Skip to Content

Chocoladebezorgd – een uniek cadeau door de brievenbus voor elke gelegenheid

Ook dit jaar is de kans klein dat we met zijn allen gezellig naar moeders gaan. Als je volwassen bent met broers en zussen en niet meer in 1 huis woont ben je waarschijnlijk al heel wat maanden niet meer als gezin bij elkaar geweest. De laatste keer dat ik met mijn schoonfamilie bij elkaar was bijvoorbeeld was ruim een jaar geleden. Dankzij de epidemie bestellen mensen, meer dan ooit, online unieke cadeaus voor moederdag. Via deze blog wil ik je graag kennis laten maken met chocoladebezorgd. Een bedrijf met unieke chocolade cadeaus voor onder andere moederdag.

Chocoladebezorgd

Chocoladebezorgd

Of je nu chocolade wil geven aan je partner, collega’s, ouders, kinderen, kennissen, vrienden voor de meeste mensen is chocolade altijd welkom. Ja ik zeg meeste, omdat ik het dan weer bijna nooit mag. Er zijn helaas voor mij maar weinig bedrijven waar je chocolade zonder suiker kan eten. Maar ik kan wel enorm genieten van het feit dat je andere mensen blij kan maken met een uniek cadeau. Een brievenbus cadeau van chocoladebezorgd bijvoorbeeld.

Bij chocoladebezorgd kun je kiezen voor bonbons of chocoladeharten. Voor het afstuderen bijvoorbeeld of kies een doos bonbons als een box of love of een boeket bloemen. De dozen zien er prachtig uit en zijn vormgegeven in leuke thema’s die de sfeer van het geven helemaal compleet maken. Laat je iemand genieten van de geur van een boeket bloemen, of kies je voor de inwendige mens met een boeket van bloemen gevuld met de lekkerste en meest vrolijk gekleurde bonbons?

Maar je kunt ook kiezen voor chocoladeharten met een mooie boodschap erop geschreven. Je kunt al een brievenbus pakketje kiezen met 5 bonbons voor €6,95! En daar krijg je een lach mee op iemand zijn gezicht!

Bonbons zelf samenstellen

Bij chocoladebezorgd hebben ze maar liefst 24 smaken bonbons. Je kunt zelf een doosje samenstellen met smaken die je erin wilt doen. Hierbij kun je ook aangeven of iemand glutenvrije bonbons moet krijgen. Let wel op dat ze wel sporen kunnen bevatten van gluten, maar de meeste coeliakie patienten kunnen daar tegen.

Baileys, Kokos en Advocaat bevatten alcohol. Als ik ze kon eten, zonder last van mijn buik te krijgen, zou ik zeker gaan voor kokos, hazelnoot, macadamia met krokante rijst en matcha.

Speciale gelegenheden

Er zijn verschillende gelegenheden waarbij je kunt kiezen om een bestelling te plaatsen bij chocoladebezorgd. De tijd van het afstuderen komt er weer aan. Er is natuurlijk moederdag en vaderdag. En de nationale feestdagen als Kerst en Pasen. Maar je kunt ook iemand een bedankje sturen of beterschap wensen. En dan heb je natuurlijk nog de feestjes van een geboorte, huwelijk of verjaardag. De keuze is reuze en dat is niet alleen bij de smaken bonbons maar ook bij de leuke wikkels die je uit kunt kiezen. Je kunt zelf een tekst verzinnen die meegeleverd wordt en via een handig excel bestand kun je zelfs grotere bestellingen plaatsen! Bijvoorbeeld als je je personeel een bedankje wil sturen. Dat deed ik door mijn blogteam allemaal een doosje te sturen. De afgelopen maanden zijn zij al een enorme hulp voor mij door de meest uiteenlopende artikelen aan te leveren om jouw als volger van MamaScrapelle te kunnen blijven inspireren.

Op paasvisite een cadeau meenemen?

Lees ook deze blogs

Footer2
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Joanne

Thursday 6th of May 2021

Dit is wel een heel uniek pakket!! Mega leuk om dit aan mijn moeder te mogen geven ❤️

Annemiek

Thursday 6th of May 2021

Ik doe heel graag mee voor mijn lieve oma! Om haar op te vrolijken in deze eenzame tijd 🥰🙏🏻 Wie wordt nu niet blij van bonbons!!

Jolijn

Tuesday 4th of May 2021

Ik maak graag kans! (:

Timber Halbesma

Tuesday 4th of May 2021

Ik zou het ontzettend leuk vinden om mijn moeder hiermee te verrassen! Ze vind het altijd heel leuk om mij te zien, maar met corona kan dat toch wat minder makkelijk. Een cadeautje door de brievenbus vind ze zeker weten heel gaaf! 🥰

Corinne de Graaf

Tuesday 4th of May 2021

Een leuk cadeau voor mijn moeder. Die is gek op chocolade en het is nog leuk verpakt ook op deze manier.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.