gek toch? Ik was al dolverliefd op mijn twee kinderen. Mijn ziekte deed mij beseffen hoe kostbaar het leven is en hoe kostbaar mijn band met mijn kinderen is. Dit armbandje staat voor die liefde. Liefde die nooit meer stopt!

Een speciale Moederdag vol met verrassingen

En daarom is het dit jaar een speciale Moederdag. Een dag vol met verrassingen voor hen. Ik vier het leven. Ik vier dat ik nog steeds moeder mag zijn van de liefste kinderen van de wereld. De kaartjes zijn geschreven en de cadeautjes gekocht. Aankomende Moederdag ga ik hen verrassen. Ik ben erg benieuwd hoe ze gaan reageren. Één ding weet ik zeker…. de cadeautjes gaan ze geweldig vinden. Ik ben alleen bang dat Isabel haar armbandje nooit meer af gaat doen. Hoe gaaf is het om samen hetzelfde armbandje te mogen dragen?

speciale Moederdag met Kaya Sieraden

Hoe vier jij Moederdag?

Vier jij het net zo uitgebreid als ons? Of vier je het niet? Wat was jouw allermooiste Moederdag? Ik ben erg benieuwd hoe jij die speciale Moederdag beleefd. Laat je het hieronder weten? Ik wens je een heel, fijne Moederdag.

Lees ook deze blogs met thema moederdag

Footer2
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.