Chocoladebezorgd – een uniek cadeau door de brievenbus voor elke gelegenheid

Ook dit jaar is de kans klein dat we met zijn allen gezellig naar moeders gaan. Als je volwassen bent met broers en zussen en niet meer in 1 huis woont ben je waarschijnlijk al heel wat maanden niet meer als gezin bij elkaar geweest. De laatste keer dat ik met mijn schoonfamilie bij elkaar was bijvoorbeeld was ruim een jaar geleden. Dankzij de epidemie bestellen mensen, meer dan ooit, online unieke cadeaus voor moederdag. Via deze blog wil ik je graag kennis laten maken met chocoladebezorgd. Een bedrijf met unieke chocolade cadeaus voor onder andere moederdag.

Chocoladebezorgd

Chocoladebezorgd

Of je nu chocolade wil geven aan je partner, collega’s, ouders, kinderen, kennissen, vrienden voor de meeste mensen is chocolade altijd welkom. Ja ik zeg meeste, omdat ik het dan weer bijna nooit mag. Er zijn helaas voor mij maar weinig bedrijven waar je chocolade zonder suiker kan eten. Maar ik kan wel enorm genieten van het feit dat je andere mensen blij kan maken met een uniek cadeau. Een brievenbus cadeau van chocoladebezorgd bijvoorbeeld.

Bij chocoladebezorgd kun je kiezen voor bonbons of chocoladeharten. Voor het afstuderen bijvoorbeeld of kies een doos bonbons als een box of love of een boeket bloemen. De dozen zien er prachtig uit en zijn vormgegeven in leuke thema’s die de sfeer van het geven helemaal compleet maken. Laat je iemand genieten van de geur van een boeket bloemen, of kies je voor de inwendige mens met een boeket van bloemen gevuld met de lekkerste en meest vrolijk gekleurde bonbons?

Maar je kunt ook kiezen voor chocoladeharten met een mooie boodschap erop geschreven. Je kunt al een brievenbus pakketje kiezen met 5 bonbons voor €6,95! En daar krijg je een lach mee op iemand zijn gezicht!

Bonbons zelf samenstellen

Bij chocoladebezorgd hebben ze maar liefst 24 smaken bonbons. Je kunt zelf een doosje samenstellen met smaken die je erin wilt doen. Hierbij kun je ook aangeven of iemand glutenvrije bonbons moet krijgen. Let wel op dat ze wel sporen kunnen bevatten van gluten, maar de meeste coeliakie patienten kunnen daar tegen.

Baileys, Kokos en Advocaat bevatten alcohol. Als ik ze kon eten, zonder last van mijn buik te krijgen, zou ik zeker gaan voor kokos, hazelnoot, macadamia met krokante rijst en matcha.

Speciale gelegenheden

Er zijn verschillende gelegenheden waarbij je kunt kiezen om een bestelling te plaatsen bij chocoladebezorgd. De tijd van het afstuderen komt er weer aan. Er is natuurlijk moederdag en vaderdag. En de nationale feestdagen als Kerst en Pasen. Maar je kunt ook iemand een bedankje sturen of beterschap wensen. En dan heb je natuurlijk nog de feestjes van een geboorte, huwelijk of verjaardag. De keuze is reuze en dat is niet alleen bij de smaken bonbons maar ook bij de leuke wikkels die je uit kunt kiezen. Je kunt zelf een tekst verzinnen die meegeleverd wordt en via een handig excel bestand kun je zelfs grotere bestellingen plaatsen! Bijvoorbeeld als je je personeel een bedankje wil sturen. Dat deed ik door mijn blogteam allemaal een doosje te sturen. De afgelopen maanden zijn zij al een enorme hulp voor mij door de meest uiteenlopende artikelen aan te leveren om jouw als volger van MamaScrapelle te kunnen blijven inspireren.

Op paasvisite een cadeau meenemen?

Lees ook deze blogs

Footer2
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

40 reacties

 1. een mooi en welverdiend gebaar voor mijn moeder van 93 jaar, dit is een hele angstige en eenzame tijd voor haar, maak haar maar blij met deze mooie verwennerij en doe haar de groetjes van mij

 2. Wat een ongelooflijk leuk moederdag cadeau! Origineel en lekker. Ik doe graag mee voor mijn moeder die haar moeder vorige week is verloren. Om haar te laten weten dat ik veel van haar houd.

 3. O wat lekker zeg!! Daar kan ik mijn ouders heel blij mee maken. Om.hen te bedanken voor alles.

 4. Wat een mooi en lekker boeketje! Ik verras hier graag mijn mama (lieve oma) mee! Die is dol op chocolade én bloemen!

 5. Mijn Somalische schoonmoeder, soms staan onze werelden heel dichtbij elkaar, soms ook heel ver weg, maar Moederdag moet ook zeker met haar gevierd worden, want ze is de grootste schat die ik maar als schoonmoeder kan wensen! Een nadeel is alleen dat ze geen bloemen in leven kan houden, maar van chocolade worden we allebei ontzettend blij. Het zou dus echt super leuk zijn als ik haar dit jaar kan verrassen met een chocoladeboeket 🍫💐🍫

 6. Wat een smakelijk boeketje! Ik wil graag een kansje wagen voor mijn oma. Helaas is ze door corona stiekem best wel eenzaam geworden. Ik hoop haar met dit boeketje op te kunnen fleuren ❤

 7. Wat een heerlijke winactie.
  Hier maak ik mijn dochter heel graag blij mee, omdat zij alle boodschappen voor mij doet tijdens deze coronacrisis , nu al weer meer dan een jaar.
  Zij is de moeder van mijn drie heerlijke kleinkinderen.
  Om privéredenen heb ik geen Social Media meer, maar volg op bloglovin.
  Heel graag maak ik een kansje voor dit boeket bloemen met heerlijke chocolade bonbons.

 8. Hier wil toch elke moeder mee verblijd worden. Ik ken er genoeg die het heel leuk zouden vinden in ieder geval

 9. Oh wat ziet dit er mooi uit, zonde om op te eten toch? Ik wil wel graag mijn moeder verrassen! En zoveel lekkere smaakjes dat kiezen bijna onmogelijk wordt!

 10. Wauw wat super leuk! Hier zou ik mijn moeder wel mee willen verrassen❤ en is ook zeker een keer wat anders dan een standaard doos chocolade🍀

 11. Wat een hartverwarmende actie! Een liefdevol gebaar, zeker in deze tijd met op afstand blijven van elkaar! Wat fijn als er iemand aan je denkt en je dit heerlijke chocoladecadeau schenkt! Een mooie vrolijk gekleurde heerlijke verrassing voor mijn schoonmoeder van 86 jaar, hiervoor is ze vast en zeker heel dankbaar!

 12. Hier ga ik punten me scoren. Super leuk cadeautje voor Moederdag. Die stuur ik graag op naar mijn moeder in Apeldoorn.

 13. .
  .
  ☀️🎂💖Dag Ellen!💖🎂☀️
  .
  Wat een mooie actie voor ℳ𝑜𝑒𝒹𝑒𝓇𝒹𝒶𝑔: ik zou elke moeder in de ruimste zin van het woord wel veel warmte en liefde willen toewensen, bovenop deze prachtprijs, en dat doe ik ook zoveel ik kan… Maar deze wens is voor één iemand in het bijzonder, die er het afgelopen jaar (en al die jaren ervoor!) was voor mij.. Zij wordt dit jaar met 🅼🅾🅴🅳🅴🆁🅳🅰🅶 niet minder dan 6️⃣0️⃣ jaar. Een moment om te vieren, te koesteren, achterom en naar de toekomst te kijken. Dit schreef ik voor haar, vanuit het diepste van mijn ziel.. je weet wel waarom ❣️Bedankt om er altijd te zijn, ook nu ik het moeilijk heb.. deze is voor jou, mama❤️!
  .
  Liefste @bobobrw
  .
  Binnenkort op moederdag
  vind ik dat het wel es mag 🌷
  Dit is wellicht wel naar je zin:
  ik prijs je hier de hemel in 🎂
  Ik vind dat jij dit zo verdient
  m’n allerbeste lieve vriend 🥂
  Want jij stond jaar na jaar
  altijd met je liefde klaar ❣️
  Steeds maar geven, altijd delen,
  jij, de redder van zovelen 🧚‍♀️
  Moeder zijn: je deed dat goed
  het kwam recht uit je hart,
  nooit omdat ‘t moet🥰
  Je ving me op, je hield me recht,
  m’n wens vr jou is dus oprecht💕
  Ik gun je graag dit mooi cadeau,
  Jij, mama, verdient dat zo 💐
  #mama #60 #verjaardagswens #houvanjou #bedankt #mamamomentjes

 14. Net even de smaken bekeken, en ik krijg er trek van. Leuk al die kleurige chocolaatjes. Van mijn kinderen krijg ik vast een mooie tekening of een macaroni ketting voor moederdag. Waar ik natuurlijk heel blij mee ben. Maar een lekker chocolade boom zie ik ook wel zitten.

 15. Ik zou deze mezelf gunnen ben een.lieve moeder voor mijn dochter ook al ziet ze het zelf allemaal niet zo toch ben ik trots op alles wat ze doet

 16. Ik zou heel graag mijn lieve moeder willen verrassen met deze dit prachtig voorgegeven bonbons-boeket! 🤎💐

 17. Hi Ellen,

  Ik gun deze doos aan mijn collega Eline Rossen, begin dit jaar verloor ze haar baan bij ons. Sindsdien voelt ze zich somber en probeer ik haar vaak te verrassen met een leuk kaartje, een kleine attentie of een kop koffie, een luisterend oor. Mara wat zou het leuk zijn om haar met deze bos bloemen vol heerlijke chocolade aan te komen. Ze is 29 april ook jarig en ik zocht nog iets origineels voor haar wat ik dan kan gaan lansgbrengen. Ze is namelijk zelf meestelijk in het maken en verzinnen van originele cadeaus. Het is een van der warmste mensen die ik ken ondanks dat ze het zelf moeilijk hefet, denkt ze altijd aan een ander. Dus ik gun haar een leuk cadeautje. Fijn weekend liefs Renee

 18. Dit is wel leuk voor moederdag! Ik zou er mijn schoonmoeder die wel een oppepper kan gebruiken er graag mee verrassen. Ze houdt van chocola en bloemen dan is dit wel erg leuk. Ze staat aaltijd voor ons en anderen klaar en past wekelijks op haar kleinkinderen. Dit zou een mooi en vooral lekker bedankje zijn!

 19. Wat een ontzettende leuke heerlijke verwennerij is dit mama scrapelle, zeker voor de allerliefste moeder die wij ons maar wensen kan. Zij verdiend het om eens extra goed verwend en verrast te worden en helemaal op deze speciale dag voor alle moeders. Ik doe maar wat graag mee om kans te maken op het boeket vol bloemen!!

 20. Dit ziet er wel heel feestelijk, dit heerlijke chocolade pakket. Voor Moederdag is het altijd leuk om iets leuks te geven wat je niet elke dag weg geeft. Ik denk dat dit wel heel goed in de smaak gaat vallen.

 21. Wat leuk, alleen er naar kijken word je al vrolijk van! Ik weet zeker dat ik mijn schoonouders hier heel blij mee kan maken.

 22. Heerlijke verwennerij voor mijn liefste lief en de liefste mama van onze prachtige kids; mijn trots! Een leuk concept!

 23. Voor mijn lieve moeder, die zo verdrietig was dat ze haar verjaardag niet kon vieren. Maar meer nog om Pasen. Ze had dit zo graag gevierd met haar kleinkinderen. Nu ze nog een beetje klein zijn. Inmiddels is mijn vader van 80+ gevaccineerd en mama met 72 jaar ook 1x. Binnenkort gaan we Pasen vieren. Veilig. Maar wat zou het leuk zijn als ik haar mag verrassen met deze chocolade.

 24. Een leuk cadeau voor mijn moeder.
  Die is gek op chocolade en het is nog leuk verpakt ook op deze manier.

 25. Ik zou het ontzettend leuk vinden om mijn moeder hiermee te verrassen! Ze vind het altijd heel leuk om mij te zien, maar met corona kan dat toch wat minder makkelijk. Een cadeautje door de brievenbus vind ze zeker weten heel gaaf! 🥰

 26. Ik doe heel graag mee voor mijn lieve oma! Om haar op te vrolijken in deze eenzame tijd 🥰🙏🏻 Wie wordt nu niet blij van bonbons!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.